icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

majka1981
2. mar 2011

Ahojte
babule ja sa Vam musim priznat, ze ja to plavanie babätiek vobec neuznavam, lebo som o tom presvedcena, ze tam dieta nachyta len bacile a je chore. To je moja mienka, ja na ziadne plavanie chodit nebudem, plavat naucime na dovolenke a len neskor sa bude chodit do bazena.

@malemimi ja prezliekam tak kazdy druhy tyzden, ale pod hlavkou je samozrejme stale cista plienka 🙂
@ziza55 mozem Ta upokojit, ze nie len Teba budi dietatko casto v noci a neboj sa, daj mu cicik, s nim ho ucicikas rychlejsie. Precitaj si tento clanok 🙂
http://dojcenie.wordpress.com/2010/10/22/nepres...

majka1981
2. mar 2011

@jammka jeej gratulujem k zubkom 😵 😵

malemimi
2. mar 2011

http://www.ekoobchod.sk/index.php?page=shop.pro...

pre holky ktorých deti už trápia ďasienka

ziza55
2. mar 2011

@slavuska30 ty kokooooooooos...to je sila.n.ech ti pekne vratia peniaze za to ockovanie...svine ako to reklamuju....a kedy budu vysledky?
@emily327 nooo ani nevrav aj ja som uz ztoho total vycerpana...ale ja som ta tak minule obdivovala...ako si pisala ze mas dobreho muzicka ze upratuje cely byt a ako ti pomaha...tak sa aj cudujem ..ze toto pises 😉

malemimi
2. mar 2011

@cukruska1920 tak to má tu sebeoru potom...
@adrika202 hihi no zlaté ako sa usmieva 😀

malemimi
2. mar 2011

@hirunka hihi tak to máš dobre že máš tak chápavého mm...
@aninka30 zatiaľ som nenašla odpoveď
@jammka jeee tak to vám moc gratulujemeeeeeeeeeeeeeee 😀 😀
@mona777 Začnem pozorovaním: popíšeš to čo vidíš - napr. "Všimla som si ked mate Sofinku na rukách ju bozkávate"
este možeš pridať empatiu: "chápem, že sa tešíte ked ju mate na rukách a túžite ju pobozkat"
potom vyjadríš tvoj pocit: napíšeš ako sa TY pri tom cítiš: napr. "ja sa cítím pri tom ked ju bozkávate nepokojne/ustarostene/sklučene/zmatene/nahnevane...."
potom vyjadríš svoje potreby: "chcela by som byt pokojnejšia ked zabávate malú"
a nakoniec vyjadríš žiadosť: "a preto by som chcela/vás prosím nebozkávajte Sofinku .....
Dnes o 10:22 • 1 dieťa • Odpovedz
.............hmm no neviem či by som to zvládla ja som mala na pláne jej povedať že neželám si aby ste ju bozkávali ...je vám ľúto že ešte nebola chorá?!! 😀
ale ďakujem ak na budúce ju bude bozkávať tak to skúsim 😉 ďakujem ešte raz

malemimi
2. mar 2011

@slavuska30 ty kokšo chúďa malé tak nech to je rýchlo fuč

me
2. mar 2011

@slavuska30 ale to je normálne že ste aj tak dostali, mna na to doki upozornila, výhoda je v tom že priebeh by mal byť lahší a nemusíte byť v nemocnici na infúzkach

me
2. mar 2011

@ziza55 ale to je normálne že aj tak to dostali, mna na to doki upozornila, výhoda je v tom že priebeh by mal byť lahší a nemusia byť v nemocnici na infúzkach

