icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

veronikama
1. mar 2011

Tiež pekná zhoda 🙂 Myslím,že je nás tu takých, s magickým dátumom, viac ;)

tanija133
1. mar 2011

@me Cau Mata 😉 A doktorka co hovori ,preco je stale nafuknuty?Krpci, maminky sa tesia ze si doobeda trosku oddychnu, aspon hodinku a oni nam to nedovolia... 😉 Mame tu vselijake prezyvky, a niektore mena ani nepozname.... 😉

tanija133
1. mar 2011

@mona777 Myslis Srdcove zalezitosti a Jaro Bucek?????

lenkaoravcova
1. mar 2011

@mona777 to je nejaky nezmysel to potom mozu zrusit vsetky plavania lebo na kazdom jednom ide o to ze dieta sa tam uci potapat, a navyse dokttorka nebola nikdy proti a ani svokra ta je tiez pediatricka, praveze to podporuju

lenkaoravcova
1. mar 2011

@mona777 baby nemozte vsetko co citate brat tak vazne, milion deticiek chodi s mamickami na plavanie a deti to miluju, urcite nesuhlasim s tzm ze je to pre ne stres, robi sa to vsetko postupne a neprehana sa to, moje deti chodili oboje a zboznuju vodu, ved predsa boli vo vode 9 mesiacov a ked uz ide o to pozrite si par cisiel dozadu mamu a ja kde bol clanok o plavani dojciat ake je super, tak toto uz potom vazne nechapem asi uz nevedia co pisat

lenkaoravcova
1. mar 2011

@mona777 ved ae predsa v alve sa tiez potapa, kamoska tam chodila s malym a ako 5 mesacny potapal, robi sa to na kazdom kurze, Leo ked mu poviem Leo a sup ide pod vodu uplne sam nikto ho nenuti nikdy tam neplakal

lenkaoravcova
1. mar 2011

@vejinka aj my ju uz pouzivane a maly je spokojny

lenkaoravcova
1. mar 2011

@mona777 mysis Malacon? no jedlo tam nie je nic moc iba ak lubis morske prisery

lenkaoravcova
1. mar 2011

@mona777 Vsetko najlepsie k narodeninkam aj od nas takto na zaver 🙂

malemimi
2. mar 2011

@hirunka a to máte len dvor spoločný?
@mona777 jee a to si prečo na takýto kurz chodila?
a ako by si povedala svokre že nechcem aby bozkávala moje dieťa?

malemimi
2. mar 2011

@cukruska1920 jee tak to gratulujeme k papkanie 😉

nivejka
2. mar 2011

ahojte 🙂 🙂 .....do kelu vy ste tu ukecané!! 😀 ..normálne nestíham....
ja som včera nemala vôbec čas ani sem nakuknúť--Lili od rána bola ako na ihlách--žiadna poloha jej nevyhovuje--vôbec neviem,či je dobré ked sa mi tak strašne šponuje do sedu--sama sa mi dvíha---ked si ju dám aj na kolená,tak sa úplne prehne a chytá si nožičky--tie ju strašne zaujímajú--už si aj par krát strhla ponožky dole,alebo mi pančušky ožužle....
a na nožičky to je jej--ešte som hovorila mm,že keby ju tak videl ortoped---tak konečná...

malemimi
2. mar 2011

@nivejka haha no tak veľa šťastie s divochom haha 😀 😀 😀 😀 ti dá zabrať teda

malemimi
2. mar 2011

holky viete čo nechápem malá sa napr zakryje plienkou bavlnenou a sa tak zhlboka nadýchne ako by nemohla dýchať a aj keď jej že ideme robiť že kde sa schovala a len fakt trochu jej prikryjeme tváričku tak sa zhlboka nadýchne...je to normálne? je to strach s niečoho ?

nivejka
2. mar 2011

@mona777 .....ešte aj ja sa pripájam---všetko najjjj najlepšie k narodkám 🙂 🙂 ...
no ako čítam-ty sa stále z nejakou smotánkou stretávaš 😉 .....
mne malá pije aj z fľaša aj prsa bez problémov--asi to bude tým,že jej dávam ten čajík od 1.mesiaca--tak si chúdatko zvykla 😅

malemimi
2. mar 2011

Ako často prezliekate alebo vymieňate prádlo v postieľke?

