Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
zienky, tie co kojite po leziacky, chcem sa vas spytat: tece niekedy babatku mliecko von nosom? posledny tyzdne sa nam to stava pravidelne a neviem co to ma byt. Niekedy si to ani nevsimne, ale niekedy zacne plakat, lebo sa mu jasne ze zacne zle dychat. Akoze niekedy ma to pekne vydesi ale zda sa ze hned ako prestane sat, tak pohoda s dychanim. Aj ked teda je aj on vyplaseny ze co to bolo a chvilu place. Vsimla som si, ze vtedy aj soplik viac potahuje ked sa nam to stane. Mate niektora takuto skusenost?
U nas v lekarni maju kapsule More Milk 30 ks tusim stoja okolo 22 eur a tie 60 kapsulove okolo 35 eur...Ja som ich brala asi styri mesiace, mne pomohli, ale nie tak, ako som ocakavala :( Nakoniec sme s laktacnou poradkynou vyhodnotili, ze ja patrim medzi tie mala zien, co maju malo mliecka od prirody :( ale aj tak som pomocou cievky kojila 7,5 mesiaca 🙂
idem ja do hajan deti spinkaju a ja ledva vidim na obrazovku....dobru a hlavne pokojnu noc.. 🙂
@aduska82 och, 3 krat, to je super, tisko zavidim. My tak 5 krat stale. Tym ze spi vedla mna na posteli, tak sa to da. Jedine co ma doraza - drobec ma kakanie totalne pravidelne a sice VZDY kaka medzi 3-5 hodinou rano. No a ked, tak to je potom komplet prebudenie (on nikdy nepusti v spanku, potrebuje k tomu moj doprovod ci co 😀 ). Takze ked kaka, na totalku sa tym tlacenim prebere, potom si zacne svitorit, ze aky som uz dobre vyspinkany..cca vzdy hodku je takto hore. Posledne dni to fakt bolo ze kakal o 3 rano a tak som do 4 buntosila s nim. On zaspi len na prsniku 😅 , cize ja tam sice tisko lezim vedla neho, ale priebezne nukam prsnik ci uz konecne vezme a uspi sa. No a je to ranostaj, takze rano vstavam bezne 5:15 (ale ostaneme lezat v posteli to je jasne, ja mu tam dam hracky a lezim vedla neho, on si tam keca) . Ked niekedy sa podari o 6, som stastna ako blcha. Takze vlastne dve veci co ma dorazaju 🙄 No tak len dufam ze z toho vyrastie. Teda hlavne z toho nocneho kakania, ranostajom asi ostane 😒
@aduska82 a aduska, ja si to tiez chvalim ze je s nami maly v posteli, nam to funguje krasne. Viem ze mnohi o tom ani pocut, ved jasne, je to kazde uplne osobna vec take rozhodnutie, ale ja som s tym velmi spokojna. Velku postel treba, to ano 🙂 . Ale mamina sa ma aj tak kazdy tyzden co so mnou vola, pyta, ci uz spi maly vo svojej postielke 😠 radsej no comment
@emily327 Kocky, ja vas dost casto citam (vacsinou, ked krmim Karolinku), ale nestiham velmi pisat, ale na toto mi neda nereagovat...Je to naozaj super, zda sa mi to az nenormalne, ako vsetky riesime podobne problemy. Emily, pripajam sa k alex, tiez si myslim, ze si to krasne vyjadrila, nevedela by som to lepsie popisat. A vobec, zdaleka to nie je prvykrat, co si ma takto povzbudila. Velmi sa mi pacia tvoje nazory, co sa tyka starostlivosti o babatko.A velka vdaka vam vsetkym kocky, ktore sa vo svojom volnom case, ktoreho pri babatku nie je vela, dokazete zamyslat nad problemami inych mamiciek, reagujete a vzdy povzbudite. Velke dakujem vsetkym, aj mne ste uz pomohli velakrat!
@snowella Presne ako ty, ani ja som nevedela kojit prvy mesiac po leziacky, nedokazala som tu polohu absolutne pochopit, a takisto maly sa nevedel poriadne prisat prvy tyzden hlavne....Potom som pouzivala polohu futb,lopta, ale rpi tej mi strasne striekalo mlieko a bola namahava, a potom som konecne pochopila polohu poleziacky a odvtedy si ju neviem vynachvalit....Mlieko mi pri nej nestrieka a hlavne sa mojkame s Miskom a aj mi vecer takto zaspinka....A jasne ke d som nikde vonku , tak kojim v naruci... 😉 .Myslim ze by bolo nevhodne sa hocikde polozit na zem a zacat kojit...Chi, chi, chi.... 😀

@me aj ja som zo zaciatku pila feniklovy po dvoch dnoch som chytila taku prehanku ze som pol dna na zachode presedela 🙂 a malemu to nepomohlo...tak som kupila HIPP feniklovy detsky a ten pil...a teraz som mu kupila bylinkovy a ten mu viac chuti...ale nedavam mu vecer lebo ho zvykol vygrckat..tak len cez den parkrat...