Novembrové detičky 2012
Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂
Ahojte kočky, chcem vás poprosiť o radu malá sa narodila 28 novembra a doktorka nám ešte nepovedala že by sme mali začať prikrmovať, stále kojím a kedy mám asi začať s prikrmami? Lebo pri prvom to bolo úplne iné on bol kojený len 2 mesiace.....
Ďakujem....
@kajakaja77 moj maly sa narodil o 4 dni neskor. A tiez je este len kojeny. uz pomalicky zacnem skusat nieco davat, ale len pomalicky.
@kajakaja77 Jeeeej, to bol moj termin, no nakoniec sme 4.12:) ani ja este neprikrmujem, aj WHO odporuca plne dojcit 6mesiacov...ale nazory su rozne....ja sa chcem toho drzat no...sem-.tam ked ma zaujem, necham ju daco ochutnat...ale to je takmer nic.....tak cakaj este ako my🙂
dnes 4x15 minut spanok a vkuse na cecuchu, nestihacka nic.
@kajakaja77 ahoj, ja som skusala davat mrkvicku, aj kupovanu aj domacu a nemala zaujem, tak ju do toho netlacim 😉 a sme o 4 dni starsi 🙂
@kajakaja77 ahoj, nemas sa kde ponahlat. Okolie ta bude tlacit a hlavne svokrovci a starsia generacia. lebo v ich case dinosaurovom, teda rozumej ked este chodili dinosaury po zemi sa zacinalo prikrmovat uz v 3tom mesiaci a v 6tich uz plne jedli to co dospeli skoro vsetko.....no lenze v tych casoch velmi malokto aj kojil dlhodobo vecsina dokojila do 3ieho mesiaca a preto sa hromadne v tomto case odstavovalo a zacinalo prikrmovat. preto podla starsich a svokrovcom robime strasny hriech, ze im nedavame jest 😀 😀 😀 😀 a iste nam chudatka zemru od hladu. Tak sa neboj, ja som zacala sice prikrmovat kadecim a nakoniec som sa bola poradit s lekarkou, lebo mala grckala a sama lekarka ma odhovorila. a to uz mame 6mesiacov a aj tyzden...nikam sa neponahlam. AK dietatu staci mliecko a ty mas dostatok vitaminov a ovocia a zeleniny nemusis. ale davaj si pozor na to aby si ty mala pestru stravu....prikrmovat sa ma preto, lebo deticky zacinaju byt hladnejsie, maminky zacinaju mat menej mliecka, nie preto, zeby bolo menej kvalitne. ak mas mliecko, tak by aj malo stacit zatial 🙂
No rezume: Ja na nule, Ivinka s pribratym kilo a Alyze jedno kilo dole. No takto sa teda na Miss iste nedostaneme 🙂))
no skoda ze tuna naokolo bystrice nic nie je len same slovensko 😀
skusam ju nechat zaspat bez prsa, wilko si lahol namiesto mna do postele, uvidime ci sa navzajom uspia alebo naopak...
@alyze ta fialova vodicka sa vraj uz nerobi, lebo ze bola karrcinogenna ci co... ale inak vraj to neni zaba, povedala, ze to ma od mliecka, tak neviem...lebo celu pusinku ma cistu len na perach zvnutra to mala a zmizlo jej to same, kym sme sa dotrepali k doktorke 🙂 ale ze preventivne jej mozem vytiret pusku biogajou, tak uvidime, ci sa to rano znovu objavim...lebo vraj zaba boli a deti nechcu papat a ta moja teda prasi vsetko ako o preteky , takze evidentne ziadna bolest 🙂
@kajakaja77 ak mas dost mliecka, tak si myslim, ze nasilu nemusis prikrmovat... my sme zacali v 5 mesiaci preto, ze som mala poccit, ze mam menej a Dr. poradila, ze je lepsie pridat prikrmy ako umele mlieko do nej pchat...ved skus jej dat ochutnat na zaciatok nieco a ak nebude chciet, to znamena, ze este nie je na to zrela... vraj to tak funguje a podla mna ked zacnes neskor, nic jej neujde...
baby vy co mate vecsie deti ja som nepochopila naco su golfove palice kociar, ja sice chodim autom, ale spokojne si tam hodim stokkacik, naco to je dobre ten treti kociar, to do nasich sporitakov sa velke deti nezmestia ci co? prepacte asi so debil, ale za dinosaurov take nebolo a teraz som zbadala ze take sa deje....
@nikiniki pocuj dinosaurica 🙂 golcafe su lahke a velmi spratne, zlozis, suchnes aj za sedadlo v aute, takze asi tak...
inac ked sme pri kocikoch tak toto je peckaaaaaaa ! uplna vychytavocka a tusim jediny kocik, ktory si mozes zobrat do lietadla ako prirucnu batozinu, lebo sa zmesti do tej priehradky nad hlavou... http://www.maderna.sk/katalog/product/17033/ videla som ho aj nazivo a je uuuuuuuuplne bozskyyyy !
@nikiniki no presne to si myslím aj ja..... Načo treba ďaľší koč keď máme stokke a v pohode s ním idem všade aj v meste aj mimo.... A že len koli tomu že taký skladnejší kupovať golfky..... Netreba aj stokke je skladný---- keď treba vozím aj v krátkej fábii a úplne v poho.... 😀

@nikiniki hami nemliecnu som kupila za 1,49