Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@me prave som to bola vyskusat a mala tam bude uplne dole a este ked dam pod fusak deku, tak jej nemoze byt zima. Len uz vidim na ulici ako ma susedy budu ohovarat,ze aka som otrasna moderna matka,ze som supla malu do sportoveho kocika a este ani zima neskoncila ☹ ale kaslem ich, je mi jedno co budu hovorit, co mam robit, ked nemam inu moznost??? dufam,ze jej bude v sportovom pohodlne.... dakujem moja 😉
tak idem aj ja spat. mm uz vedla mna chudak zaspal 😀 akosi sa venujem viac oktobrovkam ako jemu 😀 chuda moje
@jana_toky Ta Skalica je trosku daleko, preco az tam? ale aj napriek tomu je tam krasne......Drzim palce nech sa Vam to podari aj skor.... , a ta tema je https://www.modrykonik.sk/forum/laktacna-poradna/vsetko-o-dojceni/
@emily327 Daj to niekde opravit, vygugli nejaku opravu bicyklov, alebo opravu kocarikov a skus tam....Tebe by sa tiez nepacilo ,keby ti niekto vratil poskodeny kocar...Nafukat a nejaky ventil snad na t musi sediet, alebo popros ich o nove nehradne koliesko, tam kde ho kupovali... 😉
@malemimi vieš čo ? ked som bola mladá a slobodná rehotala som sa mojej mamke ked kukala film a bučala ako malá, ale veru teraz ako som mala len syna tak som načisto makká, a teraz aj maličká no strasne, a vieš čo som si ešte všimla že ked sa s chuti smejem prejde to do plaču. ale plač zo smiechu a potom neviem či plakať alebo sa rehotat, normálny záchvat a potom len sáčok a klud od rodiny, raz som videla na you tube dieta na stoličke v kuchyni, a mamka robila blll blll blll a dieťa rehot a stále, ja som bola v koncoch , ale toto sa mi nikdy nestávalo!! alebo ked som sa povadila s mužom - hned plač ani to som nerobila, predtým som blačala a blačala a teraz plač az taký do záchvatu, ale to len teraz ako mám deti. strašné- určite toto všetko porod vychova a problemy v rodine na človeka tak nejak vplývaju. strašné!!! 😒 😒
noc bola hrozna a nad ranom plna plienka body aj pyzamo.krasny zaciatok dna.letim lebo erik demoluje spalnu
inak baby taká blbá otázka, moj malý najnovšie kaká raz za 3 dni a potom také husté, predtým kakal aj viac krát za den a riedke, teraz je to husté a viac to zapácha a ešte aj prdy smrdia, je to OK 🙂
@tanija133
mm je zo SI, ja tam mam tiez rodinu a je tam vsetko, co potrebujeme mat po ruke kvoli detom. Tiez sme tam kupili pozemok za dobru cenu, v okoli BA by bolo pre nas stavat nerealne, kvoli financiam. Takze sme si zvolili tuto cestu, ked chceme kvoli detom domcek. MM bude dochadzat a ja si snad najdem pracu v okoli. 😅
Dik za link, medzicasom mi uz odpisala....
@tanija133 ved presne preto ja som typ cloveka,ze ked mam nieco pozicane, tak sa to snazim vratit tak ako mi to bolo pozicane a staram sa o to ako o moje 🙂 Nevratila by som im to poskodene, preto som vas prosila o radu. Skusam nieco najst na nete, uvidim co sa podari vybavit. Dakujem.
@me no tato komunika co tu zije, na jednej strane je to super,ze sme tu mlade rodinky s detickami ale uz teraz je to vidno ako sa tu ohovara a ako sa riesia kazdej maminy jej praktiky s detmi. A tym,ze ja som tu najnovsia, tak som najzaujimavejsia 😀 Aj hlavne preto,ze chodim s malou von na minimalne 2 hodky 😀
@emily327 u nás všetky chodíme von aj na dlhšie ak sa dá, teraz tu máme veľa detí, stretneme sa aj 5-6 s kočíkmi je to srandovné, ani cesta nám nestačí 😀 kašli na nich hádam si zato neodopreš prechádzku a v tom športovom jej bude dobre, rovnako teplo ako v hlbokom ked dáš všetko ako si písala, netráp sa tým 😉
@emily327 jasne ze mozes kaslat na vsetky..ani jedna za teba nezaplati hypoteku ani seky...nech si kazdy zameta pred svojim prahom 😉
inak ked mam pravdu povedat..neviem ako vy baby ale ja chodim najradsej kocikovat sama....vzdy to spojim stym ze vybehnem na postu...do obchodu nejaku dobrotu kupit...a tak...mam tu strasne vela kamosiek co maju deti...bola som snimi asi 2x.. 😉
@ziza55 ja som zase rada ked niekoho stretnem, lebo sama nevydržím kočíkať viac ako hodku, takto ked sa zakecáme ta aj tie dve hodiny ho kočíkam, a my sme malá dedina, tu nie je kde ísť, len sa točíme dokola, tak mi to neni také blbé ako ked som sama 😉
@emily327 ja dúfam, že ešte marec vydržíme ale už je kompletne na celú vaničku a ked má fusak + overal tak nemá žiadne miesto nazvyš a začína byť nervózny, takže my budeme nútený zachvílu 🙂
caute kocky..tak ja som uz skoro hodinu na svete...teda bola som pred 28 rokmi 😀
a ozaj dnes som sa slusne povedane nasrala zobrala deti aj muza pod pazuchu (nespotenu) a hybaj ho do nayu kupila som ten teplomer topcom 301 http://www.topcom.sk/sk/staroslivostodieta/prod... taky ako ma emily..a tento polsky shit co na fugu meria vratim..tento ma stal 38 ale zasa som si preratala kolko by ma vyslo postovne keby ho naahodou bolo treba reklamovat a takto to mam 500metrov od domu. 😉
@ziza55 no dakujem pekne..neviem ci nejaka oslava vobec bude kedze sme vsetci dost po chorobe e rik len vcera douzival antibiotika ale nedlo mi to dnes je krasne..do hodinky sme boli doma a hadam mu nic nebude a vilko mal premieru v sportovom uz bol raz ale po leziacky ale teraz skoro sedel ani ho netaha na stranu pekne rovno ale nenechala som ho dlho sediet potom siel do pololahu ale bol spokojny cumakoval 😀

ano na joj to je