icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

malemimi
25. feb 2011

holky čítam si jeden časák čo sme dostali v nemocnici a teraz som sa dočítala že fontanely sú dve jedna v vpredu na temene a druhá vzadu pri záhalví ... a ten hnis po TBC sa nesmie vytláčať ale dôvod neuviedli

me
25. feb 2011

@emily327 no teda, davaj fotku, tolko sme to tu s tebou rozoberali tie kočíky a teraz sa ani nepochváliš, aký si nakoniec kúpila daj foto

mona777
25. feb 2011

@me práve pred chvílkou odisli -chutil im ten salat čo som tu písala o nom ale nestihla som im spraviť "mojito" - tak teraz si dávame do držky ja a mm - prvý krát pijem trocha alkoholu - a je to dobré normálne

som zvedava či vam bude chutit kolac 🙂

malemimi
25. feb 2011

@me hihi a to je proti nadúvaniu aj ja homám 😀

@emily327 hihi ja pijem gravimilk 😀

@yvett14 mozilla a len stv mi neje pustiť všeeeetko všetičko ostatné ide

@emily327 ale nie si aj mne sa zdá malá dúfam že nebude...

me
25. feb 2011

@mona777 a čo pokecali ste, dobre bolo, Davidko je " vypestovaný" aj dostal nejaký darček, či u vás to nie je zvykom, troška si sa dostala duchom späť do práce čo?

me
25. feb 2011

@malemimi ako chutí ten gravimilk, je to dobré, ja som fajnová, aj tieto čaje pijem tak že zarobím trochou vody a rýchlo vypijem na ex 😀 😀 😀 a zapijem rýchlo vodou

cukruska1920
25. feb 2011

@malemimi nesmie sa vytlacat???? a malemu to druhykrat vytlacali 😕

mona777
25. feb 2011

@me vraj Davidko je vypestovaný - a dostal aj darček jasnééé 🙂 A do práce idem po materskej takže je to blízko ☹ - no oni mi už nebudú kolegovia lebo už budem pracovať na inom odbore Ja som to tu písala ,že mi zrušili šéfku aj riaditelku a dosadili tam vedúceho 30ročného namysleného fagana a riaditela tiež 30 ročného teploša - gestapaka - čo ich sikanuje tak som si vybavila že idem robit na iný odbor - tam je super riaditelka a super vedúci

me
25. feb 2011

@cukruska1920 lebo mu to rezali, mal to veľké si písala, vtedy sa to musí ošetriť, ale keď je normálna veľkosť ako taký pupák / pubertiacky nahnisaný / tak vtedy sa stým nič nemá robiť!

jana_toky
25. feb 2011

@me ja som v blaznivom aprili 😉

me
25. feb 2011

@mona777 tak super 🙂

jana_toky
25. feb 2011

@emily327 ja dakujem 😉

Ozaj a to myslis vazne, ze mu mozu ist zubky??? 😕 Som mu nic nenasla na dasienkach...

me
25. feb 2011

@jana_toky jáááj ozaj zabudla som, že to neni len marec 😀

cukruska1920
25. feb 2011

@me aha...takze ked mu to prvykrat rezali tak teraz to mohli vytlacit??? a dnes mu z toho odpadla chrasta... ale tiekla mu krv z toho

jana_toky
25. feb 2011

@me gravimilk je mnam. Vonu ma ako puding - mm stale chodi okolo a slinta ked ho pijem. Ale je malo sladky.

jana_toky
25. feb 2011

Baby, dnes sa mi maly pogrcal - vracal. Spinkal, zobudil sa a ked som ho zdvihla, tak to hodil mne za krk a este aj dalej 😖 . Ale potom uz bol kludnejsi.
Vecer sme papali ok. Aj ked stale mam problem ten, ze mi zaspinka na prsniku. Potom ho zlozim, skusam prebrat a musim dat na druhe prso, lebo to mu tecie lepsie a hned zasa nezaspi. Aj tak potom zaspinka a mozem robit co chcem, nezobudi sa, aby si este cucol. Nepije tak zadne mliecko a po 3 hodinkach sa zasa zobudi ☹ ☹ ☹ . Nemate nejaku radu pls? ☹ 😅

jana_toky
25. feb 2011

No, idem dovarit rizoto na zajtra a potom sprcha a postel. Sme mali posledne dve noci narocne, tak to idem skusit dospat 😉

me
25. feb 2011

@jana_toky jáj moja, ten môj vypije i zadné mliečko a aj tak sa zobudí 100 x v noci, to ani neni o hlade ale o závislosti na cici - pritúliť sa pocucať si - šak chlapi nie 😀

emily327
25. feb 2011

@me sak ale kupila som a mam pocit,ze zle fnuk tak co sa budem chvalit? Ale inak je super, lahulinky oproti tomu co mam, lepsie skladny, polohovatelny do lahu, da sa otacat do oboch smerov jazdy, strieska sa da sklopit az k madielku, madielko s tackou, je k tomu aj ruksak, fusak a nanoznik...
idem urobit foto 😉

emily327
25. feb 2011

@me gravimilk chuti ako kakao 😉 Ked lubis kakao, tak toto ti bude chutit....