lenkaoravcova
2. mar 2011

@mona777 Ahoj Monika, ja som to video videla, to video je zo zahranicia nie je to video u nas nikde a je t drasticke a to teda takto to na nasom plavani urcite ani nahodou nevyzera, dnes sme sa o tom bavila s babou co ma zabiatko nasou instruktorkou a mimochodom ten clovek co napisal ten clanok zakladal plavanie alva v Bratislave a bol jej majitelom nejako sa tam nepohodli a teraz sa rozhodol asi takto pomstit, pritom davam predtym skolenia inym instruktorom o tom potapani, takze to je naozaj asi o inom. Ona sama dnes vrvaela ze su kurzy aj v BA kde v jendom kurze chcu stihnut vsetko a to potom nie je dobre, deti msuia byt uplne v pohode a uzivat si to, podla mna keby si tam bola a zazila tu hodinu s malym tak to beries uplne inak, to vsetko cvicenie v tej vodicke si deti uzivaju a rozhodne ich tam nikdo nestresuje vsetko s aucia pomalicky a kazde individualne podla toho ako sa citi, ta baba to naozaj robi perfektne a velmi ludsky tie hodiny, takze ja by som to takto urcite neodsudzovala, su za tym clankom osobne zaujmy a ten casopis som si kupovala no toto ma id nich sklamalo ze sa nechali uplatit a taketo neico zverejnili aby strasili mamicky, ktore s tym nemaju skusenosti. Pretoze iba par cisiel dozadu boli v mame aja nafotene deti pod vodickov a a neskutocne propagovane ake je to super, takze na tieto veci sa treba pozerat triezvo a nie sa nechat hned ovplzvnit nejakzm clankom, to video je uplne ze mimo a aj instruktorka dnes vravela ze taketo praktiky su napriklad vo Svedsku ze deti hodia do vody a plav ale u nas nikde toto neexistuje.

ziza55
2. mar 2011

@me achaaaaaaaaaaaa... 😒

lenkaoravcova
2. mar 2011

@mona777 tak to ti potom bude chutit urcite tie tam robia vyborne 🙂

lenkaoravcova
2. mar 2011

@mona777 ved ani sa necudujem ze sa donho obuli on chce znicit alvu co je na trnavke

lenkaoravcova
2. mar 2011

@mona777 nz je tam super kubanska hudba tu ja mozem vzdy mi pripomenie svadobnu cestu 😀

jammka
2. mar 2011

@mona777 aj moja mala vsetko hryzala a slintala, ci to bola brada, alebo rameno a mame uz dva dni hnacku, takze az teraz som zistila, ze to bolo tymi zubkami 😉

mircova
2. mar 2011

@lucikan etšte že máš tu šatku na nosenie inak by si prišla o ruky aj chrbát, ale super, že mu je už lepšie 😉
... a ako si zistila, že ho bolia ušká, alebo to zistila až doktorka?

mircova
2. mar 2011

@slavuska30 držkajte sa nech ste rýchlo v poriadku 🙂

horalka777
2. mar 2011

babule, kto tu zapisuje udaje do tabulky? vcera nam navazili 6700g 🙂

mona777
2. mar 2011

@lenkaoravcova to som rada že to plávanie nie je o strese - len vieš - on ma pravdu v tom že sú založené aj také kurzy že niekto ma peniaze prenajme si bazén a akože je inštruktor - a podobne a potom to može dopadnúť zle - nehovorím že sa to stáva ale viem aj o takej - no nie v BA

do terj reštaurácie Kramara sa teším - som zvedavá kedy tam pojdem - či ma moj mm pozve raz - lebo ked mu to spomeniem tak sa netvári nadsene 🙂

už ma pozval do restauracie na Kuchajde - čo je nad jazerom - vyvalili sme tam 45 EUR za tri kusy smiešnych krabov a tri lyžice nejakej gebuziny - bolo nam z toho akurát zle

mona777
2. mar 2011

@jammka no tak asi to budú zúby - lebo je celý nesvoj - vo vytržení aj teraz 🙂

tanija133
2. mar 2011

@horalka777 ahooj, zapisuje Emily, tak jej to napis do IP. 😉

slavuska30
2. mar 2011

@tanija133 dakujem 🙂

slavuska30
2. mar 2011

@ziza55 no kakaničky sme odniesli poobede do labáku a výsledku vraj budú za týždeň..čo k tomu dodať... 😒 , tak čakáme 😝

