Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@ziza55
@mona777
@emily327 Ja som uz o tom citala tu na MK v teme Plavanie s detmi v BA a je tu aj ten clanok, pripajam link, je priblzine v strede a pise ho pipka..... https://www.modrykonik.sk/forum/kam-s-detmi/poradte-kam-ist-s-detmi-plavat-v-bratislave/
@cukruska1920 jeee no super !
Ahojte, som nemala čas sem nakuknúť,
@aduska82 - ja ráno pijem kávu, ale ja som vždy pila slabú + mlieko , musela by si byť riadna kávičkárka a piť smrtáky aspon 2 x za den aby ti bábo nespalo, skús nájsť na nete, neublíži mu to, ja pijem ale vravím len ráno a slabú ak mám chuť poobede alebo som na návšteve tak si dám kapučíno alebo čokoládu proste niečo čo vlastne káva ani nie je 🙂
@emily327 je nová foto, veru daj nejaké aktuálne foto do albumu aj s tebou , ved ťa ani nevidíme, to je super že ti opravili to koleso , dobré vedieť, tohto som sa bála ked som kupovala s nafukovacími kolesami že čo ak bude defekt, tak super, teraz vieme že sa to dá opraviť a nemusíme riešiť zdlhavú reklamáciu bez kočíka 🙂
@mircova super, sonicka dnes spala 3 hodinky vo vanicke v izbe pri otvorenom okne a potom vecer o 18:30 si lahla lebo uz bola velmi unavena, no a spi doteraz, nechapem, takto skoro nidky vecer nesla spat. Zobudila sa na kojenie a spi dalej... hmm no dufam,ze je v poriadku. Som rada,ze je aspon slnecno,ze neprsi, hoci je chladno ale slniecko je super.
no super, malý spí od 19.45h a teraz sme už papali, a takto to pôjde celú noc, ach keby tak prespal 5 h napapal sa a spal ďalších 5 h - môžem snívať, a odkedy sa pretáča no horor, hocikedy v noci ho nájdem na bruchu, hlavu hore a kuká tak ospalo, rýchlo ho prevrátim a čičíkam, no paráda idem si radšej lahnúť, tak dobrú 🙂
@mircova ja ked som to robila prvý krát tak boli velmi riedke a dávala som hladnu muku potom mi cukrárka povedala že mám dať hrubu, no ja ti tak poviem že mne sa venčeky podarili asi na 7x, vždy tam niečo bolo zle ale tieto mám už vyskušané tak verim že sa ti podaria a ked pekávaš tak to nebude problem, cmuk 😉 😉

@malemimi a deti do jedného roku by sa nemali vôbec ponárať - si sa pýtala tak ti čítam z textu