icon

Novozámčanky II

lucik77
8. jún 2008

Ahojte všetky!
dúfam, že sa v tak peknom množstve 😀 budeme stretávať aj naďalej v pokračovaní Novozámčaniek II, lebo admini všetky témy nad 10000 uzamykajú.

Tak vitajte!!!

monica25
19. okt 2008

catrin-nasmu u z nie raz brali krv,strasne plackal pri tom aj v nemocke ked sme boli mu brali...a aj ked mu robila testy alergologicka aj na gastroent.nie je to nic prijmne,ja som skoro uz snim plakala.........aj z hlavy a aj z prsta mu uz brali...........aj zo zapestia....odtial,odkial sa mu dalo,kde mu nasli zilku na tych jeho tlstuckych rucickach...

a ani roli sa nexce od nasej detskej -chodime k rovnakej-dat vysetrit............

monica25
19. okt 2008

kati neblaznite vsak ste chude 😉

monica25
19. okt 2008

na ten fut.team ste mi neodpisali.... ☹ no neva uz sa vypinam tak cavte 😎 😀

renika
19. okt 2008

kati, ok. to sa mi zíde, dobrý nápad. Cvičiť asi nebudem, kým kojím a ešte chcem, ale diétu by som držala. Akú?? Hlavne všelijaké sladké tyčinky by som si mohla odpustiť 🤐 😔

renika
19. okt 2008

moni, čau

renika
19. okt 2008

kati a po tých nohavičkách, ktoré som ti sem dala minule, mám nové 😀
http://www.cas.sk/clanok/92505/to-su-nohavicky-...

renika
19. okt 2008

sprchuješ sa a mňa si nevolala? Pekne 🙄

katika1
19. okt 2008

reni po piatej nežerieme, sladkosti žiadne! a pitie-len vodu 😉 može byť? ja tých 5kg potrebujem
malý plakal 😝

renika
19. okt 2008

fu, no drsné, že po piatej nič a sladkosti nič 😝 Pitie vody ešte zvládam, iné ani nepijem. Ale fakt po piatej? Nerozmyslíš si to? Nie po šiestej? 😅

renika
19. okt 2008

ja tiež 5kg, ale môže byť aj 7 v pohode! Keď po piatej nebudem nejsť, tak pôjdem spať s Maxom o ôsmej asi 😅

jaja4
19. okt 2008

Ta už tu šeci tuším chrápu...)

katika1
20. okt 2008

reni nerozmyslím 😀 malý strašne plakal večer tak som musela za ním 😝
jaja čau 😎 vieš mi detné musíme skorej spávať, lebo ráno to skoro čviriká 😝
renulienka a ked bude prehrešok, musíš sa priznať!!!! 😎

renika
20. okt 2008

jaja, ty kedy sadáš za pc? 😕 Podľa hesla "kde iní končia, ja len začínam" 😎 Čoooo?

kati, to akože dnes začíname? Tak idem jesť, aby som do piatej čo to stihla 😀 No ja keď s tým začnem, tak prehrešok nebude! To by som ti neurobila, že ty doma na vode a ja sa napchávam. Na to nemám svedomie. Tak idem papať niečo...Takže od dnes, že?

renika
20. okt 2008

jaja, už nie si basista! Lepšia foto 😉

katika1
20. okt 2008

ja som mala na ranajky cerealie s mliekom 😎 obed spravím nejaké cestoviny.. asi tuniakové.. ale s light majonezou 😅
jaja aj podla mna lepšia foto 😎

deina
20. okt 2008

Dobre ranko. 🙂 Nejake ste ukacene v poslednom case.

Catrin, Polomiova nie je gastroenterologicka? Ci mam uz z tych lekarok chaos? 😝 Tusim k nej chodime (ak je to ta, co ma na oknach kvety, na Andovskej, divna osoba) a k alergologicke tiez, k Haramiovej. 🙄 Poklad ta lekarka, furt nieco prorokuje Misulovi - buduci ekzematik, alergik, astmatik ... (nic mu nie je).

