icon

Novozámčanky II

lucik77
8. jún 2008

Ahojte všetky!
dúfam, že sa v tak peknom množstve 😀 budeme stretávať aj naďalej v pokračovaní Novozámčaniek II, lebo admini všetky témy nad 10000 uzamykajú.

Tak vitajte!!!

catrin23
17. máj 2009

ahojte... no je to tu vymrete fakt...kde ste vsetkyyyy???

seraf az v piatok idem na farbenie, musi mi to zosvetlit a tak dat druhu farbu.. 😖 tak hadam to bude dobre 🙂 potom supnem foto :0)

serafinka1
17. máj 2009

no už som zvedavá. A prečo Ti to musí zosvetliť? Nepodarilo sa to? Komu chodíš?

ema.nz
18. máj 2009

ahojte tak vam sem zase vrthnem 😉 takuto tortu nam upiekla erika na krst 😉 https://www.modrykonik.sk/album/view.php?vImage... bola nadherna a velmi dobra 😵 😵 takze odporucam,ma zlate ruky!!!!

deina
18. máj 2009

Tak ta je nadherna! 😨 😵 😵 😵

serafinka1
18. máj 2009

Ema naozaj prekrásna torta, aj nám už Erika spravila, a bola som veľmi spokojná, veľmi dobre chutila. Ale čo ma viac zaujalo, je dátum narodenia Tvojej princeznej, pretože v tento krásny deň len o rok skôr sa narodila aj moja princezná. 🙂 🙂 🙂

ema.nz
18. máj 2009

serafinka:tak je to mile,ze su narodene v ten isty den 😵 aj ked je medzi nimi rok 😉

tinusi
19. máj 2009

Wau, ta torta je naaadherna, naozaj... a urcite aj chutna, lebo to auto, co nam erika piekla bolo mnam - mnam...

ericica
20. máj 2009

monica,seraf mate IP 😵 😉

zgurkaa
22. máj 2009

Jeeee, sto rokov som tu nebola a co nevidim, Deina caka babatko. Prijemne tehulkovanie zelam. 😉

deina
23. máj 2009

Dakujem, Zgurka. 🙂

nika251
24. máj 2009

Ahojte. Babule, tie ktore chodite k Dr. Stankovi- ako mu vychadzali merania UZV v 31tt? Zaujima ma hlavne nozicka (FL) lebo mne aj pri prvom synovi zmeral menej - mal mat 2800g a narodil sa 3700 a teraz pri druhom vysla nozicka o 2tt mensia a vaha na 1280g- v 31tt by dieta malo mat okolo 1500g. Dakujem. Prosim IP. Dakujem 😉

jaja4
24. máj 2009

nika251 - Veronika H. z Hurbanova???

nika251
25. máj 2009

😀 - Jani, ja ta dorazim. Som si ani za ten svet nebola ista ci si to ty!

jaja4
25. máj 2009

no ved ani ja! Len som tipovala 😵
Mohla by si ma vyhľadať na facebooku, nech sa zase nestratíme 🙂

nika251
25. máj 2009

Ok, susim aj ked FB nepouzivam. Skor skype. Hodim ti do IP adresu. Ked budes vediet a mas skype ohlas sa mi.

charlinka
25. máj 2009

Ahoj všichni. doufám že se máte vy a vaše zlatíčka dobře. Chtěla jsem vás poprosit a malý hlásek charlottce do soutěže. Velmi pěkně děkuju a vy studentky se pěkně učte, mě to už leze přes hlavu, ale mám ještě 3 týdny času 😀
http://www.blesk.cz/zlaticka?action=profil&id=1302

katika1
26. máj 2009

No teda jaja tu ešte šmíruje!
AJ vám sa idem pochváliť... píše vám úspešná absolventka a Bc. Katka 😀 😀

charlinka
26. máj 2009

Ahoj Katika, upřímně gratuluju, jsi určitě ráda že to máš za sebou. Jaké to bylo???

deina
27. máj 2009

Zahlasovane, Charli. 😉

Katika, gratulujem, no parada. 😅 😅

Mne je divne, v pondelok som stravila pol dna u internistky (od pol osmej do jednej 😝 ), na druhy den bol Stanko (teraz bol fajn, pacil sa mi, zlaty - tusim si nieco nastudoval 😀 ) a dnes som teda uuuplne paf, to co je vonku za pocasie???

catrin23
27. máj 2009

no deina ty si ake ranne vtaca 🙂

kati gratulujem, ty si sikula 🙂

charli a erika, prisiel tovar...

deina
27. máj 2009

Nedobrovolne ranne vtaca - to Misko. 😝

deina
27. máj 2009

Seraf, teraz mam Bumbleride kocik? ako si s nim spokojna? Sedacka sa mu neda otocit, ze?

serafinka1
27. máj 2009

Bumbleride je fantastický,som s ním veľmi spokojná. Sedačka sa nedá otočiť.Inak je k nemu aj hlboká verzia aj vajíčko,ale to ja nemám, to si zaobstarám, ak bude druhé baby.

serafinka1
27. máj 2009

katika gratulujeme k Bc, oslavuj poriadne a konečne oddychuj a začni si užívať leto, ak nejaké ešte bude.

katika1
27. máj 2009

Ďakujem kočky 🙂

ericica
27. máj 2009

katika gratulujem a dufam ze dodrzis svoj slub a skoro sa ukazete aj s muzikom 😉
charlie zahlasovane a co sa neozyvas co je s vami???
cat a ako sa teda dohodneme kedy pre to skocime????

deina
27. máj 2009

Je a aj lahucky, ze, Seraf? Inak velmi je pekny, aj priestranne vyzera. Skoda, ze nema otocnu sedacku, chcela by som kocik s otocnou - podla manzela vymyslam. 😅

katika1
27. máj 2009

erika určite čoskoro dojdeme.. budúci víkend napr 😉
deina podla mna je dobre ked je otočna 😉

deina
27. máj 2009

No ved aj podla mna, ale manzela ide porazit, ze co vymyslam, ked nasmu kociku nic nie je. 😀 No vysvetli mu to, ze preco otocna sedacka... ale ma to koooopec casu este ho nalomit.

katika1
27. máj 2009

deinuš ale váš kočík je dobrý, prečo si ho nenecháte?