icon

Novembrové detičky 2012

alyze
7. dec 2012

Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂

slady
22. máj 2013

@sssiska krasna babika a fakt je sikula ked uz tak na styroch 🙂

slady
22. máj 2013

@nikiniki no to je super ze uz sa na styroch kyvka zadockom, to uz ma len krocik k lozeniu, ja si tak pamatam od wilucha, ze najprv sa na styroch pokyvkaval dopredu dozadu a potom sa konecne odhodlal a posunul ruku a potom uz to islo, este zopar krat padol na nos a potom uz lozil jak divy 🙂

tinasc
22. máj 2013

@nikiniki aj my takto spinkáme doobeda cca tie dve a pol hodinky po obede hodinku a pol, málokedy dve... a potom niekedy len pol hodinu alebo nič... ako dnes...
inak minule som mala varené kuracie mäso, že reku skúsim malému dať kúštiček že či to zje alebo vypluje a on to zjedol a dožadoval sa ďalšieho tak sme takto po malinkých kúsočkoch popapali mäsko... ani mu kúsky nevadili 🙂

tinasc
22. máj 2013

@ivinka77 mne by stačilo, keby krpec spal ako náš tato, teda sadne a spí 😀

tinasc
22. máj 2013

@slady ja už mám asi po chlebe, dnes sa mi krpec postavil v stoličke!!!!! a to bol pripútaný... a dostane sa po štyroch už všade kam chce... ufffff 🙂 hodím na fb zajtra foto 😀

ivinka77
22. máj 2013

@slady no ved ja som to hned na zaciatku vravela, ze to su tie mimozemske spiace geny 🙂 hehe

ivinka77
22. máj 2013

@tinasc na sancovej som kedysi byvala...a vy ste byvali v BA? ci ako ? ja tu mam skolku 5 minut od domu, robotu som mala 3 minuty od domu a z roboty som videla rovno do dvora skolky 🙂 takze mi to supis vyhovovalo...a vedla skolky je hned skola, takze ked bude Teri prvacka, tak moze vodit do skolky Viki jednym vrzom 🙂 ak tu teda nahodou ostaneme....

adel22
22. máj 2013

@nikiniki No udel matky je ist von za kazdeho pocasia:( Nam dnes tiez lialo a ani 10stupnov nemame :(

slady
22. máj 2013

@tinasc coo to uz takto? boze babika moja este dobre ze je taka lenochodka 😀 dnes akurat sa vytesujem bo sa mi konecne zacala viacej obracat 😀 na brusku sa jej paci, ale vzdy len ostala ako som ju dala a dnes konecne uz sa sama obracala na brusko a naspat 🙂 a vy uz lozite, no to je sila 🙂 ale tak moje deti su lenive po mame 😀

nikiniki
22. máj 2013

@slady
@ivinka77 tak je to jasne, tvoje baby maju spanok po pteckovi 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 musela si mat dost dobru prcu
este ti Viki spinka tak dlho? a poobedbnajsi tiez? nasa tiez, len ja som ju budievala ak by som nie, tak by spinkala ako tvoja 🙂ale to som nevedela..

ninison
22. máj 2013

@tinasc sem hod tie fotecky... aj ja som zvedavaaaa!
@slady to je super s wiluchom. nemozem sa dockat kedy zacne lozit 😀

adel22
22. máj 2013

A je tu este niektora, co neprikrmuje?

tinasc
22. máj 2013

@ninison nieeee toto je verejné fórum, na fb si hociktorú z vás rada pridám...

nikiniki
22. máj 2013

@tinasc to spinkate naozaj velmi vlemi dobre!!!!!!naozaj, co ja by som za to dala, keby jej to ostalo 🙂))) a ste velmi sikovny! co sa tyka toho vstavania a lozenia 🙂))))))))

tinasc
22. máj 2013

@ivinka77 nie, do našej nám ju nevzali, my sme chodili do BA do práce, takže nám to takto vyhovovalo 🙂 a akože neostanete? máte úmysly sa presťahovať?

tinasc
22. máj 2013

@slady hej takto a mám aj dôkazy 😀 ale buď rada, má ešte čas, ja neviem kam sa ten môj zbojník ponáhľa, ale robí to sám od seba, ja ho nenútim fakt...

tinasc
22. máj 2013

@nikiniki ďakujem no ale už si pri ňom ani nesadnem... istota je len, keď ho dám na zem...

nikiniki
22. máj 2013

@tinasc a nemate ohradku? ked nasurne nieco potrebujes?

ivinka77
22. máj 2013

@nikiniki hej spinka...doobedu stale rovnako 3-4 hodky a poobede akokedy...niekedy v kuse a niekedy sa jej to rozdeli na 2x hodinka max...ale chodi vecer spavat o hodinu a pol az dve skor...tak to asi preto....
a inac vidis...nie raz som ti vravela, ze nebud ju 🙂 a konecne to zabralo 🙂
inac ja som cim dalej tym viac presvedcena o tom, ze tie nase deturence si aj tak spravia vzdy nakoniec po svojom, mozme sa aj na hlavu postavit... 🙂

ivinka77
22. máj 2013
nikiniki
22. máj 2013

@tinasc Martinka to ty si ta Martinka co ju mam na FB v priateloch ze? nemylim sa, lebo ja ziadne fotky nevidim sa tu hnevam a hladam......ste tu dve tinky tak snad som to nedoplietla, ked ja som taky dolepetko 😝 😎

nikiniki
22. máj 2013

@tinasc uz som naslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

tinasc
22. máj 2013

@nikiniki asi áno 🙂 a dám ich až zajtra, lebo to mám v maminom foťáku, tak ich musím stiahnuť 🙂

tinasc
22. máj 2013

@nikiniki mám cestovnú postieľku, ale tam sa len štverá hore na nohy a potom sa hnevá a reve, že ho odtiaľ neberiem 🙂 takto si lozí a skúma okolie... niečo nájde a hraje sa s tým... dnes objavil vysávač 😀

nikiniki
22. máj 2013

@ivinka77 nechapem ako o hodku a pol skvor to ju davas spinkat o 17ej? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

ivinka77
22. máj 2013

@nikiniki nie, sak ona chodila spat o 21.00 alebo 21.30 az po Teri a odkedy zaspava sama, tak chodi uz medzi 19.30-20.00

tinasc
22. máj 2013

dobre kočky, idem ja spať, dnes som sľúbila sama sebe, že pôjdem spať skôr ako obvykle, tak dobrú noc 🙂

ivinka77
22. máj 2013

@tinasc dobruuuuuuuuuuuu :-*

ivinka77
22. máj 2013

ja dorevem pri modrom z neba a pojdem tiez.... 🙂

nikiniki
22. máj 2013

aj ja pojdem len som odsavala 🙂))
Baby co su Vase deticky citlive na spln mam zlu spravu, pozrite sa z okna, mna klepne pepka a ja ze co vstavame, je mi to jasne. Ona sa pocas splnu aj narodila, jednoducho sa vo mne jej uz nechcelo spinkat 🙂