Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@me fakt? 😀 no vidis tak som rada,ze nie som sama co dala taky, ale sak je dobry nie? Ja som to este pototo tym,ze ako som mixerom miesala maslo a salko, tak som tam supla aj tvaroh a zmixovala mixerom 😀 vyzeralo to ako grcka 😀 ale chuti dobre, to je zaklad. Dnes nemam nejako svoj den ☹
@emily327 no ja som varila salko 2 aj štvrť hodky potom som dala palmarin a tvatoh ten tescovácky uplne hladký. a na piškoty nescu s fernetom čerešnovím, a tie piškoty som nechala uplne nasiaknut tou kávou no som strašne zvedavá a aj ked stuhne či mi ho vlastne budu jesť na tej oslave!! hihi segra robila puncovu tortu a kokosové ježe a linecké a parižske rožky a ja venčeky a tento lyžičkový!! hihi zase sa nažerem ako svina!! a mna je tak "málo" 😅 😅
dala som do google vraj korytárky a dalo mi volákych fujerášov a wikipediu a penzion pri Detve, hihi a koláča nikde, idem hladať dalej
@yvett14 ano - my tam mame ludí čo hrajú na fujarách - aj sú každý rok také akcie - minulý rok tam bol aj prezident - ked sa pozries sem http://www.korytarky.sk/foto.html - tak ten dom pod kopcom s tou spicatou strechou - taký vysoký a vedla gátor a vela polí - to je moj dom - teda rodičov a teraz bývam tu: www.triveze.sk 😀 Dobrý rozdiel - vsak?
☹ @me lebo pozeras prvú fotku - pozri až tú fotku pod tým textom a tam prvý dom pod kopcom - ten kopec co je hned v predu. taky s riadne spicatou strechou vysoky
A bývam v III.vezžiach - chcela som ocovi dokázať že sa dá aj super bývať - nie len otročiť na poliach - tak ako sme to robili my a ako to aj rodičia dalej robia
@yvett14 jaaaj tak to je ten kráááál koláčov 🙂
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=10048
@vejinka to je jasné že sa menia...mi pre zmenu keď jeme alebo aj keď je už na spanie po kúpaní tak stále rozhadzuje rukou a búcha sa a tak 😀 😀 😀
@jana_toky aha no hodinu aj dačo do Ba cestovať nie je bohvie čo .... 😒
@jana_toky aha hihi
my sa máme dobre ešte kde t je tá sebeora ale len taká mini našťastie ale našla som jej na ručičke keď ju masírujem také ako keby pupáčiky ale vidno ich nejak nie je ale cítiť ale len na dvoch miestach a také pidi...neviem čo to je zatiaľ sa jej to nerozširuje tak uvidíme...
@emily327 to myslíš vážne že sa to nedá samostatne kúpiť? skús inú predajňu
videli ste správy čo to dievčatko bolo pod vodou a ako ho vytiahli? mi ostalo zle a chcelo sa mi plakať strašne
Ahojte mamicky...Zase dalsia otazka na Vas.Mozno sa budete smiat, ale chcela by som sa opytat,ked mala spapa na obed cele jablcko,tak to je pre nu asi aka porcia, ako pre nas obed?

@emily327 no hrudkovitý nemal asi byť, ale ani ja som iný nemala, takže aj ja som dala hrudkovitý 😀