icon

Novembrové detičky 2012

alyze
7. dec 2012

Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂

mata884
6. máj 2013

@nikiniki hami nemliecnu som kupila za 1,49

janulka_s
6. máj 2013

@evamarcel Uz, viac info v spravach. Modlime sa, nech to pekne pride v poriadku a ako ma 🙂

alyze
autor
6. máj 2013

@ivkasendy ahoj, tak to sme na tom podobne, aj ja uspavam kojenim a tiez mi to uz lezie na nervy, lebo inak zaspat nevie ☹ a uz nespala od 11:00 a kolko je ? no hruuuuza

alyze
autor
6. máj 2013

@ivinka77 na zabu je tusim dobra ta fialova vodicka gencianova violet, ci tak nejak sa to vola 😉

slady
6. máj 2013

@alyze boze my rovnako, len s cickom v puse... na nerv.

kajakaja77
6. máj 2013

Ahojte kočky, chcem vás poprosiť o radu malá sa narodila 28 novembra a doktorka nám ešte nepovedala že by sme mali začať prikrmovať, stále kojím a kedy mám asi začať s prikrmami? Lebo pri prvom to bolo úplne iné on bol kojený len 2 mesiace.....
Ďakujem....

mata884
6. máj 2013

@kajakaja77 moj maly sa narodil o 4 dni neskor. A tiez je este len kojeny. uz pomalicky zacnem skusat nieco davat, ale len pomalicky.

adel22
6. máj 2013

@kajakaja77 Jeeeej, to bol moj termin, no nakoniec sme 4.12:) ani ja este neprikrmujem, aj WHO odporuca plne dojcit 6mesiacov...ale nazory su rozne....ja sa chcem toho drzat no...sem-.tam ked ma zaujem, necham ju daco ochutnat...ale to je takmer nic.....tak cakaj este ako my🙂

kajakaja77
6. máj 2013

@adel22
@mata884
Ďakujem, lebo v mojom okolí ma už presviedčajú že aby som už prikrmovala že to bude lepšie ...... Najma svokra ma do toho tlačí......
No a ja som mala termín 5.12 no išla som cisárskym tak skor to muselo byť.... 😀

slady
6. máj 2013

dnes 4x15 minut spanok a vkuse na cecuchu, nestihacka nic.

mata884
6. máj 2013

@slady och... dnes maju asi vsetci nejaky cudny den. A aj sa zlosti ? ☹

alyze
autor
6. máj 2013

@slady presne, v kuchyni ako keby bomba padla a obed som mala o 16:00 vajcové kolienka 😖

alyze
autor
6. máj 2013

@kajakaja77 ahoj, ja som skusala davat mrkvicku, aj kupovanu aj domacu a nemala zaujem, tak ju do toho netlacim 😉 a sme o 4 dni starsi 🙂

nikiniki
6. máj 2013

@kajakaja77 ahoj, nemas sa kde ponahlat. Okolie ta bude tlacit a hlavne svokrovci a starsia generacia. lebo v ich case dinosaurovom, teda rozumej ked este chodili dinosaury po zemi sa zacinalo prikrmovat uz v 3tom mesiaci a v 6tich uz plne jedli to co dospeli skoro vsetko.....no lenze v tych casoch velmi malokto aj kojil dlhodobo vecsina dokojila do 3ieho mesiaca a preto sa hromadne v tomto case odstavovalo a zacinalo prikrmovat. preto podla starsich a svokrovcom robime strasny hriech, ze im nedavame jest 😀 😀 😀 😀 a iste nam chudatka zemru od hladu. Tak sa neboj, ja som zacala sice prikrmovat kadecim a nakoniec som sa bola poradit s lekarkou, lebo mala grckala a sama lekarka ma odhovorila. a to uz mame 6mesiacov a aj tyzden...nikam sa neponahlam. AK dietatu staci mliecko a ty mas dostatok vitaminov a ovocia a zeleniny nemusis. ale davaj si pozor na to aby si ty mala pestru stravu....prikrmovat sa ma preto, lebo deticky zacinaju byt hladnejsie, maminky zacinaju mat menej mliecka, nie preto, zeby bolo menej kvalitne. ak mas mliecko, tak by aj malo stacit zatial 🙂

alyze
autor
6. máj 2013

@nikiniki inak nika, podla fotky si tusim schudla, ze ty si sa nepochvalila s vahou 😉
alebo som nieco prehliadla

slady
6. máj 2013

@mata884 tak od nudy, stale ju treba zabavat, momentalne ju zabava Wilko tak mam aspon chvilu volno 🙂

nikiniki
6. máj 2013

@alyze ale cosi, ved to je stara fotka ked som este nebola tehu, moja vaha bola dnes 87 idem hodit tabulku....

