icon

Novembrové detičky 2012

alyze
7. dec 2012

Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂

jgiovanna504
10. máj 2013

@slavusal jéémine, to ma nenapadlo 😀 vidíš, ale keby bolo úplne ticho,tak aj to by mi vadilo a bála by som sa.no mne niet pomoci asi 😠 aj byt aj dom, má svoje výhody aj nevýhody...kebyže sú peniažky a môžme mať aj to aj to a podľa potreby využívať 😀

slavusal
10. máj 2013

s vlasmi je to aj mu mňa tak, že mi vypadávajú.Malý je tiež osypaný z nich, na koberci, v rohoch 😀 😀 😀, no a rovnako kvôli tomu nefunguje polovica šimonkových autíčiek. Celé kolieska obtočené nimi. Oni vypadávali furt, ale keď majú z čoho, tak to neriešim. Akurát ich mám furt trochu suchšie, ale hrivu ako levica. Tak sa vytešujem. 🙂

slavusal
10. máj 2013

@jgiovanna504 ano, ja som v tom dosť vadná, ale tiež čo je veľa to je moc...

slady
10. máj 2013

@ivinka77 a coco aka svadba? tvoja co dakoho ineho? 🙂 glupa otazka co? no moja zase reve, ja uz neviem, pospala si hadam aj 20 minut... a zora dnes chrumku ochudnala ale nechcela ju, len oblizala a koniec 🙂

adel22
10. máj 2013

tak dnes som vyskusala nakojit a zanechat v posteli a zaspinkala🙂 tak parada,,,inak v noci bola opat len raz hore, lebo sa nevedela prevalit z bruska🙂 a potom sme spali do 9hodiny🙂
a jedna fotecka zo vcera- MISS Teddy!

slavusal
10. máj 2013

no môj chrusťo má rád aj chrumky, ale nie dlho a veľa a za rožkom sa potrhať ide, žužlal by ho aj hodinu, jedine vtedy je v kočiariku ticho, len sa bojím, aby mu náhodou nezabehol nejaký kúsoček. ☹

nikiniki
10. máj 2013

Slady ako spinkame ?

Jgiovana, ja predpokladam ze to bude piskat do nocnicka a len ked bude nehoda pojde do toho 🙂 este som sa nerozhodla, lebo u nas maju pullky v butiku za 4,20 tak som uvazovala ci neskuim najpv toto.....

Ivinka ta druha fotka je super!!!! TO by som si dala aj ja, ale ja mam velmi huste vlasy, mne by to museli poriadne preriedit a bolo by mi luto uz ich mam pod lopatky. Minuly rok so sa musela ostrihat pod usi 🙂 a uz ich mam dlhe, tak zase sa dam ostrihat? 🙂)))))))))

ivinka77
10. máj 2013

@slavusal dakujem...na tej druhej mam o 15 rokov viac ako na prvej 🙂 hehe

nikiniki
10. máj 2013

Jezis ja ked citam Vase dietky co vsetko jedia. Ja osm dnes cital kadeco o prikrmoch a kojeni asi stotisic literatur 🙂 a dosla som k milionu poznatkov, len nie k tomu, ci mam dcerku dokrmovat alebo nie 🙂)))))))))))))))))) Lebo na rozdiel od mojej lekarky tvrdia, ze diet aje hladne bez prikrmov po 6tom mesiaci a ze prikrmy potrebuje. Co sio tom myslite? My nejeme okrem didky a krupicky nic, ale zvazujem, a nielen stavy ako ona hovori. totiz dnes na obed som jej davala hustejsiu krupicku po porade s laktackou lyzickou a isla sa zblaznit od radosti ze zase dostane nieco papat v stolicke a kasu hltala ako besny had.......cize asi jej to chyba.

Ale na druhej strane, ked ma kasu a dokm ona nechce didku :((((tkaze netusim dnes sa rozhodnem co dalej.

