icon

Novembrové detičky 2012

alyze
7. dec 2012

Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂

tinasc
1. jún 2013

aj my máme zlé noci a po zube ani stopy 😀

komarekmik
1. jún 2013

@nikiniki Nika a nicim jej tie dasienka nepotieras? Ja davam Calgel,v tej chvili prestane plakat

nikiniki
1. jún 2013

@komarekmik nie, lebo som nevedela, ze jej pojde zubcek a nic doma nemam. to som zistila vcera vecer na prechadzke okolo 18tej a behala ju domov ulozit, a noc som nemala a ani dnes sa mi nepodarilo ist, ale bola dobra. akurat nechce tak didat ako inokedy, mozno o 50%menej chce....takto sa mi veru nebude robit pliecko ked cely den nic.......

nikiniki
1. jún 2013

@ivka228 nestretnee sa v mounfilde v detskom kutiku nechce sa ti ist? je mdd a my sme nikde neboli. Moja babulka spinka este ale pojdem ju budid nejak podozrivo dlho spinkaod 14tej....a vstala o 9tej a potom zase spala o 11tej ...mieni si prespat cely svoj sviatok, nechces prist aspon na pol hodinku?

nikiniki
1. jún 2013

@ivka228 tajk my ideme a ak by ahodou zavolaj mi

mata884
1. jún 2013

no kde ste sa vsetke stratili? 🙂

mata884
2. jún 2013

A my mame dnes pol rocka. 🙂

nikiniki
2. jún 2013

@mata884 ja som tu, len nechcem trpiet samomluvou a respektujem ze ostatne baby maju doma polovicky tak sa im musia aj venovat a maju aj rodinny zivot, ja si na neho pockam koncom mesiaca 🙂))))A gratulujem od srdiecka k pol roku!!!!!!!!!!!

tinasc
2. jún 2013

ahojte, my máme dnes 7 mesiacov 🙂

tinasc
2. jún 2013

@mata884 gratulujeme k polročnici 🙂

nikiniki
2. jún 2013

@tinasc Jeeeeeeeej dnes same vyrocia, gratulujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem!

Dik, dala som si po 8mesiacoch kavu. Ludia tie tanecky co ja tu davam po byte, poprala som , popratala, tanecky davam, chystam varenie a asi este 10veci naraz. nalada vyborna, ja uz viem co mi cely cas chybalo............kava 🙂
Myslite ze nejak prenika do mlieka a obsahuje teda aj nieco nevhodne pre babatinko?

zabka29
2. jún 2013

No,ja sa už neviem dočkať kedy budem doma...sme s deťmi u mamy a práve mi navrhla, že dá do nedeľného vývaru zemiak a to bude obed našej malej.... 😉 Ja viem,že my sme takto jedli poctivo všetko od pol roka, tak ťažko to mame vysvetliť...ale po obede už dovi a dopo 🙂 🙂 ideme do KE a tešíme sa na maľovanie a pratanie...držte palce nech to zvládneme skoro......ináč čo myslíte o spoločnej detskej izbe pre 6 ročného chlapca a pol ročnú bábiku.....mohlo by to byť O.K.len to musíme nejako pekne vyriešiť, nie?

nikiniki
2. jún 2013

Teraz som citala ze by nemali zenske ani kavu, ze ked, tak si dopriat iba jednu hned po dojceni, aby sa vylucilo co najviac kofeinu do dalsieho dojcenia a potom ledovat babo. a az po obdobi plneho dojcenia po 6 mesiacoch cca, idem studovat dalej 🙂

zabka29
2. jún 2013

@nikiniki určite sa nemáš čoho obávať...ja som začala piť kávu okolo februára a vôbec to nemalo nijaký vplyv na malu a určite aj pre ňu bolo dobré,že mama je schopná fungovať nonstop pomaly 24hod a tiež nie je dobré nedať telu niečo čo sa mu tak žiada 😉 .Nika nezabudni, že jedným z najdôležitejších vecí pre spokojné a zdravé bábo je spokojná a zdravá mamka 😉 😉

nikiniki
2. jún 2013

@zabka29 No to zalezi ako maju nastaveny rezim, ja si to osobne neviem ani len prdstavit, ale ist eti poradia baby co maju dve deticky 🙂)) Zelam ti skory navrat domenkov 🙂))))

nikiniki
2. jún 2013

@zabka29 Ano s tymto na 100ˇ% suhlasim 🙂 Len po tom nasom pretocenom rezie so ala strasny strach o jej spanok. No nejak zvolnujem vsetko v poslednej dobe, uz nic neberiem tak striktne a na 100% co je pre mna dobre opadava zo mna stres a az teraz si mamickovanie naplno vychutnavam. Ja viem ze dost neskoro, ale my sme si malicku zacali uzivat az v 4roch mesiacoch ked bola mimo toho pekla 🙂))))

