Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@yvett14 ok pohoda 😉
@cukruska1920 vyskusaj LIBENAR, je to fyziologicky roztok do nosteka, krasne uvolni nostek ak v nom nieco chrci. Nam to pomaha 😉
@vejinka my sme boli dnes, ani ja som nemala dobre pocity z ockovania ked som vcera videla ten reflex aj som pediatrovi vravela a on len pokrutil hlavou. Neboj bude dobre. Aj ja som sa bala a je zatial vsetko ok. Drzim palce 😉 cmuk som zvedava ci vam povie,ze uz mozte dokrmovat.
Baby, nebojte sa,ja som sa tiez bala, dokonca som mala zaludocnu nervozitu a zvladli sme to. Zatial je to ok. Nebojte sa, bude to ok. 😉 drzte sa cmuk netreba si privolavat zle. to co ukazali v reflexe je zopar pripadov a miliony deticiek co je ockovanych.... dame deticky zaockovat iba to povinne ockovanie a tie extra nie a basta. Zase neockovat by bolo nerozumne... Hlavku hore, to je ako so spravami, ja uz ich ani nekukam, lebo mi je z toho az zle. Ked som naposledy videla tu nehodu ako mlada baba s 6 tyzdnovym babatkom mala tu nehodu s vlakom,tak mi doslo az zle. A je toho ovela viac, nebudem tu pisat o porodnici, kde sestricke vypadlo babatko z ruky a moja sonicka mala zlomenu klucnu kost a to si myslim,ze sa asi stalo v nemocnici. Nemozme to vsetko takto brat, lebo sa zblaznime 😉 Dufam,ze som vas aspon trosku povzbudila 😉 cmuk drzte sa maminy
@vejinka no nehmatala som jej to, urcite to ma bolestive. Ale nema to zacervenane nic, pri prvom ockovani mala jednu nozku cervenu. Zatial nema nic, uvidime co bude do rana a zajtra. Neboj mamina, bude vsetko ok 😉 ked som to zvladla dnes sama bez mm ja, tak to zvladnes aj ty cmuk
@emily327 hehe az dnes som sa rozhodla, lebo ho nevyuzivam, tak nech posluzi niekomu inemu 🙂 Ked som mala male auto pouzivala som ho, ale ked mam teraz velky kufor pouzivam ten druhy tak preto
@mona777 no to teda je, ale za 7 tyzdnov pribral iba nejakych 250 gramov, takze narastol iba skor 😀
@emily327 no ale ja som ho vazila doma mal 6800 gramov a 68 cm 🙂
@mona777 super foto maly je krasavec okaty cmuk 🙂
@lenkaoravcova ok super, tak zapisujem do tabulky 😉
Baby vobec sem nestiham chodit v poslednej dobe pri mojich dvoch zlatickach, ale musim sa Vam pochvalit vcera rano som si povedala ze zrusim starsiemu synovi cumel a na moje prekvapenie to bolo uplne bezbolestne 🙂 Povedala som mu ze prisiel bubo a vzal dudu prec, no tak teraz to kazdemu rozprava prkrat sa na nu este opytal, ale inak dobre sa tesim, o starost menej, nemusim stale hladat dudu.
@vejinka tusim som vam to ani hovorit nemala, ze to pozerajte ☹ neboj vsetko bude ok, moj maly si dnes ani nevsimol ze bol zaockovany, zamrncal pri pichnuty asi na 3 sekundy ale inka bol uplne v pohode cely den

@vejinka no mne mm povedal že načo to kukám že potom sa budem báť