Novembrové detičky 2012
Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂
@nikiniki berem"ja som zase prehrala na ranny spanok som dala kozu, vcera sa to tatuchovi podarilo uspat vecer o osmej po hodine vymyslaciek, a o devitej zase hore a rev, a teraz rano som davala cicku 3x, no des, sa mozem aj rozkrajat, a vcera bola najvacsia prca, lebp spm si zabudla sedacku v aute a daddy mi s nou odisiel do prace takze sme isli von vo vanicke, to bolo revuuu, dva krat sa mi v nej revom sama uspala ale to ste mali vidiet tie pohlady na tyransku mater 😖 a kludne vam poslem zeny, to su len take mini 🙂
a dakujem vsetkym za pochvaly, presne to som potrebovala pocut 😀 ivka, je pomarancovy ale nema prichut, len vonu, v ramci co najvacsej eko bio nezavadnosti som nedavala prichut iba esencialny olej aby vonal 🙂 okrem toho je tam uz len kokosovy olej, kakaove maslo a vceli vosk 🙂
hahaha baby zhadzovacky,- prave sa tu sulam na tomto cviceni dzivom 😀
https://www.youtube.com/watch?v=S3FFU8K6MaYa este jedna otazocka: ak sa mi zacala materska 4. oktobra 2012 tak ju mam cca do 30 maja? pocitam dobre? to znamena ze este v juni mi pride za maj?
@slady idem citat, ale otazka: nieco take by si mi vedela:
http://ekozahrada.blog.cz/1108/teplacky-pro-bez...
no ja nemam tucha co sa tyka materskej, cinkni si do socialnej poistovne a mas to na 100% dobre som ti poradila?
No ja teraz neviem. vcera so zozrala kolac. a zaroven som jej dala prvy krat mliecnu kasi, nam neliecnym.
a vysledok? zobudilo sa chudatenko o 22.00 a do 24.00 ola hore. mmila, zla, smiala sa, hrala sa, bola uzasna, ale hore. a co je divne, nechcela vobec mlieko! brusko ju nebolelo, len neviem vobec co to ma znamenat fakt.........tak dnes nic sldke (tu totu v chldnicke nedojedenu dam nar ranajky synovi radsej hehe) a skusime iba kasu a ak to bude pokracovat, tak kasicku vysadime.
@nikiniki no moja, tam su platene strihy, takze tie prve uz som slubovala adel ze vyskusam a este som sa k tomu nedostala, tak skusim daco zo zvyskov ale najblizsie na buduci utorok 😀 a to druhe to si nevymyslim, to by som potrebovala strih a hlavne nemam klieste na tie trukle co sa to nimi zmensuje takze tam jedine obycajne natlkacie a tie nepouzivaju myslim kvoli tomu ze by cez ne pretekala plienka... no pokukam nieco na nete ked budem mat cas 🙂
tak ak je to narocne sa na to vyprdni, daju sa kupit za celkom rozumnu cenu myslim este popozeram. ja zehlim a zehlim a zehlim a moja dcerka spinka. a ja uvazujem kedy niekot velmi inteligentny vymysli oblecenie, ktore sa uz nikdy nebude musiet zehlit a hlavne pre malicke babatinka 🙂
ja som si celych 7 rokov platila dobrovolne nemocenske poistenie, nakoniec som vazne ochorela a zrusili mi to poistenie a samozrejme som na to otehotnela 😨)
no dnes je teda super pocasie ☹ . vyrastu nam rohy doma.
no svici slnko, normalne, tutok cez okno, vsetok prach mi je vidno kvoli nemu. aj okna mi treba umyt. bodaj ho.
vyzera to ze to ukojime. aj ked z prikrmamy. ale predsa.skoda no tych prikrmov 🙂 ale kojim 😀 😀 😀 😀 😀 najhorsia kria stredne rozchodena, ak ju rozchodime do konca, kojime do 10 rokov dietata 😀 😀 😀 😀 😀 ze "mami daj cucnut lebo o 5minut mam rande" aja taham cecok z obyvacky vytahany na 15 metrov ze "na moja" 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
jeeeeej..po 10 min. placi (nie silnom) spinkame. Nechala som ho sa trosku potrapit v postielke, lebo akosi vobec nevedel zaspat. Len skoda, ze to nevydrzim aj vecer, lebo stale beriem ohlad na susedov. Mohli by v panelaku robit protihlucnu izolaciu 😀 😀 😀 😀 😀 . A mne sa teraz akosi nic nechce, tak idem asi spat aj ja. 😝
@ evamarcel Ako Ergo?
a v nosicoch nosite deti aj doma, ci iba vonku? a este otazka na tie co mate latkove plienky, po kazdej cike menite?

No a ja chcem barter 🙂))) prerobim Vam deti aspon na rezimove, v tom som zase dobra ja, aj ked budu pozemske 🙂))))) a budu Vam spinkat a budete kojit he