Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@emily327 Suhlasim , aj u nas je to tak, cim viac spi Misko cez den , tym lepsie spi aj v noci a hlavne dlhsie....Dnes spinkal poobede iba jednu hodku namiesto obvyklych troch!!!! ale dnesne poobedie boli ine..tak to mozno preto ,nemali sme svoj system, a teraz vecer to bolo desne uspat ho na 4 krat som ho kojjila, nechcel ma pusit , mrkotal stale, plackal....No ono sa to uz zacne asi menit, okolo toho 19 tyzdna nastavaju zmeny v rezime babetiek....
A kde mas fotku a tvoje udaje v profile?
@emily327 juuuj moja tak to mas este dobre ked sonicka cez den spi 2,5hod v kuse...a ze malo...to by som otvarala sampicko 😀 ..moj maly to su tie lepsie dni ked spi max hodku a pol...ale normalne spava tak po pol hodinkach...
a tiez suhlasim kocendy...ze ked spi lepsie cez den a je pokojnejsi..tak aj v noci
@adrika202 jeeej zlaty a aky sikovnyyyyyy 😉
jaaaaaaaaj inak s kojenim sa trapime..uz som na nervy..strasne sa zlosti natahuje vypluva..mlieko sice mam..lebo ked si stlacim..vzdy ide....neviem co protestuje...uz ma to dnes lakalo ze mu supnem sunar...bola som z neho k.o....dufam ze je to len docasne 😒
@vejinka dobre ranko, ano keby mal tak plakat, dala by som mu ten calgel, nateraz neplace a uz fakt neviem co to bolo, zuby ostavaju iba jedna z moznosti, preto vlastne aj dobre ze som mu to nedala, lebo to fakt nemam potvrdene naisto. Teraz som uz naklonena tomu ze je to origo nejake nachladnutie/viroza. Ach jaj, bojim bojim ☹ ☹
ahoj kočky...konečne na chvíľu nakuknem--je to o nervy ako nestíham.....
Lilinka je ako malý čertisko--pokiaľ s ňou chodím po byte -ukazujem a rozprávam sa s ňou je všetko super......málokedy sa pekne hraje s hračkami--po chvíli jej už lezú na nervy a rozčuluje sa...v noci stále často k nej vstávam--už si pripadám ako na kľúčik......no ja to proste nechápem ako sa malé dieťa--môže toľko rozčulovať.....ja si myslím,že to bude asi tým,že je taký nervák,že tak málinko spinká,lebo dosť často,ked sa zobudí po polhodke,tak nemá dobrú náladu----a to chodí spinkať každú hod a pol... 😒
pred pár dňami sa zase zľakla tak strašne fénu,že som ju nejakých cca 20min nevedela utíšiť--až mala červené fľaky po tváričke....a to som mala bezstresové tehotenstvo.....včera sme mali s brokoličkou premiéru--a veľmi nám chutila....
ako často vám spinkajú detičky????????a koľko denne???
@nivejka Ďakujeme 🙂 a s tým spaním sme na tom takisto,už ani v kočíku vonku nepospí dlhšie ako 45 minut a potom sa jeduje 😠 a doma takisto,sám neostane ani za pána,stále potrebuje spoločnosť a ideálne pre neho je keď sa nosí na rukách a všetko má pod kontrolou 😀 ale to ich prejde,len nech sa už naučia sedkať 😝
@nivejka heh tak tomu ver.
@lucikan skore uzdravenie ak je to ta viroza ale calgel mozes mam to potvrdene od dokiny aj prvemu som musela dat skor ako mal 5 mesiacov.
@yvett14 dakujem moja
Inak ten sexik to bola rychlovka ale muzovi sa to pacilo a ja som to vydrzala.stale citim len pichanie.ked sa ma drahy popri tom pytal ci mam nieco z toho hovorim ze pichaa a on ze sak pichaam pich pich pich.som nevedela ci sa rehotat alebo plakat.som zvedava ako dlho zo sexu nebudem mat nic.
joj baby vsade mam bordel no mne sa nechce ani prstom pohnut.erika maju svokrovci do 10 tak si lebedim na gauci az sa hambim ale fakt nevladzem
baby mňa už šlak triafa tento môj krpček je furt nafúknutý, už ani tie čaje nepijem, ja fakt neviem, cez den je to OK lebo sa furt hmýri a tak stále prdká, ale nad ránom to je horor, vkuse sa mece, pretáča na bok, na brucho, dudel nechce, len kopcuje aby sa mu bruško uvolnilo nechápem to, do troch mesiacov bol taký, potom bolo dobre a teraz zase, žeby tie probiotiká tiež jemu škodili, ja už tomu nerozumiem, chválabohu neplače žeby ho to bolelo ale vkuse sa mece a to ho potom aj budí 😒

@malemimi to co si napisala s tym spanim je presne u nas takto :-/ ked spi dlho cez den spinka v pohode aj v noci, je pravda,ze sa budi na kojenie ale to je len,ze sa napoji na cecik a hned sa potom odpoji a spinka dalej 😉 Ale posledne dni spinkava cez den menej ako zvykla.
Aj u vas je to tak,ze vase deticky uz spavaju menej cez den ako spavali? My sme spavali aj 5 hodin cez den v kuse a teraz je to len 2.5 hod. Ale zvykla kazdy den tie 3,5-4 hod potiahnut. No uz sa im to spanie asi skracuje.