Novembrové detičky 2012
Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂
neboj, zvyknes siiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 🙂))))) uz iba dalsich 1640 prispevkov a zabudnes he
hehee, pipina na fore si zmenila fotku a nick - kontroverzia roka 😀 sme to ale krdel hydiny, materska nam zjavne prospieva 😀 😀 😀 😀 😀
EvaMarcel pocuj prave mi mala zaspala na prse, comu nie som rada ako zastanca prirodzeneho zaspavania. ale tym padom, ak sa nemylim, sa zobudi velmi skoro mozno o 40 minut a zaistila som jej nekvalitny psanok, ale uvidime poviem.
@mata884 ale to je co za hovadina, preco Vam to pichaju naraz? potom sa necudujem ze babiky maju reakcie! nemozes ju poziadat aby ti ozdelila tuto davku na dve?
My sme mali 5vstavani to sa nam vstava uz asi klasikou 🙂a nozicka vyzera dobre nechala som jej prelepenu nozicku s tou octnaovou mastou a myslim ze to zabralo....
Pozri ked moze urobit vynimku moja doktorka, moze aj tvoja tak co.....podla mna ti musi urobit po voli, pretoze ty neodmietas ockovat syna, iba nechces aby mal naraz prilis toho vela.....
Inak baby, dnes ranoopat velke tvrde ceciky...tak ja neviem cim to je...a papala v noci raz. vecer som zjedla tanier sosovice, zeby z toho???
Inak dnes som dotala od mojej bambulky dve darceky. Najprv som si ju rano vzala na brusko a ma ogrcala a potom ja nana ptoma som si ju dala s holou funkou na kolena presne tak ako ju davam na nocnik a do minuty to bolotam, vsetko na mne 🙂)))cize som dostala aj grckanicu aj piskanicu 🙂
Moja teoria potvrdena teraz vstala, cize ani nie hodinka spanku ked zaspinkala na prse.......
a presne tak to bolo aj teraz...zobudil sa po pol hodine a ked som ho zobrala z postele, tak si riadne grgol. Tak dlhsi spanok bude az o skoro tri hodinky. Co uz. Tak teraz sa pekne hrat ideme. 😀
@mata884 no te buh.....tri hodky? po pol hodke? fuha....no neviem, lebo ona si tu moju didku iba podidka a necuca, asi tak ako v noci, ona v noci zo mna nepapa len si cucka, cize ani nema co odgrgnut....ja osm si ju dala na prsko, lebo sa tak rozplakala ze som nevedela utisit jej plac chudatko moje malicke...ale trvalo to iba minutku na prsku sa upokojila. a teraz musim ist na trh mam prazsnu chladnicku, tka pockam hodinu a pol a tak pojdem a vyspi sa dufam v kociariku po ceste a to bude tiez kratky spanok. tak ju dam doma spinkat na dlhsi obedny au potom
@nikiniki nooo...my to tak mame..ze po kazdom spanku a je jedno ci je pol hodinu, alebo 4 hodiny, tak ide zase spat az tak po dva a pol hodke. Akurat sa napapa a zaspi. A ked idem s nim vonku, tak povinne chodim po terase 3 az 4 hodiny. Co niekedy uz mi lezie riadne na nervy, lebo stale ta ista trasa. Asi sa uz musim vybrat peso do mesta na Hlavnu 😀 .
@mata884 a pn ti este stale tie 3 az 4 hodky spinka v kociariku? skvele!!! Moja vonku uz nespavala, aximalne v najlepsom pripade mi hodinku pospi v kociariku aj to je zazrak, preto my chodievame vonku ked je hore a na dlhsie spanky davame spat doma. jedine ak mame kratsi spanok rano, alebo predvecerom sme vonku a to si schrupne v ramci prechadzky....tak ako napriklad teraz ked pojdeme
Žienky novembrových detičiek aký kočiar kombinovaný? Máte už skúsenosti aký kočiar kúpiť na november? ďakujem za každú radu a skúsenosť.

@nikiniki no to co? ty jedna... daj naspat fotku...preskocila som to, kde si pisala ze preco menis... a nechapala som nic... aj mne posli ip...aj ja chcem vediet..normalne si musim teraz zvyknut..joj ty 😀