Novembrové detičky 2012
Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂
@nikiniki aj mne IP 🙂 clovek tu pol dna neni a z teba sa stane jaka sexy stabajzna 🙂 inac hlasim nezmeneny stav 85.5 , rano som nestihala, bola som na nakupy v rakusku, kua...take mam nervy, sak tam je vsetko o polovicu lacnejsie a este k tomu 25 percentna zlava , drbne ma ! co ej toto za system ? kua...a to su tu za rohom 15 minut od domu....strasne !!!
@ivinka77 no tak to ti asi moja poslem zoznam co mi budes nakupovat a posielat za tie prachy kua
a oj dnesny sta 87 clekom dobre, ale na chudnutie to nevyzera extra, ale asponze nejdem hore co je pri tych liekoch uplne uzas, boze keby mi niekto povedal ze sa budem tesit z tejto tonovej bahy,,,,a dnes mam prvy den tej diety....
@timotejkabrejkova inac aj kocik JANE je skvely...a velmi lahunky, ak to potrebujes prenasat...tusim jeden z najlahsich a skvelo sa s nim manevruje, len je z tych drahsich
@nikiniki a kde mam IP ??? a kludne nakupim, to je des...kasa tam vysla 250g na 1,5 eura a tie hipp vyzivky aj ovocne aj masove, zeleninove, cca 50-60 centov... normalne som sa tam fajnovo vytocila, ale s plnym kufrom som dosla...len skoda, ze tie baby days su len 2-3 dni vzdy na zaciatku mesiaca :(
boze, neviem co jej obliect.....vy uz davate kratky rukav? zda s ami teplo, na slnku aj cez 30stupnov, tien ukazuje 27, troska fuka...hm?
@adel22 my uz davame kratke bodynka, ked je hic...
inac babyyyy asi mame tu ''zabu'' tie, co ste to mali, co vam pomohlo ? vcera som si vsimla jemny povlak na dolnej pere zvnutra a dnes to ma uz aj na hornej a dost horsie... poobede idem k Dr. , tak uvidime, lebo nikde inde to nema, ani v puse , ani na jazyku, len na tej pere, tak neviem , co to...
@ivinka77 ved so ti poslala nemas? no a co sa este oplati? lebo vyzivky ked mi posles viacej nas vyjde postovne 🙂 ale zase na druhej strane chodi mi tam kolega a posielame si s kamoskami blavackami veci a pouzivame ho ako kyvadlovu dopravu. na to ze je mejitel firmy som dost dobra svina hehehe. a pocuj ved kasicku aj tu kupujem za taku cenu cca....ty nie?
@nikiniki a aku kasu kupujes za 1,5 ? lebo ja kupujem tu Hami, co som ti davala tip na zlavu na mall.sk a tam ma vysla po zlave 2,59 a a inak v DMku je teraz za 2,69 ale normalne oficialne stoji 2,99 eura a tam v Bipe ma vysla presne 1,47 eura a kedze my ''sezereme'' skoro 4 krabice tyzdenne , to mam usetrene dost za mesiac... a tie vyzivky som jej kupila take, ktore by som jej ja nerobila, ovocne napriklad mnago-zazvor, alebo slivka-ceresna a podobne...proste take, ktore jej bezne neurobim ja...jablkovu, bananovu, hruskove a take nekupujem, lebo to mam za sekundu spravene aj doma cerstve...
@janulka_s tak buduci mesiac ideme na baby days spolu, jasneeeeee ??? inac treba tam ist hned prvy den rano na 9.00 lebo inak total brutal, sama slovenka a do pol hodky vybrakovane 🙂 aj plienky sa super oplatili, vlastne uplne vsetko,co som porovnavala ceny...
bozee moja zaba dnes hadze 15 minutove spanky... uz ma za sebou uspesne treti, drbne ma.
@evamarcel inac ja mam kocku, co robi tiez normalne zazracne torty, daj mamke link, moze sa inspirovat... 🙂 len skoda, ze je na vychode :( https://picasaweb.google.com/bonecka1/MojeTorty#
@ivinka77 aha to nemliecne su take lacne aha, tuto vychadzaju na 1,49 cca http://www.mall.sk/detske-kase/
no dnes som to riadne zariekla s tym spinkanim. Matejko zaspal az o 13,30 od rana od 9,00 od posledneho spinkania a stale poplackaval. Nechapala som to, ze co to, lebo sa to dlho nestalo, tak dufam, ze len to bola nahoda. Teraz este spinka, ale raz sa prebudil na dopapanie. Ruky mam ako orangutan, lebo som ho vkuse cicakala. Nemam rada, ked neviem, ze co mu moze byt. ☹ . Uz nech pride drahy domov z roboty a pojdem sa odreagovat do obchodu aspon na chvilu. A vykupim cely obchod ako sa poznam. 🙂
@ivinka77 Nam lekarka odporucila tuto:
http://www.mall.sk/deti-vyziva-speciality/nestl... ale t anie je najlacnejsia....ale skusime ju

@adel22 ja som tiez tuho rozmyslala, jak ti mohol zacvaknut kozu (prso) 😀 keby slady nenapisala, urcite mi to nedopne 😀