nivejka
2. mar 2011

@malemimi ....ja vážne neviem,kde berie v sebe toľko energie a aj hnevu---veru mi dáva poriadne zabrať.....keby som z toho aspoň schudla 😒 ,ale ja som už zistila,že ked som unavená a takto so mnou cvičí--ja sa potom napracem sladkým a môžem ja chudnúť koľko chcem 😠

nivejka
2. mar 2011

@malemimi ....ja som až teraz pred týždňom menila 1.krát 😅 😅 ...lebo sa mi cez pampersku totál prečúrala cez noc...
pod hlavou má aj tak stále plienku a ked jej vytečú slinky,alebo grcka,tak plienku mením často..

malemimi
2. mar 2011

@nivejka no jasné že sa napraceš sladkým veď potrebuješ energiu ...

malemimi
2. mar 2011

@nivejka hej hej aj u nás má plienku pod hlavou...no ja už som min4-5 krát menila ak nie viac 😀 a dnes opäť mením

cukruska1920
2. mar 2011

Ahojte.... baby mali vase babatka na hlavicke take lupinove mapy?? ako ste to davali dole,? nam to akosi nechce zliest

malemimi
2. mar 2011

@cukruska1920 lupinové mapy ? nemyslíš tie chrastičky žlté?

ziza55
2. mar 2011

@cukruska1920 my sme mali uplne mapy zlte...ak myslis to..lekarka nam predpisala mast kerasal--naniest a usim pisala ale ze vycesat..nadruhy krat to bolo fuc..
mona77 monicka vsetko naj k narodeninkam dodatocne 😉
baby neviem ci ste tu spominali spanie babatiek..lebo nehrozi aby som vas stihla precitat--maly spaval celu noc aleposl dobuto je hrozneeeee...5-6x sme hore..kruti sa--mrnci prdi...sem tam cucne...neviem co mu je...mate niekto podobny problem?ani neviem ci robim dobre ked mu zakazdy, ked sa zobudi vnoci pichnem cecek...achjaj...neviem ale aj cez den..dokonca reve vonku v kociku co predtym nikdy...duuufam ze je to len docasneeee

cukruska1920
2. mar 2011

@malemimi hej take... davam mu nato pred kupanim olivovy olej ale stale sa mu to nejak drzi...akoze nevidno mu to moc lebo mu rastu vlasky ale ja to vidim

adrika202
2. mar 2011

takto sa hrajú môj najmladší a najstarší 🙂 malý má z toho veeeľku srandu 🙂

nivejka
2. mar 2011

@ziza55 ....ahojky....tak moja vôbec nespávala celé noci a ani nespáva--par krát sa stalo,že sa zobudila len 2krát na kojenie,ale väčšinou sa mi budí 5-6krát za noc a tak isto jej dávam hned prso,lebo inak mi začne plakať na celú bytovku---v poslednej dobe,ked sa viac mrví--si ju dám k sebe a tak zaspí na prsku....už sa mi stalo,že pri kojení od únavy- ako som sedela na posteli mi tak padla hlava,že som sa mykla na to,že letím dopredu z postele,ale našťastie nie---usedela som to---mikrospánok 😅

ziza55
2. mar 2011

@cukruska1920 ja som skusala tiez vselijake oleje...ale zbavili sme sa toho definitivne iba tym kerasalom

ziza55
2. mar 2011

@adrika202 jeeej krasny drobcek 🙂

nivejka
2. mar 2011

@adrika202 ....Samko je krásnučký....sranda prvý môj dojem ako som si foto zväčšila,že je to moja Lili 😀

ziza55
2. mar 2011

@nivejka jeeejda do kedy budu takto spekulovat..ja uz rozmyslam ze prejdem na UM...na tom cecku sa zlosti..uz som zufalaaaaaaa..vcera ma tak bolela hlava..som bola k,o,,,,juuuj dufam ze to coskoro skonci