nikiniki
6. máj 2013
nikiniki
6. máj 2013

No rezume: Ja na nule, Ivinka s pribratym kilo a Alyze jedno kilo dole. No takto sa teda na Miss iste nedostaneme 🙂))

tinasc
6. máj 2013

@ivinka77 to sú asi v Bipe v Rakúsku hej? a máš aj zákaznícku kartu? tie dni sú len prvý pondelok, utorok a stredu v mesiaci... mne to odporučila priamo lekárnička, ked som chcela mlieko že tam ona nakupuje 🙂

ivinka77
6. máj 2013

@tinasc ano presne tak, v BIPE v Kitsee som bola...a mam aj kartu a je to presne tak...vzdy prve 3pracovne dni v mesiaci od pondelka a fakt sa to tam oplati brutalne....tie zenske slovenske tam boli ako kobylky, len sa tak zaprasilo a za chvilku regaly uplne prazdne 🙂 hehe

slady
6. máj 2013

no skoda ze tuna naokolo bystrice nic nie je len same slovensko 😀

slady
6. máj 2013

skusam ju nechat zaspat bez prsa, wilko si lahol namiesto mna do postele, uvidime ci sa navzajom uspia alebo naopak...

ivinka77
6. máj 2013

@alyze ta fialova vodicka sa vraj uz nerobi, lebo ze bola karrcinogenna ci co... ale inak vraj to neni zaba, povedala, ze to ma od mliecka, tak neviem...lebo celu pusinku ma cistu len na perach zvnutra to mala a zmizlo jej to same, kym sme sa dotrepali k doktorke 🙂 ale ze preventivne jej mozem vytiret pusku biogajou, tak uvidime, ci sa to rano znovu objavim...lebo vraj zaba boli a deti nechcu papat a ta moja teda prasi vsetko ako o preteky , takze evidentne ziadna bolest 🙂

ivinka77
6. máj 2013

@kajakaja77 ak mas dost mliecka, tak si myslim, ze nasilu nemusis prikrmovat... my sme zacali v 5 mesiaci preto, ze som mala poccit, ze mam menej a Dr. poradila, ze je lepsie pridat prikrmy ako umele mlieko do nej pchat...ved skus jej dat ochutnat na zaciatok nieco a ak nebude chciet, to znamena, ze este nie je na to zrela... vraj to tak funguje a podla mna ked zacnes neskor, nic jej neujde...

nikiniki
6. máj 2013

@slady pocuj len ked Tebe Vilko tehotneje, tak aby na nu nevytiahol prso na kojenie, zivo si ho bitanga viem predstavit a mas po oducani 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 a neuveris kua, ale tu ti to tiez je same slovensko kurnik........

nikiniki
6. máj 2013

baby vy co mate vecsie deti ja som nepochopila naco su golfove palice kociar, ja sice chodim autom, ale spokojne si tam hodim stokkacik, naco to je dobre ten treti kociar, to do nasich sporitakov sa velke deti nezmestia ci co? prepacte asi so debil, ale za dinosaurov take nebolo a teraz som zbadala ze take sa deje....

ivinka77
6. máj 2013

@nikiniki pocuj dinosaurica 🙂 golcafe su lahke a velmi spratne, zlozis, suchnes aj za sedadlo v aute, takze asi tak...
inac ked sme pri kocikoch tak toto je peckaaaaaaa ! uplna vychytavocka a tusim jediny kocik, ktory si mozes zobrat do lietadla ako prirucnu batozinu, lebo sa zmesti do tej priehradky nad hlavou... http://www.maderna.sk/katalog/product/17033/ videla som ho aj nazivo a je uuuuuuuuplne bozskyyyy !

kajakaja77
6. máj 2013

@nikiniki no presne to si myslím aj ja..... Načo treba ďaľší koč keď máme stokke a v pohode s ním idem všade aj v meste aj mimo.... A že len koli tomu že taký skladnejší kupovať golfky..... Netreba aj stokke je skladný---- keď treba vozím aj v krátkej fábii a úplne v poho.... 😀

slady
6. máj 2013

@nikiniki to len za to ze sa to lahsie nosi, sklada a prenasa, ja som vedela buginu sama vyniest po schodoch aj s deckom dnu, tu trojkombosku co mam teraz by som rozlozenu neodniesla ani bez decka. to je vsetko, lepsie sa to zmesti kade tade.