slavuska30
2. mar 2011

@me fuha, mne nič také nevravela pri tom očkovaní..som prekvapená...hlavne nech mu to prejde..dávam mu tie probiotika tak hádam to pomôže.. 😉

tanija133
2. mar 2011

@me Ano , citala som aj o tvojej noci, skusala si mu dat aj Espumisan alebo Sab Simplex? U nas sa taketo nieco stalo prvy krat a dufam ze aj posledny... 😒 Uvidime ako bude dnes... 😉
To je krasne s niekym byt tak dlho, ani sa ma nepytaj ako dlho som bola s tatinkom, poznali sme sa 5 mesiacov a uz som bola v 2 mesiaci, ked som prisla na to, ze som tehu. Bola som v absolutnom soku, necakane , neplanovane.... Ale prisposobili sme sa, a teraz som happy. Zijeme spolu, rozumieme si, vychovavame maleho. A predtym som mala 10 rocny vztah a rozpadol sa.....Takze nikdy nevies, niekedy mozes s niekym byt dlho a nic z toho a niekedy kratko a moze to byt na cely zivot.... ale jasne je to sialene, nikdy som to neuznavala takuto rychlost, ale proste takto to vyslo 😉

emily327
2. mar 2011

@slavuska30 tak velmi drzim palce 😉

@tanija133 aky dom to bol? Akej farby? Bola si urcite u nas 😉 Ja byvam v novom centre na konci Rovinky 😉 A co sa tyka dochadzania, tak mm je vzdy za 20 minut v praci. Zalezi v akom case ides do BA. Najhorsie je to od 7:00 do 8:00 po 8-ej je to uz ok. A da sa chodievat aj takoou jednou cestou za Dunajskou Luznou, cesta 3.triedy, co je trosku dookola, ale v pohode bez zapch a je to dlhsie o cca 10 minut. Takze pohoda. K tym domom v novom centre ti viem dat ku kazdemu nejake info = referencie, v kazom mi byva nejaka kamoska 😀
Inak ked Sonicka nespinka, tak sa hrame, alebo sa hra v nejakej hracke, citame si knizku, kekesime sa, blaznime, nosime sa a ukazujeme si bytik, skumame co vsetko mame v skriniach... atd. 😉

slavuska30
2. mar 2011

@mircova
@malemimi ..díky... 🙂

slavuska30
2. mar 2011

@emily327 ..dakujem.. 😉

emily327
2. mar 2011

@hirunka zlatinko, na dutiny je dobry solux, ja mam chronicke dutiny a poviem ti,ze krcne nie je nic moc. Ako dopadlo vysetrenie? dufam,ze ti nemuseli vyplachovat dutiny ☹

@mona777 myslim,ze mame podobne zivotne skusenosti s chlapmi 😉 smiem sa opytat ako dlho si mala vztah predtym?

emily327
2. mar 2011

@ziza55 ale ano on mi pomaha ale vies ako to je, vzdy v tej domacnosti musis nieco urobit sama. Ved za cely den ked je prec, neda mi nechat nepovysavane, alebo neumyte. Tak to je myslim u kazdej takto,ze ked si robim ranajky, tak popri tom uz aj utriem co to v kuchyni alebo vylestim.. Mm mi velmi pomaha, to je pravda. Len vies, ja som bola 4 roky v Irsku, kde som mala 2 roboty, fyzicky velmi narocne, pred tehu som skoro prisla o bedrovy klb a krize, nemohla som na nohu ani dostupit a poriadne chodit ☹ Potom prislo tehotenstvo a makanie aj s bruskom a neskor prichod na Slovensko, zariadovanie a cistenie noveho byvania s obrovskym a tazkym bruskom, neskor porod a malinka atd... no proste som velmi unavena ☹ Mam za sebou tazkych 5 rokov a moje telo je unavene.... Tak preto som toto vsetko napisala.Mm mi pomaha s upratovanim, dokonca mi minule povedal,ze nemam nic upratovat,ze sa mam len venovat malej, dokonca kazdy tyzden chodi na velke nakupy sam, urobi vsetko co treba v domacnosti, ale aj tak tie bezne domace veci robim ja.