Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@usiko ahoj vítam ťa tu medzi nami
nie nie nič nerobíš zle každé mimi inak dospieva teda sa vyvíja a má ešte čas ...moja si začala len predvčerom obzerať nohy a zdvíhať sadať si chce ale nedávam ju 😉
jee aj moja na jedu stranu dávala viac hlavu keď bola na brušku len na jednu stranu vždy kukala ale teraz sa točí na obe 😀
ani my sa ešte nepretáčame takže neboj !
@nivejka haha 😀
Sofi zase všetko čo sa hýbe alebo vydáva zvuk tak to sa hneď točí že kde to je alebo dobre že mi nevyskočí z ruky nohami trepe ako by chcela utekať 😀 😀 😀 😀
@usiko ked povedal lekar ze je to OK tak sa neboj, každé babo je individuálne - ja mam kamošku ktorej dietatko napr. nerozpráva ani mama a už ma rok a pol - teda aj viac a teraz začína hovoriť - a myslím si že to bude inteligentné dietatko. Takže si myslím že je to OK
Aj moj David dáva hlavičku na jednu stranu - vraj tak bol skrútený v brušku a mam sa snažiť nech sa díva vždy na druhú stranu ked ho držím na rukach - vtedy tú hlavičku narovná - to mi povedala chyrurgička- skúsená dr-z Kramarov
@usiko moja ahoj..nic si z toho nerob...ani moj maly sa nepretaca...dokonca sa oni nevie natocit na jednu stranu telickom..hlavicku zacal dvihat asi iba pred3tyzdnami...je lenosko...netreba porovnavat..kazde dietatko je ine...zalezi aj od toho ci je iba kojene alebo je na UM..pokial je kojeny ...je to ok.. 😉
idem ja trošku povysávať,lebo Lilinka už nevie čo zo sebou--a takto ju zaujme vysávaš---ten môže 😀
@me @tanija133 no prave sú nam na balkone tí robotníci - som sa pýtala čo tu robia - dávajú pásky okolo okien aby nam neprefukovalo - teda to ich skoro napadlo - takže nielen bezpečnostné kryty na kraje balkonov a fasádu este aj okna - to musí stát velký majland - ale asi na to developer ma - toto sú tie nové byty v bratislave - hlavná vec že som za tento byt dala 5,3 mil Sk 😠 😠 😠 😠 😠 v tretej vezi stojí 7,1 milSk tento istý byt
Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 😉 nasla som opravu bicyklov kde mi vedia to moje pokazene vyfucane koleso z kocika opravit 🙂 Dokonca na pockanie a bude to stat cca 5 eur 🙂 Jaj som stastna 🙂 A su otvoreny do 19:00 tak to v pohode mm stihne ked pojde z prace 🙂 No padol mi kamen zo srdca 🙂
ahojte bola som s malym vonku a prislo mi blbo..sa mi zacala tocit hlava a tackat ma( ak ma niekto sledoval si myslel ze som nacapana 😀 ) mm sa ma doma pyta co mi je ze som bleda..mi zohrial obed ale stale mi je nejak divne...aj minule sa mi to stalo ked som rano s dcerou utekala do skolky ale som si myslela ze to je zhon ale teraz som isla kludne pomaly...aspon ze krpcek este spinka v kociku 🙂
no tak my sme teraz prišli zvonka je tam krásne malunká mi ešte haja Althea vybehaná tak sme spokojný 😀
@usiko a málo....môj brat ma dvoch synov ten druhý rozpráva ale len žmuchlaniny že ledva by si mu rozumela a to doslovne fakt, si vždy musela hádať že čo chce povedať(mal svoj jazyk ) a teraz už mu je lepšie rozumieť a je prvák a má samé jedničky takže je to haluz 😉
@nivejka inak aj moja keď vysávam tak je ticho a kuká 😀 😀 😀
@emily327 jee tak to je skvelá správa!!!
maly sa akurat zobudil a skrabkal prstekmi o bok striesky na kociku ja za PC a pocuvam ze co to za sramot 🙂 🙂
@usiko ahoj 🙂 aj nasa je taka ista, nepretaca sa ani nahodou, nozky si objavila vcera, dnes si chyta kolienka..kazde babo je ine, ja sa nestresujem , niektore detciky sa pretacaju, ine nie, nasa tiez otaca hlavicku viac na jednu stranu, esre aj hlavku ma zlezanu na jednej strane, na ktorej sa viac kojila, lebo som v jednom prsniku mala o polovicu mlieka viac ako v druhom..
baby este teraz sa klepen isli sme na obed a vilka ako vzdy som dala lezat na perovy vankus podlozeny dalsim ze ked grcia aby bol v pohode hned vedla neho je erikova stolicka fabula a pred nou ja na stolicke a krmim erika a zrazu svokra vykrikne padaa a ja som postrehla ako mi popod nohy pada nieco zelene.samozrejme ze to bol vilko a dole hlavou v poslednej sekunde som ho zachytila.uff vsetci svati pri nom stali on sa proste nadvihol a pretocil a uz letel.od dnes erik sedi v normalnej a vilko ide do fabuli kedze sa polohuje nevidim v tom problem.ale strach som mala poriadny potom sa mi cely obed ruky klepali.vecer dojdem teraz prcham
No konecne som tu 😀 Boli sme 2 hodky bez prudu, vypli ho, ked som mala obed na sporaku, stihol sa dovarit ale zimu mame v byte,ze az fnuk aspon,ze mala spinkala naobliekana pri otvorenom okne 🙂 Co nove?
@vejinka fuuha chuda ty mas ake infarktove stavy doma brr som si to zivo predstavila a aj mne doslo zle ☹ no hlavne,ze si ho stihla chytit cmuk sikovna si mamina 😉
@malemimi aj ja sa tesim, uvidim co mm prinesie domov, ci to opravia 🙂
@mona777 no hej zmizla som nastavovala sukromie a akosi som vsetko zrusila 😀 idem to napravit 🙂
Neviem najst aktualne foto, tak aspon taketo z vianoc 🙂 Musim sa s malou odfotit lebo nemame ziadne spolocne fotky ☹
AJ my sne Októbrové... 🙂))))

@usiko ...ahoj..vitaj u nás 😉 a vôbec sa neboj,že sa ti Saška nepretáča my sme sa len teraz začali tak vykrúcať a už sa pretočí--len jej rúčka zavadzia---nevie čo s ňou 😅 .....ani to,že nie je až taká aktívna,lebo tá moja je veľmi a veru by som brala,keby sa mi trošku ukľudnila---takto nemám čas---že na nič...