Novembrové detičky 2012
Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂
Ja som nespala dobre od polnoci ano počas tehotenstva, takže prespať normálne celú noc sa mi nepodarilo už aj skoro trištvrť roka.....možno už ani nie som toho schopná 😀
@komarekmik tebe tvoj drobcica este stale spinka nic ani zuby ani podnety ju neovplyvnuju ....tak u mna jednoznacny dokaz ste ze sa to dieta musi naucit teda spat bez pomoci vkuse celu noc ze🙂)) no snad sa to aj nam podari
@evamarcel no budem sa snazit 🙂 a moja mala pije kasu a aha nespinka celu noc iba od 19tej do 23tej v kuse a potom kazde 2 hodky 🙂
@zabka29 No moja zvykne spavat cez den aj 5 hodin, preto som si myslela ze spinka slabsie v noci, ale ako pozeram inde je ako Evka pise pes zakopany.....a ani ja nemam dobry psanok, ked som bola tehulka som sa moc nenaspala lebo som mala v kuse kontrakkcie, poto som od 20tt bola v nemocnici to poznas tie nemocnicne spanky a malicka kopala tak ze sa spat nedalo celu druhu polku tehu, necudo, ona to tam mala strasne tesne......
no aj ja som bola prekvapena rano, ked som vstala. Normalne som musela rozmyslat, ci som Mateja v noci kojila, alebo nie. Ale ked som zbadala cicusku, tak mi bolo hned jasne, ze nie, lebo mi isla prasknut od mliecka. Vecer som upozornila starsieho syna, ze ked bude pocut v noci plac, tak to musi vydrzat, lebo Matejko je po ockovni a nakoniec to bolo presne opacne. A teraz spi Matej uz dve hodinky a aj ja som si pospala. 🙂
@mirkov kamoska Katka Gerincova a asistoval jej taky mlady doktorko fesi...cely cas vtipky rozpravali, takze mi ta necela hodinka celkom rychlo presla...nevedela som si to predstavit, ze oni budu rezat a ja tam budem pri tom 🙂 ale bolo to super...len ten stav ''potom'' to je PEKLO ! :(
@ivinka77 to si ani neviem predstavit cisarsky, ja som sa strasne bala, aby to vsetko bolo v pohode a aby isla prirodzene 🙂 iked ani toto nebola prechadzka ruzovou zahradou 😀 po vyvolavacke kazd 2 minuty kontrakcie a neuveritelne dlho to trvalo, ale clovek na to rychlo zabudne a uz po mesiaci som rozmyslala nad druhym, takze pohodicka 🙂
no nasa noc tiez dajaka divna... od polnoci do 0.30 som ju vyberala a davala naspat do postielky 4x ! stale zaspala a po chvilke plac 😒 prve dva razy aj pila, dalsie sa uz len metala na mojej posteli a az po chvilke sa ukludnila a zaspala a po chvilke zas hore... potom vstala na papanie okolo pol 3... a o piatej som sa zobudila ze ma nieco skrabka po chrbte a taha za vlasy, otocim sa a tam Mimka - zaspala som pri kojeni a zabudla ju prelozit naspat do postielky, este dobre ze som ju nepripucila 🙂

My podobný scenár ako Nika....tiež nechápem o čo malej ide.....moja nie je schopná za celých 24 hod spať v kuse viac ako 3 hod a to dá len 1x od 18,30 do cca 22,00...potom je to už nie spanie ale kovbojka ☹
Ináč zlaté dieťa...fakt 😉