Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@vejinka no lebo moj sa uz tiez ledva vprace do vanicky...aj ked pocitam este s tym ze je tam zatial fusak tak ked ten vyberem tak este by sa tam mal potlacit...ale uz je ho plny kocik... aky mas sportovy?
@vejinka ty kokšo tak Erik boduje haha... bože čo bude hovoriť tak o rok? 😀 😀 😀 😀
@cukruska1920 keď sa nezmestí do vaničky alebo keď už bude sedieť 😉 😉
@cukruska1920 ten co som mala atlantic espiro a uz prcham je hore
@adrika202 .....jééé no super..preto sa pýtam,lebo Lili sa mi vleže sama nadvihuje do sedu a tak isto mi sedáva na nohách a sa mi zdá veľmi pevná--tak isto si už chytá nožičky a čakám kedy zistí,že sa dajú cmúlať 😀 ...ja ju vypodložím--na chvíľku a ked sedí--sa jej podarí aj udržať na chvíľku rovnováhu 😵
@vejinka moj este spi...zaspal v postielke pri hrackach 😀 ho zmorili
holky že aké náhody...včera ráno som malú nechala pri mm v posteli a on sa zobudil a asi jej niečo povedal a ona že tato a včera išiel preč a že tau mu povedala 😀 😀 haha
@nivejka jeej aka je podarena 🙂
@tanija133 bodaj by ne ked beham furt hore bez alebo pred nim ostriekavam a pritom hovori mama mliecko cika z cicky a caka kym skoncim a dam mu z pohara je to maly zavislak na materskom.skusala som mu priamo z cicky ale povedal ze on pocka kym nacikam do poharika a ze cicku necha vilkovi lebo nema zuby.
@malemimi uzijem si teraz s nim kopec zabavy
este zaspal uvidim dokedy potom ideme von
@mona777 No priatel mal vcera narodky a tak sme sa tam isli naobedovat aj so znamymi a oni maju tiez bejby....A v nedelu je tam taka akcia ze za 9, 90 tam mozes jest kolko chces a deti do 10 rokov maju jedlo zdarma....no a to som nevedela, ze tam hodia potom na obed asi vsetky deti a rodicia z okolia ,bolo to tam uplne full ludi a deti....moje nervy...Misko bol cele 2hodky tam hore a uz bol portom nervny aj on aj ja , bol nevyspaty, museli sme uz chvalabohu odist....A veceer bol stale taky rozrusen y, ze nevedel ani zapat.....Takze mozno cez tyzden to funguje ako celebritna restika, ale cez vik ako rodinna...ale celkkom dobre tam varia.....
Chuda Davidko, ved ked bude vacsi tak on uz asi inac nezaspi ako pri vrtackach 😀 Nezavidm ti tam teraz byvat teda koli hluku, u nas v baraku s tiez vrta, kedze sa sem stale niekto stahuje, ale da sa... ☹
@cukruska1920 ...dakujem 🙂
@malemimi ....nenechávam ju dlho--vždy len na chvíľku--aj tak sama po chvíli mi dá najavo,že už bolo dosť a sama sa šuchne skoro na ležato....no čo s ňou--všetko možné vymýšľam,ked sa jej furt nič nepáči--všetko len po troške 😉
pekne strana 1100 niesme nejake ukecane!?
@vejinka Erik uz tak vykecava.... ?? no parada...sa aspon nenudis
@mona777 No ano chapem, ja som mala jeden 10 rocny vztah a tam som tiez stale plakala, terza je to uz lepsie, placem teraz , ked sa nieco toci okolo deti, vsetko mi je luto hned a placem, teraz to bude asi tym materstvom, ale co , plakat je zdrave, tak krasne sa po tom uvolnis 😀 no ty si to nazvala cintlavka, ja to nazyvam naladova a emotivna.... 😀 Vsetko citime a vsetko nas ovplyvnuje..... 😉

@cukruska1920 vilko uz v sportiaku je ale este nesedi davam hodo pololahu ale zasa mu slnko svieti mam slnecnik ale dost blbo by to v zime vyzeralo tak neviem ako to poriesim