icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

snowella
17. feb 2011

@nicky182 Ja som ich kupovala cez net, kurier ich doruci do 24 h (ale za 5 EUR...), posielaju aj postou za nizsi poplatok. Mozno ich maju aj v lekarnach ( u nas som sa v zopar opytala, ale neuspela som).
Ale aj to 2-hodinove prikladanie by malo pomoct 🙂

sofia2008
17. feb 2011

@nicky182 zacneme az zajtra, tu v Nemecku je to super v tom, ze tu sa da kupit vsetko BIO a za skvele ceny..ale dam vediet..bude to boj.. 🙂

sofia2008
17. feb 2011

@jana_toky skus kalciovy krem, mne to poradila kamoska, ja som si od zaciatku po kazdom kojeni natrela obe bradavky a nemala som ziadny problem alebo keby si mala biolampu, tak je do bre si to nahriat.

jana_toky
17. feb 2011

@tanija133
a co ked sa ti pokaka v noci, aj tak neprebalis?
Ten moj dost v noci cikaval, takze aspon raz som ho musela prebalit, lebo plienka nestihala sat a potom bol mokry.
Ale v poslednej dobe tusim aj menej cika ☹ ☹ ☹ , aj cez den.
A dnes normalne sa brutalne po dvoch dnoch pokakal, take ako hnacka a zlto-hnede, nie zlatiste ako kedysy. A predtym nekakal 4 dni a potom kak a opat hnackove. Tusim zajtra zavolam doktorke, ze co s tym. Menej papa, menej cika, menej kaka a ked, tak hnackovo. A je cely podrazdeny posledne dni ☹

jana_toky
17. feb 2011

@sofia2008 kalciovka mi nepomohla bohuzial, skusam bpanthenol, ale lampu mam, skusim s nou, dik. 😀

nicky182
17. feb 2011

@sofia2008 ok, tak vam drzim paleky, aby dietatku chutilo 😀 😀

snowella
17. feb 2011

jasne 😀 pri kojeni mam byt len jeho 🙂

jana_toky
17. feb 2011

@snowella
tie tabletky fakt zaberaju? Kolko asi stoja, nevies mi povedat a dostat ich u nas v pohodke v lekarni?

nicky182
17. feb 2011

@snowella teraz sme sa akurat dokupali, napapali vcelku dobre ....uvidime ako bude okolo desiatej .....dnes mi kamoska ese odporucala hroznovy dzus ...vraj to pomaha, hmmm

sofia2008
17. feb 2011

@nicky182 dik 🙂 lebo v spanku sa uz prikrmy nejadu dat..verim, ze jej aspon to bude chutit a zacne priberat 🙂

sofia2008
17. feb 2011

@jana_toky aha, no ved lampa bude asi naj..drzim palce 🙂 🙂

tanija133
17. feb 2011

@sofia2008 Vymyselnicka mala, co nechce papat... 😉 Aspon ze na poradni ti povedali ze je vsetko ok.... 😉

snowella
17. feb 2011

@ziza55 kojenie na vankusi - na spanie som mala taky dlhy rozkladaci, na kojenie bol dost makky. Mam druhy, taky pevnejsi , viac vypchaty, v tvare U, nerozklada sa. Dobre sa mi na nom koji v polohach skrizenej a futbalovej. V podstate si dietatko nim podlozis do potrebnej vysky a pohodlnejsej polohy, aby si sa nemusela sklanat a namahat chrbat a dobre chytila dieta. Takto je v podstate chrbat rovny, aj ruky si opries(teda aspon jednu).

ziza55
17. feb 2011

@jana_toky ahaaaaaaaaa...a mas ho tak omotany okolo seba?aj cez chrbat?

