Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@mona777 .....ved medzi ženou a chlapom je v tomto veľký rozdiel---žena je vždy krásne upravená (väčšina sa aspoň snaží) a ked má na to peniažky je to aj vidieť---ale chlapovi nejako na tom nezáleží--jasne záleží to od povahy človeka....viem,že je Mariana na živo oveľa krajšia ako v TV
@lenkaoravcova inak dakujem za info - nazov tej restaurácie - som nevedela ako sa to volá - super - díky
@ziza55 bože mi to isté , nadránom sa nenormálne mrví, vkuse sa pretáča na brucho, šponuje, mrnčí a prdí, už som hotová, ja si myslím že je nafúknutý, táto noc bola otrasná, všetky tieto úkony robil vkuse od pol tretej do štvrtej, potom zaspal ale len do pol 6 najedol sa pomrvil a potiahol do pol 7, eta vsio 😒
baby??? v ktorych mesiacoch su tie povinne ockovania?
DÁMSKY MAGAZIN - dnes o kojení!!!! 🙂
@malemimi my sme s tým bozkávaním vymysleli takú fintu, keď bola u nás ja som malého akože začala fest pred ňou bozkávať a mm mi ( nacvičene povedal ), že nech ho nebozkávam, lebo si pchá prsty do úst, že je to nehygienické (ja som sa kože nasr...a) a ona ako mama mu dala za pravdu a odvtedy ho nebozkáva 🙂 sme ju dostali, pretože predtým ho stále bozkávala 🙂
@ziza55 s tým spaním sme to mali presne tak ako píšeš aj v kočíku sa jeduje, začalo to cca pred 3 týždňami, ale už sa to stáva len zriedka, teraz malý vstáva v noci len 2 krát, ale občas sa ešte stene, že mi mrnčí aj každú hodinu akoby sa chcel otočiť, alebo koby ho niečo bolelo (možno mu je ťažko lebo v noci ked sa napapá si nikdy neodgrgne)
ale najviac ma v to vtedy trápi, že neviem čo mu je lebo je napapaný, prebalený, možno ma len potrebuje cítiť alebo čo.
No a vonku si vždy beriem so sebou čaj a keď ho nedokážem utíšiť dám mu 2-3 krát cucnúť ( je to max 20ml) a je pokojný a zaspinká 😉
@mircova - no tak to je super, ale mne by v tomto mm nepomohol lebo on vie že ja jeho mamičku moc nemusím a tak všetko berie ako útok voči nej, nie žeby sme sa hádali za to ale jednoducho to tak je, a ona by veru ani toto nepochopila, dcérku si úplne získala tá ju miluje pretože ju nenormálne rozmaznáva vkuse sa s nou hrá, všetko jej splní, a Samko jej stále plače takže mi ho hned musí dať a frfle, že je mamičkin, a ja som rada, ale aj tak ho stihne vybozkávať 😝 a pritom vidí že mojej mame a sestrám ani nezaplače a z toho ju trhá, ale neprizná to len ofrfle že je mamičkin maznáčik 😝 😝 😝
@mircova - no ved aj ja si myslím, že zato že sa stále v noci napcháva a neodgrgne si že ho z toho bolí brucho, ale jednoducho ničím ho neviem ukludniť - dudel v noci úplne odmieta - pomôže len prso, ja už fakt neviem čo robiť, stále nad tým rozmýšlam a neviem na to prísť, či sú to zuby, alebo je fakt taký nafúknutý alebo sa len jeduje, ja už neviem ☹ - lebo cez den to tak nerobí
@me ☹ ja tiež neviem, čim to je to nočné vystrájanie, ale niekedy sa tak rozplače v noci z ničoko nič, aj mi dá zabrať, aby som ho utíšila, ale ako som písala, už sa to upravuje a stáva sa to ( klop, klop, klop), aby som to neuriekla len zriedkavo 😉
... možno v tom budú aj tie zuby, neviem 😖
máme stranu 1111 kto by to povedal 😀

@jammka ....no gratulujem a že takto krásne potichučky jej vyšli zúbky no kráááása---šťastná to mamina 😉