tinasc
2. jún 2013

@nikiniki ja si myslím, že keď ju nepiješ na litre, tak by nemala uškodiť... ale nie som si istá... veru káva je pre mňa životabudič, dnes sme vstávali klasika o 5.30 tak som si dala smrťáka a je mi celkom dobre... 😉

tinasc
2. jún 2013

@zabka29 naši budú mať tiež spoločnú izbu, inak sa nebude dať, nemáme priestory... takže aj my to budeme musieť nejako časom vyriešiť, ale keby si mala nejaký dobrý tip, rada sa podučím 🙂

nikiniki
2. jún 2013

@tinasc no my sme mali len tyzden kedy vstavala okolo 6-7 ale mala som dost, teraz si ju sice zase okolo tejto hodiny prelozim na didu, ale potom si spokojne spinka do 7.30, 8 a ti poviem zivor je potom krasny ked sa vychrapes, zelam ti to.

nikiniki
2. jún 2013

@tinasc
@zabka29 no ja by som mojim asi tazko mohla dat spolocnu izbicku, s malym 19 rocnym rozdielom neviem si predstavit. Ona vstava skoro rano on neskoro a spinkat chodi ona o 19tej a on ovela neskvor, nijak raz a tiez by sa mi sikla izvba naviac, zatial osm to vyriesila tak ze alu mame v spalni , ale potom budem musiet asi vyhodit syna z domu 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

miriamarepova
2. jún 2013

@adel22 adel ja strúham na keramickom struháku a vraj je to rovnako dobré ako sklenený ... ;)

tinasc
2. jún 2013

@nikiniki ďakujem, dúfam, že sa v najbližšej budúcnosti trochu vyspím, ale teraz som si umývala vlasy, takže som už kompletne prebratá 😀
a čo sa týka spoločnej izby, my máme 7 ročný rozdiel, krpaňa chodí spať cca. o 20,30, takže to by bolo ok, ale samozrejme, že ho tam k nej dám, až bude spávať celú noc a nebudú sa budiť, takže asi až okolo tých 3 rokov...

miriamarepova
2. jún 2013

@nikiniki neviem tiež sa to vypytujem kade tade ale nikto mi nevie zaručene povedať ale myslím tiež že ak je to v normálnom množstve tak prečo by to malo škodiť, resp ja pijem ale klasika turka a o tej som čítala že je určite zdraviu viac prospešnejšia ako umelá nesca, aj v tehu som okamžite prestala piť nesku a varila si turka len pre vôňu, zaliala si ju a inhalovala jej vôňu, hrozne mi to vtedy voňalo a doteraz pijem jednu denne je to môj relax keď malú uspím uvarím vyložím nohy ... každý má to svoje pri čom sa skludní ;)

nikiniki
2. jún 2013

@miriamarepova no ja este nemam rezume, ale este zistujem nakolko je kavaantioxidant. lebo ak by mala tieto ucinky vyssie budem ju pot a ak nie, pockam kym dokojim 🙂

ivka228
2. jún 2013

@nikiniki Joj Nika, my sme včera boli na tej svadbe, tak som nemohla prísť za vami. 😒 a okolo obeda som už nestihala, čiže ani na nete som nebola. Škoda. Ale celkom dobre bolo, sme sa vytancovali s manželom až do opuchnutych nôh. A mama to s Filipkom zvládla výborne. O 23:00 jej začal plakať o dušu asi 10 minút, ale potom zaspal aj bez mlieka aj bez kase a spal až do 2:00 pokym sme k nemu do izby nevosli.. Celkovo taká krátka svadba to bola, lebo veľa malých deti tam bolo.

janulka_s
2. jún 2013

Tak ja naplno prezivam s malou zuby, az tak, ze sa mi zlomil zub a vyzera to cez tu bolest na pohotovost. Tomu sa povie prepojenost matky s dcerou, co? Matka roka!!! Auuuu!

alyze
autor
2. jún 2013

@janulka_s Akurat, ze ty to budes mat horsie, teda co sa tyka toho, ze mas trvale zuby 😒
ale si naozaj velmi sucitna 😀

alyze
autor
2. jún 2013

@nikiniki a ked si bola tehu, tak si nepila kavu ?

janulka_s
2. jún 2013

@alyze Ano, vidis, sucitna....pohotovost to zachranila, je to trosku lepsie.

adel22
2. jún 2013

@janulka_s Uff, skore uzdravenie!