Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
caute baby tak som nakoniec skoncila na antibiotikach ☹
@me to je krasne , ze si tak hrkutaju, jedna z najkrajsich vecui na svete je, ked sa ti dieta rehoce 🙂 ja by som este chcela jedno-dievcatko, nikdy som nebola velmi na deti, ako vidis ,velmi som sa neponahlala, ale teraz ked uz mam, tak som z toho uplne hotova, a zaujima ma vsetko okolo deti..... 😅 to je naozajstny zmysel zivota 😉
@malemimi http://www.socpoist.sk/dlznici-na-poistnom/487s... daj vediež či ti to ide
@lenkaoravcova super prispevok, a vyzeras tam velmi dobre, a aj tvoja krasna rodinka, ale vam to islo takto kecat aj s tatinkom,clovek by vam aj uveril 😉
DAMSKY MAGAZIN pozerajte, alebo potom pozrite v archíve - všetko o mliečku, tvorbe, kvalite, cvičenie proste všetko!!!!!!!!!!!!
normálne mám nervy nejde mi ani jeden link spustiť cez google dámsky magazín...chápete?! 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 😠 😠 😠 😠
holky dajte mi link na ten dámsky magazín nejde mi to
baby taka som nasrata.nekupujte ten teplomer co som sem davala!ta zenska mi poslala polsku verziu bez fakturi bez blocku s polskym navodom vecer jej napisem lebo teraz by som na nu vybuchla.len tolko ved ja sa este vecer stavim! A ozaj mala pisane ze novy tovar
@vejinka to co je???a potom ze kupuj nieco cez net 😝

@mona777 mnam minule som ho pozerala vyskusam ho mozno buduci tyzden 😉 dakujem
zlatko do tych salko rezov si davala obycajne maslo alebo palmarin- margarin?