icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

mona777
28. feb 2011

@malemimi a deti do jedného roku by sa nemali vôbec ponárať - si sa pýtala tak ti čítam z textu

mona777
28. feb 2011

@ziza55 jaaaj tam som niekedy brigádovala 😉 🙂 - ráno o 4 hod som naklusala umývat to tam celé aby mali detičky čisté sprchy - to bolo održku 🙂 riadna hygiena

tanija133
28. feb 2011

@ziza55
@mona777
@emily327 Ja som uz o tom citala tu na MK v teme Plavanie s detmi v BA a je tu aj ten clanok, pripajam link, je priblzine v strede a pise ho pipka..... https://www.modrykonik.sk/forum/kam-s-detmi/poradte-kam-ist-s-detmi-plavat-v-bratislave/

mona777
28. feb 2011

@tanija133 to je ono - ten članok - tie dve videa na konci sú dobré - najma to druhé ako matka učí plavať - chúdatko babatko - by som jej hlavu otrhla krave čo to s ním robí 😠

malemimi
28. feb 2011

@cukruska1920 jeee no super !

malemimi
28. feb 2011

@mona777 ďakujem no fasa takže všetci to robia zle...

mona777
28. feb 2011

@malemimi úplne zle to asi vsetci nerobia - pozri si ten link čo dala sem tanja133 - to je ono - presne to je v tom časopise

me
28. feb 2011

Ahojte, som nemala čas sem nakuknúť,

@aduska82 - ja ráno pijem kávu, ale ja som vždy pila slabú + mlieko , musela by si byť riadna kávičkárka a piť smrtáky aspon 2 x za den aby ti bábo nespalo, skús nájsť na nete, neublíži mu to, ja pijem ale vravím len ráno a slabú ak mám chuť poobede alebo som na návšteve tak si dám kapučíno alebo čokoládu proste niečo čo vlastne káva ani nie je 🙂

me
28. feb 2011

@emily327 je nová foto, veru daj nejaké aktuálne foto do albumu aj s tebou , ved ťa ani nevidíme, to je super že ti opravili to koleso , dobré vedieť, tohto som sa bála ked som kupovala s nafukovacími kolesami že čo ak bude defekt, tak super, teraz vieme že sa to dá opraviť a nemusíme riešiť zdlhavú reklamáciu bez kočíka 🙂

mircova
28. feb 2011

@emily327 jééj pekná foto 🙂

mircova
28. feb 2011

@yvett14 skúsim ich, ale pre istotu spravím aj dáky odskúšaný, aby nebola hanba ak by nevišli 😝

emily327
28. feb 2011

@me no musi nas mm odfotit 🙂 Ano ano v Ruzinove je oprava, kde to vedia spravit na pockanie 🙂 Je super,ze clovek ma aj takuto informaciu, pre pripad,zeby sa nieco stalo,ze? 🙂

@mircova dakujem pekne cmuk

mircova
28. feb 2011

@emily327 super, že ti to opravia 😉 myslím to koleso

emily327
28. feb 2011

@tanija133 kukla som to video, boze moj, v polovici som to musela vypnut, doslo mi az zle ako to babo ta krava otacala na silu aby sa ponaralo a malo tvaricku vo vode ☹ nikdy by som nic take nedopustila, aby sa dialo s mojim dietatom....

emily327
28. feb 2011

@mircova uz je opravene 😉 Urobili to na pockanie 😉

aduska82
28. feb 2011

@me ja som si po dva dni dozadu urobila ricore s mlieckom..ale este stale mi v hlave brni...zajtra skusim obycajnu slabsiu a uvidim..

mircova
28. feb 2011

@emily327 takže zajtra kočíkujete má byť pekne 🙂 ja sa už tiež teším dnes si malý vonku pospal 2 h. a potom mal takú dobrú náladu sa nám stále škeril 🙂

mona777
28. feb 2011

@emily327 vsak hrozné čo dokázu niektoré matky - by som ich vymyškovala - žiadne deti by nemali takéto macochy

emily327
28. feb 2011

@mircova super, sonicka dnes spala 3 hodinky vo vanicke v izbe pri otvorenom okne a potom vecer o 18:30 si lahla lebo uz bola velmi unavena, no a spi doteraz, nechapem, takto skoro nidky vecer nesla spat. Zobudila sa na kojenie a spi dalej... hmm no dufam,ze je v poriadku. Som rada,ze je aspon slnecno,ze neprsi, hoci je chladno ale slniecko je super.

emily327
28. feb 2011

@mona777 no to v tom bazene robi instruktorka, sa divim,ze ta matka jej to dovolila ☹

mona777
28. feb 2011

@emily327 sa divím kde na to tá instruktora došla na takéto niečo - by som ju dala zatvoriť

me
28. feb 2011

no super, malý spí od 19.45h a teraz sme už papali, a takto to pôjde celú noc, ach keby tak prespal 5 h napapal sa a spal ďalších 5 h - môžem snívať, a odkedy sa pretáča no horor, hocikedy v noci ho nájdem na bruchu, hlavu hore a kuká tak ospalo, rýchlo ho prevrátim a čičíkam, no paráda idem si radšej lahnúť, tak dobrú 🙂

emily327
28. feb 2011

@mona777 asi tak ach jaj.

yvett14
28. feb 2011

@ziza55 haha ten moj je len na punčky a to ja neviem normálne urobiť, ostatné urobim ale toto raz neviem tak vždy ked máme sviatok tak robi segra a jej dcera -tá vyhrala v Blôave sutaž v pečení- tak tie dve využijem 😅 😅 😅

yvett14
28. feb 2011

@mircova ja ked som to robila prvý krát tak boli velmi riedke a dávala som hladnu muku potom mi cukrárka povedala že mám dať hrubu, no ja ti tak poviem že mne sa venčeky podarili asi na 7x, vždy tam niečo bolo zle ale tieto mám už vyskušané tak verim že sa ti podaria a ked pekávaš tak to nebude problem, cmuk 😉 😉

hirunka
1. mar 2011

@yvett14 moja mohla by si mi dat recept na tie venceky vyskusala by som dakujem

malemimi
1. mar 2011

@hirunka Ahoj tak ako dopadlo uvítanie detičiek?

hirunka
1. mar 2011

@malemimi dopadlo dobre, prisli sme tam, take vacsie deti zaspievali asi tri pesnicky, potom nam starostal dal taky zlaty privesok (to kazde babatko dostalo) a isli sme domov.......takze asi tak

malemimi
1. mar 2011

@tanija133 no veď aj na to videu to bolo vidieť že to tomu mimi teda nie je tri krát príjemné 😖 chúďa

malemimi
1. mar 2011

@hirunka hihi 😀 kamoška tam nebola lebo že nik s ňou nechcel ísť... ☹

a inak sa už lepšie cítiš?