icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

emily327
27. feb 2011

@malemimi to co si napisala s tym spanim je presne u nas takto :-/ ked spi dlho cez den spinka v pohode aj v noci, je pravda,ze sa budi na kojenie ale to je len,ze sa napoji na cecik a hned sa potom odpoji a spinka dalej 😉 Ale posledne dni spinkava cez den menej ako zvykla.

Aj u vas je to tak,ze vase deticky uz spavaju menej cez den ako spavali? My sme spavali aj 5 hodin cez den v kuse a teraz je to len 2.5 hod. Ale zvykla kazdy den tie 3,5-4 hod potiahnut. No uz sa im to spanie asi skracuje.

tanija133
27. feb 2011

@emily327 Suhlasim , aj u nas je to tak, cim viac spi Misko cez den , tym lepsie spi aj v noci a hlavne dlhsie....Dnes spinkal poobede iba jednu hodku namiesto obvyklych troch!!!! ale dnesne poobedie boli ine..tak to mozno preto ,nemali sme svoj system, a teraz vecer to bolo desne uspat ho na 4 krat som ho kojjila, nechcel ma pusit , mrkotal stale, plackal....No ono sa to uz zacne asi menit, okolo toho 19 tyzdna nastavaju zmeny v rezime babetiek....

A kde mas fotku a tvoje udaje v profile?

adrika202
27. feb 2011

pár nových fotiek..zajtra máme 4 mesiačiky 🙂

yvett14
27. feb 2011

@vejinka Zlatíčko všetko naj k narodeninám vela lásky od detičiek ,cmuk cmuk 🤐 🤐 🤐

yvett14
27. feb 2011

@adrika202 jáááj aký ste krásny, Samko je velký frajer!! cmuk posielame vela pusiniek

ziza55
27. feb 2011

@me vies co moja...on ma praveze take hisaky....az je fialovy...spusti a konec 😕 dava hracky sice do pusy ale nejak extra nenervaci pritom...hm...dohvie ci mu idu tie zuby...alebo len skusa matkinu trpezlivost 😀

ziza55
27. feb 2011

@emily327 juuuj moja tak to mas este dobre ked sonicka cez den spi 2,5hod v kuse...a ze malo...to by som otvarala sampicko 😀 ..moj maly to su tie lepsie dni ked spi max hodku a pol...ale normalne spava tak po pol hodinkach...
a tiez suhlasim kocendy...ze ked spi lepsie cez den a je pokojnejsi..tak aj v noci

ziza55
27. feb 2011

@adrika202 jeeej zlaty a aky sikovnyyyyyy 😉
jaaaaaaaaj inak s kojenim sa trapime..uz som na nervy..strasne sa zlosti natahuje vypluva..mlieko sice mam..lebo ked si stlacim..vzdy ide....neviem co protestuje...uz ma to dnes lakalo ze mu supnem sunar...bola som z neho k.o....dufam ze je to len docasne 😒

lucikan
28. feb 2011

@vejinka dobre ranko, ano keby mal tak plakat, dala by som mu ten calgel, nateraz neplace a uz fakt neviem co to bolo, zuby ostavaju iba jedna z moznosti, preto vlastne aj dobre ze som mu to nedala, lebo to fakt nemam potvrdene naisto. Teraz som uz naklonena tomu ze je to origo nejake nachladnutie/viroza. Ach jaj, bojim bojim ☹ ☹

lucikan
28. feb 2011

@me aj my sme ste na plienkach 3, a este ani 7 kil nemame a tiez uz uvazujem ze bude coskoro asi treba tie vacsie. Tiez mu nachdzam otlacene cervene na nozickach...Ale zatial nie vzdy, keby ze uz vzdy, tak asi prejdem na tie 4 nadobro.

nivejka
28. feb 2011

@vejinka .....ako pozerám,tak u vás má návšteva teda problém prejsť cez dvere--- 🙂 ---foto brata & synovca

nivejka
28. feb 2011

ahoj kočky...konečne na chvíľu nakuknem--je to o nervy ako nestíham.....
Lilinka je ako malý čertisko--pokiaľ s ňou chodím po byte -ukazujem a rozprávam sa s ňou je všetko super......málokedy sa pekne hraje s hračkami--po chvíli jej už lezú na nervy a rozčuluje sa...v noci stále často k nej vstávam--už si pripadám ako na kľúčik......no ja to proste nechápem ako sa malé dieťa--môže toľko rozčulovať.....ja si myslím,že to bude asi tým,že je taký nervák,že tak málinko spinká,lebo dosť často,ked sa zobudí po polhodke,tak nemá dobrú náladu----a to chodí spinkať každú hod a pol... 😒
pred pár dňami sa zase zľakla tak strašne fénu,že som ju nejakých cca 20min nevedela utíšiť--až mala červené fľaky po tváričke....a to som mala bezstresové tehotenstvo.....včera sme mali s brokoličkou premiéru--a veľmi nám chutila....
ako často vám spinkajú detičky????????a koľko denne???