Ale literatura pie zasadne dokrmovat polievockami naobed. a po dvoch tyzdnoch ovocim predobedom a na veceru kasicky.....samozreme pred tym nakojit 5x denne, olovrant a ranajky vylucne kojit...........

Co vy na to?

nikiniki
10. máj 2013

@adel22 Krasna je 🙂 to bola co za akcia?

ivinka77
10. máj 2013

@nikiniki no to mas vyhodu....tak tebe mozu padat a padaaaaaaaaaaaat 🙂 ked mas velo ! 🙂 ja mam taku oscatu slamu... 4 vlasy v 5 radoch natupirovane na 6 🙂 ble...nenavidim ich odjakziva 🙂

nikiniki
10. máj 2013

@slady Pocuj co si jedla? toto vyzera na brusko...nemyslis? ci?
a pocuj mam otazku. Jedla som karfiol vareny a varene zemiaky na obed a veceru v ramci chudnutia. a zaujima ma, ci ma karfiol nejaky vitamin, alebo pozitivny ucinok.

Inak baby dalsi poznatok, kojace matky maju relevantne jest minimalne 500KcJ viac ako normalne zeny, cize dietu striktne zakazuju vsetky literatury. Ja uvazujem ci aj nie preto mi nechce nabehnut liecko.....asi hej.......

ivinka77
10. máj 2013

@nikiniki my to cca tak robime, akurat mame zameneny olovrant s desiatou, kedze u nas je to bezpredmetne 🙂 ...ranajky kojime, desiatu prespime, obed kojenie + zelenina + maso , olovrant ovocicko + niekedy kojenie a vecera kojenie + kasa

nikiniki
10. máj 2013

@ivinka77 no tera ich mam o polovicku menej 🙂 ale inak fakt neskutocne 🙂 aj moj syn, len Michelle nevyzera ze bude mat, ona ma huste, ale jemne 🙂

nikiniki
10. máj 2013

@ivinka77 lenze ty mas mliecko moja, ja keby som jej iba tolko davala kojit na tuti nemam ako kvapku a sme na nutrilone 🙂

slavusal
10. máj 2013

@nikiniki pozri, nemusíš jej dať veľa - stačia 2-3 lyžičky každý deň, jednu chrumku , alebo nie a stačí - z toho sa určite nenaje tak, že tvoje mliečko nebude chcieť. Si myslím, či? 😉

adel22
10. máj 2013

@nikiniki Mali sme Maifest a stretla som tu jednu Slovenku /54rocnu/ a ona tu ma obchodik hand made a robi aj mackov, tak vyhlasila sutaz Miss Teddy, tak sme aj my hlasovali, ale nic sme nevyhrali-pridavam este fotku vitazneho medveda /podla mna bol najhorsi/ ale Nemcom sa proste pacil, Otto vyhral🙂

ivinka77
10. máj 2013

@nikiniki huste a jemne su furt lepsie, jak moje riedke a jemne :(
@slady svadba = foto job

ivinka77
10. máj 2013

@nikiniki noooooo zas az tak vela toho mlieka nemam...niekedy mam normalne pocit, ze uz tam nic nie je a ze ona ani nepotrebuje jest, len si tak cucka koli prituleniu....a pocit ze ''naliate kozy'' tak to uz ani nepamatam...takze ja budem rada, ak to potiahneme este take 3-4 mesiace s bozou pomocou a potom prdim na to, zadrem jej kravske mlieko a vybavene 🙂 lebo kupovat drahe nutrilomy sa mi akoze vazne nechce :(

nikiniki
10. máj 2013

@ivinka77 moj synator bol na kravsom od dva a pol mesiaca , zije, je zivy a zdravy 🙂) ale mojej pindike nemozem dat ked ma alergiu, my ked prejdeme tan na nutrilon potom aj to HA, ale zase budeme mat na recpet tak, ale ja by som strasne rada kojila. Ale neviem lebo ked pozeram na tie moje handry uz 4dni su ako handry ovisnute.Az teraz som si uvedomila ako skoncim. Fakt ako s plachtami , s ktorymi sa oveje cele futbalove muzstvo, alebo ako chranice na kolena proti upalu....najprv som sa vytesila ake su obrovske, ale teraz tiez ked v nich neni mlieko je to pomoooooooc.

