icon

Novozámčanky II

lucik77
8. jún 2008

Ahojte všetky!
dúfam, že sa v tak peknom množstve 😀 budeme stretávať aj naďalej v pokračovaní Novozámčaniek II, lebo admini všetky témy nad 10000 uzamykajú.

Tak vitajte!!!

deina
20. aug 2008

Aj ja by som taaak sla na svadbu a ta moja sestra nie a nie vydat! 😝

ewinah111
20. aug 2008

no velke ako velke??? 😀 😀 😀 .mensia ma dva a pol roka takze az taka velka este nie je i ked je uz velmi samostatna na svoj vek.uz takmer rok co sa sama oblieka a to uplne vsetko 😵 nedaj boh aby jej niekto pomahal ona chce vsetko sama je veeeelmi sikovna 😉 mimochodom mala hnisavu anginu tak z toho tie vysoke horucky ☹ aj sme troska schudli a na takych malych detoch to je hned zbadat.akurat som kukla tvoje fotecky v albume a ta kde je maximko v kosielke s viazankou je suprova wau no iny cavo 😉 😉 😉

renika
20. aug 2008

veď to, dieťa ti spalo, ty úplne fit 3 hod po pôrode, v telke práve nič nedávali, tak čo by si robila? Jedine MK, čo iné? 😀

Riško si v pohode zvykol na topánočky? My sme už jedny kúpili, také na chodenie, dnes sme boli v Komárne. Dala som mu ich, ale bol červený od zlosti a po dlhom úsilí si ich dokázal dať dole 🙄 Moje dieťa bude asi chodiť bosé aj zime 😔

renika
20. aug 2008

ewinah, neviem prečo som si myslela, že deti majú 7 a 9 rokov 🙂 Brrr, hnisaná angína. Už je zdravá? Čo ste brali aké lieky? Boli ste na Slovensku u dr. ?

renika
20. aug 2008

deina, sestra má rozum 😀

renika
20. aug 2008

a díky za pochvalu Maxa v košeli 😎

deina
20. aug 2008

Ked ona si povedala, ze sa vyda o rok a osem mesiacov (frajer jej to uz odratava 😀). A teraz mi vypisuje z dovolenky v Turecku, ako hrozne tam je. 😖

My sme sa dnes fotili, cela rodinka. 😵

renika
20. aug 2008

deina a kde sú fotky? 😕 Pridaaaaaaaaaaaj

akože hrozne? Hrozne s frajerom alebo hrozná pláž, hotel, jedlo a pod.?

ewinah111
20. aug 2008

renika uzivali sme sumamed sirupcek a boli sme na slovensku u doc. 😉 uz je zdrava chvala bohu 🙂 ,bo ja sa vtedy tiez trapim ked su deti chore 😢 .

deina
20. aug 2008

Reni, ved len dnes sme sa fotili, ktovie, kedy budu hotove. 🙂

katika1
20. aug 2008

reni on nemal nikdy problémy s topkami.. zhadzoval len capačky a papučku, topky už nie 🙂

renika
20. aug 2008

jaj deina akože u profíka? Ja že len tak doma 😅

katika, tak je super, veľmi sa teším ako ho naučím na topánočky 🙄 Ozaj, dávaš Riška na nočník?

deina
20. aug 2008

Doma (v zahrade u nasich), ale profikom. 😉

renika
20. aug 2008

aha, kto je ten profík? Z NZ?

serafinka1
21. aug 2008

Ahojte baby, pozdravujeme z Írska. Je tu hrozné počasie, nechcela by som tu žiť. Každú chvíľu prší a je tu dosť zima, na to, že u nás sme zvyknutí na iné teploty. Doobeda krásne svietilo slniečko, tak som sa tešila, že pôjdeme s Darinkou von,no mala som úlohu navariť obed, tak som to celé doobedie robila a keď som sa o 1 vytrepala konečne von, tak začalo pršať. brrrrrrrrrrr. Viete si to predstaviť, že Darinka je tuná oblečená v zimnom? A keď vidím tieto Írske deti, tak oni v krátkych rukávoch, bermudách bez ponožiek a čiapok, až mi je z nich zima. Ja som tiež naobliekaná ako cibuľa. Už aby sme boli doma a potom nás dúfam čaká slnečné Chorvátsko.

catrin23
21. aug 2008

ahojte... my mame za sebou tiez virus, brianko vracal celu noc a doobeda,a horuckoval, ale este v pondelok. uz sme ok konecne. len nejako nechce spat odvtedy v postielke ☹
a mna zacina nejako pobolievat hrdlo 😎 😒

kati, a co maly? uz ste ok? vsak vcera mu nic nebolo. chuda male! dufam ze ho to nechyti znova na sobotu

monica25
21. aug 2008

ahoj catrin... 🙂

catrin23
21. aug 2008

no caau aj teba tu vidno?

monica25
21. aug 2008

obcas,ja som taky tichy sledovatel vetsinou...malokedy napisem 😉

monica25
21. aug 2008

neviem si pridat foto ,vsetky mam vetsie ako ma stramka povolene max. ☹

monica25
21. aug 2008

ty si si davala z fotaku???

catrin23
21. aug 2008

ano z fotaku. musis ju zmensit. posli mi na mail fotku,ja si ju zmensim a poslem spat. inak mas ip

catrin23
21. aug 2008

ale teraz ani za svet neviem pridat fotky do albumu, neviem preco mi to nejde 😠

monica25
21. aug 2008

catrin-diky 🙂 skusim to ja sa stymi fotkamy potrapit....ak to nepojde preposlem.posli mi mailovu adr. 🙂

deina
21. aug 2008

Reni, ten fotograf nie je z NZ. Vlastne ani neviem, odkial je. 😅 Dohodila mi ho kamoska, ta si ho casto objednava na rozne fotenia.

Brrr, Serafinka... 😖

katika1
21. aug 2008

moni chod do príslušenstvo, malovanie a tam že otvoriť.. otvoríš si fotku a daj hore obrázok, zmenšiť alebo skosiť.. tam daj miesto 100% 50 a máš to.. a daj uložiť 😉

monica25
21. aug 2008

diky katika 😀

katika1
21. aug 2008

pochopila si?

katika1
21. aug 2008

ak nie, možme ísť po krokoch.. je to jednoduché.. si mi to body nedala, zajtra ráno pre to dojdem ok? 😉

katika1
21. aug 2008

MOni pamätáš čo bolo takto pred rokom? 😉
ja som už ležala na vzdychárni 😝
o pár hodín sa spoznáme 😉 😀