Novembrové detičky 2012
Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂
@adel22 a nemas nejake kamosky mamicky alebo tak... alebo s nou chodievaj niekam von medzi cudzich ludi viac alebo tak... myslim to v dobrom...mam kamosku, ktora dceru zacala izolovat, lebo tiez pri prvom kontakte s cudzimi robila taketo sceny a dopadlo to tak, ze po 2 rokoch z nej vychovala sociopata :( kamkolvek pridu, tak prvu polhodinu reve, druhu polhodinu sa uz ukludni, ale schovava sa za maminu suknu, tertiu polhodinu sa konecne osmeli, stvrtu polhodinu sa aj pusti maminej sukne a piatu polhodinu zas v kuse reve, lebo uz musia ist domov a ona sa konecne medzi ludmi rozkukala a zacalo sa jej pacit 🙂 a toto sa deje stale uz 2 roky v kuse :(
@adel22 nemate tam nahodou nejake materske centra?
Ivkasendy pocuj, ja by som potom tvojej nedavala, lebo asi evidentne nie je pripravena, ak nechce papkat nenut ju, ale daj jej cas a skus cca o 2 tyzdne, my sme si dali pauzu skoro mesiac a pomohlo. deti nie su povine jest v 6tich mesiacoch🙂)))
Emmka to ti nezavidim, ja so vcera akurat hovorila so sestrou ze nase mamky takto nastupovali do prace. presne v tomto obdobi. a 6 mesacne babatinka rano obliekali a nosili do jasliciek. a tma boli cele dni aj 20 deti na dve sestry oblecene v erarnom.....strasne, necudo ze ta doma vychovala same necitlive hovada......
No noc bola nakoniec super po tych 12étich zobudeniach za hodinu a pol potom sa zobudila iba raz. aj tak sa citim ako po nocnej v bani.
@ivinka77 no stalo sa to len u doktorky a teraz...inak chodievam s nou k jednej babe /ta ma ajmuza, syna/ a smeje sa, chodim k Slovenke do obchodu, aj s jej muzom sa bavime- ok, aj s babami z kurzu ok mala...tak podla mna to je ludmi..niekto jej sedi a niekto nie, presne taky je aj mm.....
uvidim ako zajtra stari rodicia🙂
no moj si to vyskusa o mesiac a pol na tri tyzdne a potom zase nic aspon tri mesiace.ale kolko mudrych rad mi da o vychove nasej dcerky za ten cas co bude doma, uz teraz sa tesim 🙂
inak len tak pre zaujimavost, moj syn ma uz treti mesiac treti kasel a nasa lekarka mi vravela dnes ze na tuti by chytila mala ak by nebola kojena....
nie treti kasel, ale cierny kasel 🙂)))))))))) ja dement, ale ked niekto oze at piatu, alebo siestu chorobu, preco ja by som nemohla mat treti kasel 🙂))))))))))))))))))) teda moj synator
Baby, NECH ŽIJE CUMEĽ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Konečne po pol roku spíme a ja vstávam max. 2x a to aj tak si poriadne ani nepamätám. Kočíkovanie si konečne uživam a s radosťou a nie so strachom chodím von. Normálne si v pohodke nakúpim a tak. Možno je cumeľ pre niekoho tabu, ale pre mňa je veľký pomocník. Najprv som sa mu s ním dala pohrať a ked bol už na mol z mojej cici, tak som mu ho tam strčila a pol hodinu sa modlila - cumľaj, cumľaj, cumľaj....... . Akurát sa chystáme na chatu - Kubkovu prvú - tak držte prsty, aby sme to zvládli.
A všetkým Vám prajem krásny víkend. 🙂 🙂 🙂
Ahojte maminy.kolko krát do týždňa dávate detičkám jesť mäso?
Ako ma byt v nedelu? Nedame rande bratislavske cicusky? Ak by aj mimoba cicusky boli niekde v okoli, nech sa pridaju.
@nikiniki wow, tak sa zjavne oplatilo cele to trapenie az poscul, aj tie kila, si princeznu ochranila od hnusnej choroby! inak aj ja sledujem ze kojenie je zazracne, u nas doma sme mali chorobu uz asi tri krat odkedy sa narodila a nikdy ani len nekychla 😀 tak zelam synatorovi nech sa coskoro vylieci, inak len tak na okraj, ciernemu kaslu sa hovori aj sto dnova choroba, lebo sa taha dost dlho ale ku koncu uz nie je infekcny, a antibiotika zaberaju iba na zaciatku, ked uz sa naplno rozbehne velmi velmi pomahaju vysoke davky vitaminu C, viac ako antibiotika, lebo Ccko leb olikviduje ten toxin, ktory nici tie "chlpky" v plucach ktore zabezpecuju vykasliavanie, cize cim viac Ccka, tym menej toxinu, tym viac neposkodeneho povrchu v plucach a tym lahsie vykasliavanie, a prave vykasliavanie je dolezite, lebo c.k. sam o sebe nebezpecny nie je, iba komplikacie ktore su spojene s nedostatocnym vykasliavanim, ako napriklad zapal pluc. cize predopuj chlopa vitaminom C (mozes pridat aj trochu Dcka na podporu imunity), nezabije ho to a co nespotrebuje vycika 🙂 vela zdaru!
@miroslawka2255 cca 4x za týždeň...
@slady no to je zaujimave idem si aj ja nieco pocitat o tom ciernom kasli z toho co pises je dost nebezpecny. ale vdaka bohu za to kojenie. synator ma kadzu chvilku zapalene dutiny z toho a ma nadchu, kycha aprska nechapem ze nie je chora a ani ja
a to mlieko....porazindel. Dnes ho chcela iba o 08.00, o 12.00 a dalsie pokusya sabotovala o 16tej, 17 tej, 18 tej, aj teraz len cucla.....ale uz som jej nedala kasu, lebo zase by sa nalabala kase a nejedla by mliecko,,,,neviem ci dobre robim, ale chcem zeby zacala pit, lebo sa mi nikdy mliecko neurobi,,,,,take mam handry ze pomoc...
@miroslawka2255 my sme este nepapali mesko vobec. Prosim ta ty kojis, alebo ste na umelom mliecku ze uz papkate mesko?

@adel22 treba navstevy zintenzivit, cim skor , tym lepsie...