Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@mona777 to je nejaky nezmysel to potom mozu zrusit vsetky plavania lebo na kazdom jednom ide o to ze dieta sa tam uci potapat, a navyse dokttorka nebola nikdy proti a ani svokra ta je tiez pediatricka, praveze to podporuju
@mona777 baby nemozte vsetko co citate brat tak vazne, milion deticiek chodi s mamickami na plavanie a deti to miluju, urcite nesuhlasim s tzm ze je to pre ne stres, robi sa to vsetko postupne a neprehana sa to, moje deti chodili oboje a zboznuju vodu, ved predsa boli vo vode 9 mesiacov a ked uz ide o to pozrite si par cisiel dozadu mamu a ja kde bol clanok o plavani dojciat ake je super, tak toto uz potom vazne nechapem asi uz nevedia co pisat
@mona777 ved ae predsa v alve sa tiez potapa, kamoska tam chodila s malym a ako 5 mesacny potapal, robi sa to na kazdom kurze, Leo ked mu poviem Leo a sup ide pod vodu uplne sam nikto ho nenuti nikdy tam neplakal
@vejinka aj my ju uz pouzivane a maly je spokojny
@mona777 mysis Malacon? no jedlo tam nie je nic moc iba ak lubis morske prisery
@mona777 Vsetko najlepsie k narodeninkam aj od nas takto na zaver 🙂
@cukruska1920 jee tak to gratulujeme k papkanie 😉
ahojte 🙂 🙂 .....do kelu vy ste tu ukecané!! 😀 ..normálne nestíham....
ja som včera nemala vôbec čas ani sem nakuknúť--Lili od rána bola ako na ihlách--žiadna poloha jej nevyhovuje--vôbec neviem,či je dobré ked sa mi tak strašne šponuje do sedu--sama sa mi dvíha---ked si ju dám aj na kolená,tak sa úplne prehne a chytá si nožičky--tie ju strašne zaujímajú--už si aj par krát strhla ponožky dole,alebo mi pančušky ožužle....
a na nožičky to je jej--ešte som hovorila mm,že keby ju tak videl ortoped---tak konečná...
holky viete čo nechápem malá sa napr zakryje plienkou bavlnenou a sa tak zhlboka nadýchne ako by nemohla dýchať a aj keď jej že ideme robiť že kde sa schovala a len fakt trochu jej prikryjeme tváričku tak sa zhlboka nadýchne...je to normálne? je to strach s niečoho ?
Ako často prezliekate alebo vymieňate prádlo v postieľke?
Ahojte.... baby mali vase babatka na hlavicke take lupinove mapy?? ako ste to davali dole,? nam to akosi nechce zliest
@cukruska1920 lupinové mapy ? nemyslíš tie chrastičky žlté?
@cukruska1920 my sme mali uplne mapy zlte...ak myslis to..lekarka nam predpisala mast kerasal--naniest a usim pisala ale ze vycesat..nadruhy krat to bolo fuc..
mona77 monicka vsetko naj k narodeninkam dodatocne 😉
baby neviem ci ste tu spominali spanie babatiek..lebo nehrozi aby som vas stihla precitat--maly spaval celu noc aleposl dobuto je hrozneeeee...5-6x sme hore..kruti sa--mrnci prdi...sem tam cucne...neviem co mu je...mate niekto podobny problem?ani neviem ci robim dobre ked mu zakazdy, ked sa zobudi vnoci pichnem cecek...achjaj...neviem ale aj cez den..dokonca reve vonku v kociku co predtym nikdy...duuufam ze je to len docasneeee
@malemimi hej take... davam mu nato pred kupanim olivovy olej ale stale sa mu to nejak drzi...akoze nevidno mu to moc lebo mu rastu vlasky ale ja to vidim
@ziza55 ....ahojky....tak moja vôbec nespávala celé noci a ani nespáva--par krát sa stalo,že sa zobudila len 2krát na kojenie,ale väčšinou sa mi budí 5-6krát za noc a tak isto jej dávam hned prso,lebo inak mi začne plakať na celú bytovku---v poslednej dobe,ked sa viac mrví--si ju dám k sebe a tak zaspí na prsku....už sa mi stalo,že pri kojení od únavy- ako som sedela na posteli mi tak padla hlava,že som sa mykla na to,že letím dopredu z postele,ale našťastie nie---usedela som to---mikrospánok 😅
@cukruska1920 ja som skusala tiez vselijake oleje...ale zbavili sme sa toho definitivne iba tym kerasalom

Tiež pekná zhoda 🙂 Myslím,že je nás tu takých, s magickým dátumom, viac ;)