me
17. feb 2011

@tanija133 ten avent krém mám, ale podľa mňa je tak na prevenciu, keď už sú riadne ragády vtedy veru nepomohol.mne sa osvedčila calciová masť - dobre nahrubo natrieť a vetrať 🙂
@jana_toky

me
17. feb 2011

@ziza55 ja ten vankúš tiež nepoužívam, jednoducho to neviem ☹

ziza55
17. feb 2011

@snowella dakujem..vyskuuusam 😉

jana_toky
17. feb 2011

@ziza55
nie, mam ho vyslovene na podvihnutie maleho, resp. na jednej strane mierne zatoceny k trupu, aby mu nozicky nepadali 😀

ziza55
17. feb 2011

@me to si mozme ruky podat..ja tiez nie..chi

sofia2008
17. feb 2011

@tanija133 hej, mala sibalka 😠 dnes som jej dala flasu do pusy, ked bola hore, 10minut som jej ju drzala v puse a ona na mna pozerala a ani za nic nepotiahla, mlieko sa lialo vsade, len nie, kde malo 😠

me
17. feb 2011

@sofia2008 - juj tak to máš super, ten BIO výber, ja som si teraz uvedomila , že mi už nič nepestujeme, len nakupujeme v ...marketoch a teraz mám normálne dilemu z varenia "zdravej" polievočky

tanija133
17. feb 2011

@jana_toky Nie neprebalila som aj ked sa v noci pokakal, nebolo toho nikdy nejak vela.....Ani nebol nikdy nejak velmi precikany....U neho je ten problem , ze ked ho v noci prebalim, tak by bol 2 hodky hore, hocikedy v noci ☹
Tak radsej zavolaj doktorke,ale ja si myslim ze vsetko je len prechodne a docasne...Prso bude ok,a a aj Adamko zacne zasa normalne pit z prs... 😉

snowella
17. feb 2011

@jana_toky ano, zaberaju... Pouzila som ich 2x, ked som pozorovala laktacnu krizu - v 3.mesiaci sa mi naozaj vyrazne naliali prsia a v 4 .mesiaci som tiez pozorovala zlepsenie (ale dbala som aj na ostatne veci- spravne a caste prikladanie, efektivne pitie, stlacanie prsnika). Ja som v lekarni nezohnala, len od cez net priamo od Motherlove - to sa mi zdala najvyhodnejsia ponuka. Stoja dost, ale oplatilo sa. 60 ks balenie som teda spotrebovala na 2x, pricom 2x som uzila len tych 8 kusov a tym v podstate hned aj vysadila. Precitaj viac na stranke Motherlove.
Inak je aj liek Domperidone (Costi), ktory vraj na predpis stoji minimum, ale do toho som sa ja pustat nechcela.....

me
17. feb 2011

@ziza55 inak asi to bude tým, že ja kojím len poležiačky, inak mi to moc nejde a neni nám to ani pohodlné 🙂

snowella
17. feb 2011

kočky, toto tu je dobra droga teda 🙂 Poodpisujem, a ani nestiham citat vsetko. Maly sice uz konecne spi, ale ostatna robota caka... Tak dobru nocku vam aj ratolestiam 🙂

jana_toky
17. feb 2011

@me mne zasa nechce inak papat, ako na tom vankusi. A ked som skusala poleziacky, tak sa normalne odkopaval odomna, nechcel tak byt.
Este sem tam bez vankusa v naruci zvladame, ale to sa mi zda pri jeho vahe uz dost namahave na chrbat.

me
17. feb 2011

@jana_toky my zase len poležiačky, aj pri prvom aj teraz, ja mám dosť veľké cici, tak si musím pridržiavať / aby som ho nezadusila/ 🙂 , takže tak nám je to pohodlnejšie 🙂 ,

tanija133
17. feb 2011

@me
@ziza55
@snowella Ja uz neviem inac kojit ako poleziacky, 1mesaic som kojila v polohe futbalova lopta, to ma bolel chrbat, potom v naruci , ale to bolo namahave, lebo vzdy bol tazky, a teraz uz iba poleziacky, maly sa vyvaluje ,kopka a ja som tiez jedine v tejto polohe pohodlne.... 😉

mona777
17. feb 2011

@jana_toky ahoj čítam že preberate mastičky - jani bepanten ti na tvoje ragady nepomoze - možeš zabudnúť - ale ak ta aj pália tak ti viem odporučiť jednu pani ktorá robí mastičky - stojí 10 eur ale je výborná - obsahuje bepanten, baktroban, flukonazol, paralen - je to super mast

a ten moremilk čo ti píše snowella je zaručený - ale ja si nemyslím že ty potrebuješ moremilk - určite mliečko maš - neverím tomu že ho potrebuješ - ved mas babo skoro najtažšie

tanija133
17. feb 2011

@snowella Mi hovor tu o droge, ja uz takto fungujem od leta, a vsetko sa da stihnut.... 😉