Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
tento moj krpček spí už od štvrť na štyri, som zvedavá kedy pôjde večer spať, keď sa teraz takto vybuvká, to zase bude chaos večer, rozmýšlam či ho nezobudím, ale lúto mi to je, asi nie
aj vase deti su take umrncane? Ja neviem co sa s malou stalo, casto mrnci, place, dlho ju ziadna hracka nezaujme.. no to je co za obdobie????
@emily327 jeeeeeeejda ani nevrav....takyy je umrncany...dnes sme boli v hypernove ze nakupime a pobehame obchody...a tak tam reval strasne aj celu cestu domov...ze sme museli odtial odist...bolo tam milion mamiciek s detmi...vsetci ticho len ten moj nezbetnik reval jak tur 🙂 nieze to idem z domu spotena a vynervacena pokial ho vychystam..ale prichadzam takisto aj domov 🙄 ..hruuuuza
@vejinka Vsetko najlepsie k tvojim krasnym narodeninkam, len aby ste zdravy boli, ostatne uz pride... 😉
Moj priatel ma dnes tiez narodniny, tak oslavujeme trosku, boli sme sa vonku naobedovat, dala som mu darceky, len maly je dnes trosku nervez , malo dne spal...
Nech ti uz tento teplomer dobre sluzi
Ahojte. Ako ste na tom s prerezávaním zúbkov. Moja dcérka si už dlho tlačí ďasná rukami, niekedy aj oboma naraz, nehovorím o hračkách. Niekedy si ich potlačí tak silno až sa z toho hnevá a je nervozna. Hrozne púšťa slinky. Ďasienka má úplene tvrdé.
ahojte holky neviem kto to tu už písal ale bola tu otázka že jednej holke mimi spí 18 hodín denne a našla som že
novorodenec- 1. mes. celkový počet hodín spánku počas 24 hodín hodín : 16 až 20
dojča od 1. do 4. mes. celkový počet hodín spánku počas 24 hodín hodín : 15 až 18
dojča od 4. do 6. mes. : 14 až 15
dojča od 6mes do 1 roka : 12 až 14
dojča dieťa od 12 mes do 3 rokov : 11 až 14

@emily327 Sonicka je zlata 😵 😵
@sofia2008 ked je overal uz maly, tak mozes dat aj vetrovku a dole obliect trosku teplejsie, dat aj deku a fusak. To by malo stacit 🙂 . Ja som kupila aj dalsi overal, ale to uz bolo pred mesiacom, a kupila som ho v sekaci, tak nebola taka velka skoda...