nikiniki
10. máj 2013

Moj syn mi vcera zahlasil, ze chce ist do Vyvolenych, veru mozno by som ho aj pustila, ale caka ho maturitny rocnik. takze pojde do prdele.

ivinka77
10. máj 2013

@nikiniki sak toto do rici, ze vy mate alergiu... moja TEri je na kravskom od 10 mesiace...a to akoze nie krabica...ale pekne od kravy naozajstnej zivej podojenej 🙂 a tiez jej v zivote nic nebolo , ale ak mate alergiu, tak to je pruser :( inac ako vlastne zistuju u takeho maleho babatenka, ze ma alergiu ???
a do tych vyvolenyvh ho kludne pusti, nech ma radost 🙂 ci myslis, ze ma sancu, ze by ho vzali ??? 🙂

ivkasendy
10. máj 2013

@nikiniki ja by som to kvoli nemu dokonca mozno aj pozerala 😉 inac take reality show od isteho casu vobec nemusim...

ivkasendy
10. máj 2013

ta moja krpata je taky betar... dnes na prechadzke nie a nie zaspat ale aspon neplakala... az dokym sme nestretli jednu znamu s asi o mesiac a pol starsim syncekom.. jak na nu ta kamaratka kukla a usmiala sa, v momente mala spustila rev a plakala celu cestu domov co sme isli vsetci spolocne (asi 10-15 minut) 😒 ta kamoska uz z nej bola zufala, ja som si pripadala ze mam tyrane dieta... no akonahle sme sa rozlucili a vosli do nasho vchodu, krpata odrazu nahodila usmev a hovori mi hehe 😀

nikiniki
10. máj 2013

@adel22 pocuj a ty este pouzivas nanoznik? a to mas hlboky ci sportovy kocik?

nikiniki
10. máj 2013

@ivkasendy podarena ta kamaratka sa mu teda iste nepacila 🙂)))

Ja mam taky pocit ze moj syn je taky herec, ale ved aj studuje na konzerve muzikalove herrectvo, zeby ho vzali.....

a ta alergia je fakt svina, nic dokopy nemozeme a Ivinka zistuju to krvou a testami. My sme davali krv, ked nam nespala, boli sme uz zufali, tak jej vzali krv a tam na to prisli. ale moja bude alergicka jak repa, na slnku kycha, v lese smrka a pod🙂 cize sa chysta s nou este raz na odberyy, ale to ked bude chlap doma, ja nemozem pozerat na to ako jej krv beru...ale uz k imunolaergoloicke a nech jej uz urobi koplet vsetko, aj na soju, kravy, kozy, ovce, obilniiny, pele, prach, zvierata, chlad, teplo, no proste ekompletka.....

slady
10. máj 2013

@ivinka77 jaaaaaaaaaj sak mne to nedochadza, sorac, uz som si spojila dve a styri

nikiniki
10. máj 2013

@slady zeno zas nespis?

slady
10. máj 2013

@nikiniki v karfiole mas selen a draslik a vit. C 🙂 a na slnku kycha aj moja ale to z toho ze im do ociek zasvieti, zaslzia im a to ich postekli v nose 🙂 mala spinka ale musela som ju vytiahnut z postele a ukludnit na rukach ale uz necickala, tak aspon tak. ja uz som si tu vlasy trhala. idem spat bo mam zas dva preklady nakope a jeden tazky jak svina tak nech to stihnem zajtra rano, dnes som uspesne odignorovala budik a zobudil ma az chlap ked hladal svoje trenky na behanie 😀

slady
10. máj 2013

@nikiniki jezis to uz je tolko hodin? uz ucekam!

slady
10. máj 2013

@nikiniki dokoncujeme knihu so starym 😀 tak vecer knihujem a rano prekladam. yes! 🙄