Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@tanija133
a co ked sa ti pokaka v noci, aj tak neprebalis?
Ten moj dost v noci cikaval, takze aspon raz som ho musela prebalit, lebo plienka nestihala sat a potom bol mokry.
Ale v poslednej dobe tusim aj menej cika ☹ ☹ ☹ , aj cez den.
A dnes normalne sa brutalne po dvoch dnoch pokakal, take ako hnacka a zlto-hnede, nie zlatiste ako kedysy. A predtym nekakal 4 dni a potom kak a opat hnackove. Tusim zajtra zavolam doktorke, ze co s tym. Menej papa, menej cika, menej kaka a ked, tak hnackovo. A je cely podrazdeny posledne dni ☹
jasne 😀 pri kojeni mam byt len jeho 🙂
@ziza55 kojenie na vankusi - na spanie som mala taky dlhy rozkladaci, na kojenie bol dost makky. Mam druhy, taky pevnejsi , viac vypchaty, v tvare U, nerozklada sa. Dobre sa mi na nom koji v polohach skrizenej a futbalovej. V podstate si dietatko nim podlozis do potrebnej vysky a pohodlnejsej polohy, aby si sa nemusela sklanat a namahat chrbat a dobre chytila dieta. Takto je v podstate chrbat rovny, aj ruky si opries(teda aspon jednu).
@jana_toky Nie neprebalila som aj ked sa v noci pokakal, nebolo toho nikdy nejak vela.....Ani nebol nikdy nejak velmi precikany....U neho je ten problem , ze ked ho v noci prebalim, tak by bol 2 hodky hore, hocikedy v noci ☹
Tak radsej zavolaj doktorke,ale ja si myslim ze vsetko je len prechodne a docasne...Prso bude ok,a a aj Adamko zacne zasa normalne pit z prs... 😉
@jana_toky ano, zaberaju... Pouzila som ich 2x, ked som pozorovala laktacnu krizu - v 3.mesiaci sa mi naozaj vyrazne naliali prsia a v 4 .mesiaci som tiez pozorovala zlepsenie (ale dbala som aj na ostatne veci- spravne a caste prikladanie, efektivne pitie, stlacanie prsnika). Ja som v lekarni nezohnala, len od cez net priamo od Motherlove - to sa mi zdala najvyhodnejsia ponuka. Stoja dost, ale oplatilo sa. 60 ks balenie som teda spotrebovala na 2x, pricom 2x som uzila len tych 8 kusov a tym v podstate hned aj vysadila. Precitaj viac na stranke Motherlove.
Inak je aj liek Domperidone (Costi), ktory vraj na predpis stoji minimum, ale do toho som sa ja pustat nechcela.....
kočky, toto tu je dobra droga teda 🙂 Poodpisujem, a ani nestiham citat vsetko. Maly sice uz konecne spi, ale ostatna robota caka... Tak dobru nocku vam aj ratolestiam 🙂
@jana_toky ahoj čítam že preberate mastičky - jani bepanten ti na tvoje ragady nepomoze - možeš zabudnúť - ale ak ta aj pália tak ti viem odporučiť jednu pani ktorá robí mastičky - stojí 10 eur ale je výborná - obsahuje bepanten, baktroban, flukonazol, paralen - je to super mast
a ten moremilk čo ti píše snowella je zaručený - ale ja si nemyslím že ty potrebuješ moremilk - určite mliečko maš - neverím tomu že ho potrebuješ - ved mas babo skoro najtažšie

@nicky182 Ja som ich kupovala cez net, kurier ich doruci do 24 h (ale za 5 EUR...), posielaju aj postou za nizsi poplatok. Mozno ich maju aj v lekarnach ( u nas som sa v zopar opytala, ale neuspela som).
Ale aj to 2-hodinove prikladanie by malo pomoct 🙂