Novembrové detičky 2012
Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂
@nikiniki no to je super ze uz sa na styroch kyvka zadockom, to uz ma len krocik k lozeniu, ja si tak pamatam od wilucha, ze najprv sa na styroch pokyvkaval dopredu dozadu a potom sa konecne odhodlal a posunul ruku a potom uz to islo, este zopar krat padol na nos a potom uz lozil jak divy 🙂
@nikiniki aj my takto spinkáme doobeda cca tie dve a pol hodinky po obede hodinku a pol, málokedy dve... a potom niekedy len pol hodinu alebo nič... ako dnes...
inak minule som mala varené kuracie mäso, že reku skúsim malému dať kúštiček že či to zje alebo vypluje a on to zjedol a dožadoval sa ďalšieho tak sme takto po malinkých kúsočkoch popapali mäsko... ani mu kúsky nevadili 🙂
@tinasc na sancovej som kedysi byvala...a vy ste byvali v BA? ci ako ? ja tu mam skolku 5 minut od domu, robotu som mala 3 minuty od domu a z roboty som videla rovno do dvora skolky 🙂 takze mi to supis vyhovovalo...a vedla skolky je hned skola, takze ked bude Teri prvacka, tak moze vodit do skolky Viki jednym vrzom 🙂 ak tu teda nahodou ostaneme....
@tinasc coo to uz takto? boze babika moja este dobre ze je taka lenochodka 😀 dnes akurat sa vytesujem bo sa mi konecne zacala viacej obracat 😀 na brusku sa jej paci, ale vzdy len ostala ako som ju dala a dnes konecne uz sa sama obracala na brusko a naspat 🙂 a vy uz lozite, no to je sila 🙂 ale tak moje deti su lenive po mame 😀
A je tu este niektora, co neprikrmuje?
@nikiniki hej spinka...doobedu stale rovnako 3-4 hodky a poobede akokedy...niekedy v kuse a niekedy sa jej to rozdeli na 2x hodinka max...ale chodi vecer spavat o hodinu a pol az dve skor...tak to asi preto....
a inac vidis...nie raz som ti vravela, ze nebud ju 🙂 a konecne to zabralo 🙂
inac ja som cim dalej tym viac presvedcena o tom, ze tie nase deturence si aj tak spravia vzdy nakoniec po svojom, mozme sa aj na hlavu postavit... 🙂
@tinasc nooooooo chceli by sme napr. sem https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-...
dobre kočky, idem ja spať, dnes som sľúbila sama sebe, že pôjdem spať skôr ako obvykle, tak dobrú noc 🙂
ja dorevem pri modrom z neba a pojdem tiez.... 🙂
aj ja pojdem len som odsavala 🙂))
Baby co su Vase deticky citlive na spln mam zlu spravu, pozrite sa z okna, mna klepne pepka a ja ze co vstavame, je mi to jasne. Ona sa pocas splnu aj narodila, jednoducho sa vo mne jej uz nechcelo spinkat 🙂

@sssiska krasna babika a fakt je sikula ked uz tak na styroch 🙂