icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

vejinka
28. feb 2011

@cukruska1920 vilko uz v sportiaku je ale este nesedi davam hodo pololahu ale zasa mu slnko svieti mam slnecnik ale dost blbo by to v zime vyzeralo tak neviem ako to poriesim

tanija133
28. feb 2011

@vejinka Kasli na byt , ved musis si aj oddychnut....keby som ja vstavala v noci kazdu hodku tak som uz umreta.... 😉

mona777
28. feb 2011

@tanija133 ja som cintlavka - plačem za všetko - vela som plakala - teraz trocha menej ale ked si spomeniem dozadu - tak som preplakala stvrtku života - za všetko revem 😀

cukruska1920
28. feb 2011

@vejinka no lebo moj sa uz tiez ledva vprace do vanicky...aj ked pocitam este s tym ze je tam zatial fusak tak ked ten vyberem tak este by sa tam mal potlacit...ale uz je ho plny kocik... aky mas sportovy?

tanija133
28. feb 2011

@vejinka Erik aky je uz zamlada vsimavy.... 😀 Sranda...

malemimi
28. feb 2011

@vejinka ty kokšo tak Erik boduje haha... bože čo bude hovoriť tak o rok? 😀 😀 😀 😀
@cukruska1920 keď sa nezmestí do vaničky alebo keď už bude sedieť 😉 😉

malemimi
28. feb 2011

@mona777 foto pre teba 😉

malemimi
28. feb 2011
vejinka
28. feb 2011

@cukruska1920 ten co som mala atlantic espiro a uz prcham je hore

nivejka
28. feb 2011

@adrika202 .....jééé no super..preto sa pýtam,lebo Lili sa mi vleže sama nadvihuje do sedu a tak isto mi sedáva na nohách a sa mi zdá veľmi pevná--tak isto si už chytá nožičky a čakám kedy zistí,že sa dajú cmúlať 😀 ...ja ju vypodložím--na chvíľku a ked sedí--sa jej podarí aj udržať na chvíľku rovnováhu 😵

cukruska1920
28. feb 2011

@vejinka moj este spi...zaspal v postielke pri hrackach 😀 ho zmorili

malemimi
28. feb 2011

holky že aké náhody...včera ráno som malú nechala pri mm v posteli a on sa zobudil a asi jej niečo povedal a ona že tato a včera išiel preč a že tau mu povedala 😀 😀 haha

cukruska1920
28. feb 2011

@nivejka jeej aka je podarena 🙂

malemimi
28. feb 2011

@nivejka Simi len dávaj pozor aby sa jej neskrivila chrbtička 😉
ale je zlatunká
naša tiež sa už ťahá do sedu a to aj keď leží tak hlavu zdvíha a aj nohy ...zatiaľ si ich len sleduje 😀

vejinka
28. feb 2011

@tanija133 bodaj by ne ked beham furt hore bez alebo pred nim ostriekavam a pritom hovori mama mliecko cika z cicky a caka kym skoncim a dam mu z pohara je to maly zavislak na materskom.skusala som mu priamo z cicky ale povedal ze on pocka kym nacikam do poharika a ze cicku necha vilkovi lebo nema zuby.
@malemimi uzijem si teraz s nim kopec zabavy

vejinka
28. feb 2011

este zaspal uvidim dokedy potom ideme von

tanija133
28. feb 2011

@mona777 No priatel mal vcera narodky a tak sme sa tam isli naobedovat aj so znamymi a oni maju tiez bejby....A v nedelu je tam taka akcia ze za 9, 90 tam mozes jest kolko chces a deti do 10 rokov maju jedlo zdarma....no a to som nevedela, ze tam hodia potom na obed asi vsetky deti a rodicia z okolia ,bolo to tam uplne full ludi a deti....moje nervy...Misko bol cele 2hodky tam hore a uz bol portom nervny aj on aj ja , bol nevyspaty, museli sme uz chvalabohu odist....A veceer bol stale taky rozrusen y, ze nevedel ani zapat.....Takze mozno cez tyzden to funguje ako celebritna restika, ale cez vik ako rodinna...ale celkkom dobre tam varia.....

Chuda Davidko, ved ked bude vacsi tak on uz asi inac nezaspi ako pri vrtackach 😀 Nezavidm ti tam teraz byvat teda koli hluku, u nas v baraku s tiez vrta, kedze sa sem stale niekto stahuje, ale da sa... ☹

nivejka
28. feb 2011

@cukruska1920 ...dakujem 🙂
@malemimi ....nenechávam ju dlho--vždy len na chvíľku--aj tak sama po chvíli mi dá najavo,že už bolo dosť a sama sa šuchne skoro na ležato....no čo s ňou--všetko možné vymýšľam,ked sa jej furt nič nepáči--všetko len po troške 😉

vejinka
28. feb 2011

pekne strana 1100 niesme nejake ukecane!?

cukruska1920
28. feb 2011

@vejinka Erik uz tak vykecava.... ?? no parada...sa aspon nenudis

adrika202
28. feb 2011

@malemimi 😀 no učí sa..xixináš Sami ked plače tak mu stále vychádza že ma-ma-m 😉
@nivejka myslím že ked sa už držia ťahajú sami tak ich aj tak neudržíme,a čo sa týka chrbtice,no su rôzne názory na to,ja len zo svojich skúseností čerpám,starší boli takisto,a ani jeden nemá problémy s chrbticou...

nivejka
28. feb 2011

@malemimi ...Sofinaka je prekrásna ako vždy a veru je to už veľká baba🙂

nivejka
28. feb 2011

@adrika202 ..tak ja viem,že sa nemá dávať ešte do sedu,ale ked sa mi tak ťahá sama--tak ju dám chvíľu.....staršiu som dávala veľmi skoro sedieť a dokonca do chodítka a nemá žiaden problém--tiež bola strašne a je hyperaktívna..

tanija133
28. feb 2011

@mona777 No ano chapem, ja som mala jeden 10 rocny vztah a tam som tiez stale plakala, terza je to uz lepsie, placem teraz , ked sa nieco toci okolo deti, vsetko mi je luto hned a placem, teraz to bude asi tym materstvom, ale co , plakat je zdrave, tak krasne sa po tom uvolnis 😀 no ty si to nazvala cintlavka, ja to nazyvam naladova a emotivna.... 😀 Vsetko citime a vsetko nas ovplyvnuje..... 😉

mona777
28. feb 2011

@malemimi jeeeej krásna je Sofinka 🙂

mona777
28. feb 2011

@tanija133 veru tak - nemozeme maz zlých ludí okolo seba 🙂 a najme zlych mm 😒

tanija133
28. feb 2011

@nivejka Sisinka mala, ako jej uz vlasky narastli , my mame taku istu knizocku z Brendone.... 😉

mona777
28. feb 2011

@malemimi ukazujem Davidovi tvoju Sofinku - tak aj pozera ale neviem čo si myslí 😀

mona777
28. feb 2011

@nivejka aj Lili je kočanda 🙂

tanija133
28. feb 2011

@vejinka 😀 😀 😀 😀 Smejem sa na Erikovi, aspon je sranda...Ja sa zasa vzdy sprchujem pred Miskom,vtedy vzdy stichne a kuka aj pol hodku...Inac , by vykrikoval stale,no ale ked sa na mna pozera a teci voda tak je zachadne ticho....