Kto chce zase chudnut? Z coho?

renika
20. okt 2008

ja teraz tlačím rohlík so syrom a šunkou. Ale tá šunka je kvalitná, Riki povedal, že to bola najdrahšia čo mali, tak zobral tú 😀 A čo piješ? Ako je Riškovi? Nemá ešte vonku zub?

katika1
20. okt 2008

deina haramiova na mna chcela zavolať chartu 😀 podla nej ak odídem domov po dvoch dnoch može moje dieťa zomrieť 😅 😀

katika1
20. okt 2008

reni ked je najdrahšia tak možeš 😀
nepila som ešte.. 😅 ja bežne tak 2dcl vody denne 😅
Riško včera dostal atb.. dusí sa a vracia z toho 😝 ale v noci pomáha ten olynth, no má stále plný nos a kašle 😔

renika
20. okt 2008

deina, z brucha, zo zadku, zo stehien, z celého človeka 😝 😔

kati, 2dcl? Ja vypijem minimálne 2,5 litra! Aj v noci pijem, ja vkuse pijem 😝 Dnes som už vypila pol litra vody 🤐

tie soplíky nemal potom zo zúbkov? Keď atb, tak to rýchlo pomôže. Hneď zaberú a úplne sa mu polepší, uvidíš

renika
20. okt 2008
katika1
20. okt 2008

reni ked som kojila aj ja som vela pila teraz nemám potrebu, ani ma to nenapadne 😅

renika
20. okt 2008

ale to nie je príliš dobré, keď málo piješ a pri diéte už vôbec nie. Stále, keď sem prídeš, ti pripomeniem, že sa máš napiť 🙂 Choď sa napiť! 😀

keď sa ráno nenapijem, tak sa cítim ako vyschnutá slivka 😝 Ale máš pravdu, je to aj kojením, že som stále smädná..

katika1
20. okt 2008

dakujem 😀 ja viem že to nie je dobré 😔
tie 6torčatá 😔 snad to dobre dopadne 😔 mne lepí že ak sa dám na druhé vykujú sa z toho dvojičky alebo čo 😅
dieťa bolochvilu ticho, šla som ho pozrieť a celá izba od sudokrému 😔 a on celý od hlavy až po päty 😔 som ho aj odfotila 😝 som ho musela prezliecť na komplet

katika1
20. okt 2008

vypité 2dcl 😵 na dnes by aj stačilo 😀

katika1
20. okt 2008

ja som už taká nadržaná na bývanie v dome, že asi začnem odpočítavať hodiny 😀

renika
20. okt 2008

ukáž mi sudokrémového Riška 😀

nechcela by si dvojičky? 😲 Ani ja nie, ani za svet 😝 😅

už môžeš odpočítavať! Už je to blízko. A keďže ti matika nejde, tak ti idem pomôcť. Je 11 hodín, ak budete zo soboty na nedeľu prvýkrát spať v dome, tak to je ešte 120 hodín 😎

katika1
20. okt 2008

si dobrá 😀 takže začínam odpočítavanie 😎 dúfam že nám nmezahlásia, že kúrenie sa pokazilo, alebo čo 🙄
nechcela veru 😅 😀
idem do obchodu, ale ked bude spať dám sem tú fotku 😉 ale nie je to smiešne ja som skoro infarkt dostala 🤐

klaudi68
20. okt 2008

Ahojte 🙂

Catrin, Polomová je gastroenterologička aj my k nej chodíme. V stredu sme tam boli na kontrole, no bola totálne trápna ako vyratúvala Vikinu váhu s dĺžkou, lebo nijak jej to nepasovalo do jej tabulky, aj som sa na nej musela zasmiať a potom som ju upozornila, že ani ja som nikdy nebola silná. No podla nej majú do jedného roku všetky deti priberať rovnako😕 a tak vymýšlala, že nás asi pošle na všelijaké vyšetrenia, lebo v januári ideme k nej na krv a potom sa vraj uvidí. No poriadne mi už tá ženská lezie na nervy🤐 , minule vravela, že Viki má laktózovú intoleranciu a teraz vravela, že je to akurát v norme, tak ja neviem, asi len potrebuje pacientov. Ja asi poprosím Lorándovú, či by tie krvné testy nemohla urobiť ona, lebo jej doverujem a na Polomovú sa vykašlem. Nech si hladá takích pacientov, ktorí to aj potrebujú.

Deina, vy chodíte k Haramiovej😝 ? To je tiež otrasná osoba, chodila som tam so Simonkou, aj som sa s ňou pohádala a potom som sa na ňu vykašlala. Kolejáková je tiež alergologička, tá je velmi zlatá dr. ale teraz je tuším na materskej, no počula som, že ju v jej ambulancii niekto zastupuje 😉

katika1
20. okt 2008

ahoj klaudi 🙂 ako sa mate?
reni už práskam do seba ten šalát 😅