nivejka
28. feb 2011

@adrika202 .....Samko je krásnučký a gratulujem k dnešným 4 mesiačikom 🙂 🙂

adrika202
28. feb 2011

@nivejka Ďakujeme 🙂 a s tým spaním sme na tom takisto,už ani v kočíku vonku nepospí dlhšie ako 45 minut a potom sa jeduje 😠 a doma takisto,sám neostane ani za pána,stále potrebuje spoločnosť a ideálne pre neho je keď sa nosí na rukách a všetko má pod kontrolou 😀 ale to ich prejde,len nech sa už naučia sedkať 😝

mona777
28. feb 2011

@me odisla som za pracou -prijali ma ako asistentku Demokratickej strany 🙂 a urobila som si VS a tak som zostala

mona777
28. feb 2011

@adrika202 všetko najlepšie k 4mesiačikom - krásny chalanisko

mona777
28. feb 2011

@nivejka z toho si nič nerob - David spáva cez den tak po 10-15 minút a v noci cca 2 hodky a potom je hore - aj sa bojím sčítať či vôbec dosahuje jeho spanok nejaký štandard - lebo sa mi zdá že on vlastne ani nespí 😒

vejinka
28. feb 2011

@nivejka heh tak tomu ver.
@lucikan skore uzdravenie ak je to ta viroza ale calgel mozes mam to potvrdene od dokiny aj prvemu som musela dat skor ako mal 5 mesiacov.
@yvett14 dakujem moja
Inak ten sexik to bola rychlovka ale muzovi sa to pacilo a ja som to vydrzala.stale citim len pichanie.ked sa ma drahy popri tom pytal ci mam nieco z toho hovorim ze pichaa a on ze sak pichaam pich pich pich.som nevedela ci sa rehotat alebo plakat.som zvedava ako dlho zo sexu nebudem mat nic.

mona777
28. feb 2011

@me som zabudla - ty si z kade?

mona777
28. feb 2011

@vejinka ty si dobrá 😀 😀 inak nestras s tým pichanim - dúfam ze to je len dočasne

mona777
28. feb 2011

@vejinka ozaj a všetko najlepšie k narodeninam - tusim si mala 28 ak som to dobre pochopila - ty si vodnár?

vejinka
28. feb 2011

@nivejka my spime rano od 9 do 10 potom od 13 do 15 potom od 18 do 18.30 a potom od 20.30 do 23 a potom kazdu hodinu do 6 rana.

me
28. feb 2011

@vejinka
@mona777 celé naše vnútro by sa malo zahojiť na komplet do pol roka, takže zachvílu to bude OK, len treba trénovať 😀 😀 😀 , pri prvom mi to fakt trvalo pol roka kým ma nič nebolelo, teraz to bolo raz dva 😀

@mona777 malá dedina v okrese Nové Zámky 🙂

vejinka
28. feb 2011

@mona777 diky ee ryba som a neboj pichat nas muzi budu kym nezostarneme heh.no podla mna este dakych desat cisel a budem premazana a stastna.

me
28. feb 2011

@nivejka u nás je to stále inak záleží od kedy je ráno hore a či ideme von, a či sa mu podarí doobeda spať trištvrte hodinu alebo hodinu a pol, ale celkovo spí cez den 3x a dokopy je to tých cca 4 - 4,5 h

mona777
28. feb 2011

@vejinka tak ryba si ty - ako ja - to sú cintlavky - som sa snažila si robit dieta tak aby to nebola ryba - nastastie vyslo 🙂 . ja mam 1.3. ale o 10 viac 😀 😀 ani neviem kedy je prvého - tusím tento týžden - radsej to ani neskúmam - lebo som stara ako praha 🙂

mona777
28. feb 2011

@me a ktora dedina?

vejinka
28. feb 2011

joj baby vsade mam bordel no mne sa nechce ani prstom pohnut.erika maju svokrovci do 10 tak si lebedim na gauci az sa hambim ale fakt nevladzem

me
28. feb 2011

baby mňa už šlak triafa tento môj krpček je furt nafúknutý, už ani tie čaje nepijem, ja fakt neviem, cez den je to OK lebo sa furt hmýri a tak stále prdká, ale nad ránom to je horor, vkuse sa mece, pretáča na bok, na brucho, dudel nechce, len kopcuje aby sa mu bruško uvolnilo nechápem to, do troch mesiacov bol taký, potom bolo dobre a teraz zase, žeby tie probiotiká tiež jemu škodili, ja už tomu nerozumiem, chválabohu neplače žeby ho to bolelo ale vkuse sa mece a to ho potom aj budí 😒

vejinka
28. feb 2011

@mona777 netaraj prva pisomna zmienka o prahe bola o trochu skor ;) takze zajtra oslavujes.