emily327
25. feb 2011

@jana_toky jasne,ze mozu. Susedke malej isli zubky od 4.mesiaca a prvy vysiel v 8. mesiaci ☹ Nemusi mat nic na dasienkach len ho to boli resp. citi,ze sa tlaci zubok.... Nie je za co 😉

me
25. feb 2011

@jana_toky
@emily327 tak teda kúpim gravimilk, to by ho nemalo nafukovať

emily327
25. feb 2011

@me to ho nafukovat urcite nebude 😉 Ja som tiez prestala pit ten caj na podporu mliecka, ja mam tie sackove lebo mala velmi prdkala z neho. Inak tie granulovane neradia lekari pit.. ale preco neviem. To bolo prve co sa ma pediater pytal v poradni, ci pijem granulovane caje .....

me
25. feb 2011

@jana_toky aj nám idú zúbky, ide sa zblázniť tak si pchá ruky do úst, škrabe ďasná, piští výska , no niekedy je to horor, keď mu to natreme tak oblizuje a je spokojný

vejinka
25. feb 2011

@jana_toky ja som gravimilk nemohla zle mi bolo nechutil mi
@me presne tu nejde o hlad 😀
nam sa tlacia ani neviem kolko naraz ale je zurivy podrazdeny cely den place llen na rukach zaspava samozrejme z revom vsetko kuse a ten teplomer na hovno meria zakazdym mal inu teplotu raz 36,1 potom 63,3 ale zdal sa mi teply tak som pichla o zadku nas a cuduj sa svete 37,8 🙄

tanija133
25. feb 2011

@me Ja som marec , ale ryba 😉

tanija133
25. feb 2011

@emily327 coooo? aky kocik si kupila? ten chipolino, alebo?

tanija133
25. feb 2011

@jana_toky Jani, moj maly vecer zaspava iba na prsniku a niekedy zaspi aj za 2 minuty, takze ziadne zadne nevypije a ma ja tak 8 a pol kg......Ja ho nikdy nebudim, prave som rada ze pekne v klude na prsniku zaspinka, takze ja na tovjom mieste by osm to nechala na prirodzenost.....A takisto sa mi budi cca kazde 2-3 hodky, ale aj keby pil zadne tak sa ti tiez tak casto bude budit,ako baby pisu.... 😉
a dalsia vec je aj ta, ze ako deticky rastu , tak si dokazu vytiahnut rychlejsie potrebnu davku mliecka....
a dalsia vec je aj to, ze niektore deti su take , ze ich zaludok potrebuje viackrat dojcenie po mensich porciach, nezvladnu vypit viac, takze aj preto by som ho nenutila...
Podla mna je u teba vsetko ok... 😉

tanija133
25. feb 2011

Baby ja este neprikrmujem samozrejme, ale je mi vzdy smiesno ked Miskovi kazdy vecer davam Vigantol z takej modrej lyzicky plastovej a on len co ju zbada a poviem ham uz aj otvara usta.... 🙂 A tvari sa ze je to vynikajuca vec, este si aj zamlaska.... 🙂 No on si dokaze pochutnat aj na Vigantole!!!!!! 😀 😀 😀 Moja gulka mala, uz teraz ideme na 9 kilo....a co bude potom, ked zacneme s prikrmami !!!!! 😀 😀 😀

majka1981
25. feb 2011

@jana_toky nepochopila som, preco ho chces budit na druhe prso, ked Ti uz na prsniku zaspi? Ved ked zaspi a neda sa zobudit, tak je napapany 😅 😅 . Moj syn pribera pekne, pije z jedneho prsniku a aj tak sa budi vela krat v noci, niekedy aj kazdu 1,5 hodinku - ja mu strcim cicik do ust a on si niekedy vypije dost, niekedy len pocucka a spi dalej. Co sa tyka zaspavania na prsiach, tak su jednoducho deti, co zaspavaju vzdy pri papani a su aj ine, co nie. My mame momentalne tiez taky rythmus, ze zaspava na prsniku aj cez den a neriesim to. Aspon ho nemusis uspavat.