Novembrové detičky 2012
Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂
@timotejkabrejkova ja som kupila Conrod Fusion a este stale sme vo vanicke...mala mala 53cm a 3420g...aj ked vsade pisu ze mala vanicka....ale ved dieta nemusis bambusit...ja som ho od januara balila len do deky, fusak som davala len ked boli minus teploty...a vanicka je vhodna do auta, nemus pouzivat vajicko na prve mesiace...pekne ti bude sppinkat..🙂
@slady no aj vanicka je tu tazka....ked tam mam malu, ide mi ruka odpadnut, co ja 50kg a ked hento 10Kg mam nosit, no nic moc🙂 ale lahko sa s nim manevruje a je v pohode...no sak za tu cenu🙂 aj ked ja som ho mala za super, lebo som snorila na nete az som vysnorila za 600euri, a vsade je okolo 800🙂
@slady ale uterak som si musela priniest, na predporodnom spominala hebamme ze nemocnica nie je hotel, tak uterak si mame zobrat🙂 ale mne to ako hotel celkom aj pripadalo🙂 aj pampersky som si mohla zobrat kolko som chcela...ale nepotrebovali sme🙂 aj ked v nemocnici sme na nich este ficali...doma uz nie...
konecne zaspala, ale nakoniec v kociku, takze mam este tak pol hodku🙂
dnes krasny den, uz mame na slnku skoro 30gradov🙂
@adel22 no ten co mam ja sa tiez vpohode soferuje, ale to fajco to je ako za trest 😀 vanicku som pouzila asi tri krat dokopy, bo som v zime chodila s nosicom a teraz uz s vajcom. Ale povodna cena je okolo 600 a ja som ho mala za 170 takze tiez v poho. a tipujem ze ak ho mas parknuty niekde v garazi je to ine ako znasat ho kazdy den po schodoch ako ja... 😠 to by som sa asi nemala dovod stazovat 🙂
@adel22 tu je dnes pod mrakom a ma poprskat, ja idem von az po tomto spanku, na postu mi treba fakturky poposielat... no to ze pampersky som mala svoje to ani nespominam, to je jasne 😀 tu mozes byt rada ze ti daju najest 😀 ale tak starostlivost v pohode, len by som ocenila keby sa tu uz konecne osetrujuci doktori naucili ze pri prvom stretnuti sa patri predstavit napriklad, ked uz sa ide v tebe sparat nech aspon vies ako sa vola a nemusis sa poza bucky na zachodoch ostatnych pacientiek pytat ze ten taky a taky to je ten v tych okuliaroch alebo ten tucny 😀 to by mi na uvod stacilo 😀
@slady mna rano vysetroval akysi pocierny arab ci kereho otca, ale len ultrazvuk- tam sa sparaju len asistentky,,,a bol taky drzy, nechcel prijat ze ja nechcem kanylu...tak som sa ho pytala kedy sa menia sluzby a asi som ho tym nasrala tak mi zacvakol kozu pri zavadzani tej kanyly a nedalo s amu to dat prec, ten popruh...tak som tam nadavala🙂
@mata884 no to mas krasne dlhe spanky naozaj, nasa prestala vonku spavat niekedy koncom 5teho mesiaca museli sme sa naucit ju spavat domka a voknku sa chodit iba prechadzat. ale apson podvecerny spanok sa zase vonku naucila ked ideme pocas prechadzky si schrupnut....ja by som spokojne chodila 3 hodiny s kociarikom ak by som veela ze posinka, my sme tak chodili pred tym na vsetky tri spanky a to obedny pol 2 a pol hodkovy 🙂
@adel22 Ďakujem, tú vaničku môžem použiť namiesto vajíčka.Tá vanička sa dá v aute aj niekde pripevniť? Myslím keĎ nás zastavia policajti aby nebol problém.
@timotejkabrejkova ano, presne tak, aj babo priputavas a aj vanicku, dokonca je jedna z najbezpecnejsich vraj....velmi podobna jane, takmer identicke
@adel22 Ďakujem, bude tento kočiar u mňa na prvom mieste 🙂
@timotejkabrejkova lenze pasy vychadzaju u podlozky, cize by bolo dobre na zimu nieco dnu s tromi otvormi. dva v oblasti krku ajeden medzi nozickami🙂 do auta myslim ked budete davat, vonku to je jedno ked nie je priputana, moze byt aj fusak,,ale s fusakom to bolo take dost tesne....na sirku nic moc no:(
@timotejkabrejkova Ahoj ja by som poradila zase ten oc mam ja, Stokke, ale nie je lasny, ale je vynikajuci a hlavne co sa tyka prechodu z leziacej casti do sediacej, ma tam taky "medziskok" ale zas na druhej strane Adelkin je asi lepsi, lebo napriklad nas ma debilne kolieska na zimu, museli sme pouzivat iny kociarik s nafukovacimi kolieskami ak cme chceli po velkom snehu prejst, inak by som nemolhla kocikovat.....
inak k nemocniciam...ja som mala vsetko svoje ale nemusela som, tam dokonca okrem malej pampersiek a mojho pyzama so si nemusela doniest nic, tam nam vsetko dali, ale len v nasej sukromnej casti, v statnej si museli vsetko doniest....za penize v praze dum.....
baby caute, mala konecne zaspala 11:45, hore bola od 7!!! nejak sa nam to teraz cez vikend uplne pokaslalo a uspat ju je takmer nemozne ☹ a prave kukam na kamerke ze uz sa prehadzuje 😠 sak to uz ani obligatna polhodka asi nebude ☹ a to uz davala par dni prvy spanok aj rekordne 1-1,5 hodky... a uspavame sa pri kojeni, neviem ju oducit 😒
@nikiniki ak sa da, tiez by som rada to vysvetlenie, som kukala jak puk najprv, ze kto to 😀 clovek tu nie je cez vikend a hned take zmeny identity 😀
inak, vcera sme mali 6 mesiacikov 😉 moje drobnatko, ved zachvilku bude do skolky chodit, fnuk 😢 😀 🙂
a uz je hore, idem skusit dat cucnut ci este nahodou nepotiahne...
@timotejkabrejkova my mame Jane Slalom Pro Formula strata,mozem len doporucit 🙂 v zime prechadzal kopy snehu bez problemov, vanicka celkom velka a tiez sa da dat do auta namiesto autosedacky, co je obrovska vyhoda,dietatko sa aj pocaa dlhej cesty krasne v lahu vyspinka,nemusis ho nikam prekladat. Dnes sme uz nasadili sportak,ten je obrovsky 🙂 Fakt spokojnost velika. No a na to ze je taky mohutny,nie je vobec tazka konstrukcia, aj ja ju s 50 kilami nalozim di kufra v pohode

@evamarcel no dietka, cez vikend to vzdy porusim 😝
dnes som sa este nevazila, ani nemam odvahu 😖