icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

me
3. mar 2011

Čaute, dnes som nestíhala, tak vás teraz čítam

no tiež som čítala, že sa to nemá naťahovať, ale nechápem že kedy začať ked už bude neskoro? Moji synovci to mali a nasilu im to pretiahli, štípanie trocha krvi, plač a potom bol už pokoj, dve kamošky boli s chlapcami u urológa, tiež im to spravili, chlapci plakali o dušu, ale potom bol pokoj, a toto ja nechcem zažiť chudiatka, musí to byť otrasné, my sme dnes s mm okukli ,vyzerá že je to ok, ale ked som ho dnes kúpala tak som vôbec nevedela čo by som mu akože mala spraviť tak som ani nič nerobila 🙂

jana_toky
3. mar 2011

@majka1981
vdaka. Ozaj, daj radu, kvoli tomu spinkaniu. Mne tiez nechce spat viac ako pol hodinku. Ako si ho to ucila, aby prespal viacej? A este jedna vec, v postielke mi nechce cez den spinkat, vacsinou spinka v lehatku. vdaka 😉

me
3. mar 2011

@poludnica99 - nám posledný týždeň nenormálne smrdia prdky, ale baby hovorii že je to OK, tak snáď áno 😀

jana_toky
3. mar 2011

tak, a mame teplotku ☹ , zatial 37,4 ale radcej som dala na noc sirupcek, snad to stiahne a bude spinkat. 😅

me
3. mar 2011

@jana_toky ja niekedy chodím aj 2x za deň, a niekedy sa dostanem von ledva 1x 😀

majka1981
3. mar 2011

@jana_toky no s tym spankom to bol boj - spal mi len pol hodinku 4x denne a to uz od Vianoc. Najprv som ho naucila zaspavat nie len na prsniku, polozila som ho do postele ked uz bol unaveny ale este dobre naladeny, rozpravala som sa s nim, davala plienocku k tvari s ktorou sa niekedy hral a niekedy nie. Pustila macika co hra muziku uspavanku, Po case zaspal, ale nie vzdy. V kociku mi bohuzial nespava dlhsie ako tu pol hodku, malokedy. Pred 2 tyzdnami som vyskusala si s nim lahnut cez obed a ked sa prebudil, tak som mu dala este raz cicik a aj zaspal. A od vtedy klop klop spinkava viacej krat dlhsie ako tu pol hodinku, aj ked uz po pol hodine ocakavam, ze sa zobudi. Ale aspon daco, cez obed si teraz lahnem s nim a vela krat aj ja spim a zobudim sa a prespali sme spolu hodinku 😅 . Vyskusaj daco zmenit - ja som na priklad zacala ho vyzliekat pred spankom, spi bez ponoziek a len v body a nohaviciach, dala som mu plienocku okolo hlavy aby mu nefukalo. Z coho som bola ja najviac zufala bolo, ze on hned ked sa zobudil v kociku, musel ist von lebo reval o 106, tak si vies predstavit, ako malo som bola von s nim. Zato som zacala chodit 2x denne von, lebo pol hodinka - 30 minut presne - to mi bolo malo na prevetranie, predsa som zavreta len v byte. Mam pocit, ze ked idem rano von, tak na obed lepsie - dlhsie spinka. Aj Vam sa to urcite zmeni, taketo obdobia byvaju a ja som rada, ze som to skusila a naucim ho na obednajsi spanok v posteli, aspon to bude poznat. A tak zdriemnut si je tiez dobre a cez leto bude tak ci tak horucava von 😀 . Od kedy spava cez den trosku viac - teraz je to tak 3 hodiny, pred tym 2 hodiny, tak tu hodinku skracuje rano a buntosi vela krat o 5:30, kaka hned rano a je sviezi ako rybicka 😀 . Ale je mi to milsie ako ked cez den nemozem nic spravit a som kratko von. Takto mam budicek okolo siestej, ale chodim o desiatej do postele, tak sa to da zvladnut.

adrika202
3. mar 2011

@lenkaoravcova ved nasilu nestahujem ani ja..len umyt ho podla mna treba,však stadial mu ide moč...

adrika202
3. mar 2011

@jana_toky ja sa snažím chodiť dva krát von,je potom spokojnejší...ale ked mi to nevyda tak spíme dvakrát doma asi po 45 minut a potom von tiez asi tak..domov chodim okolo 16 až 16,30 a už je hore až do kupania o 18,30 ale potom zaspinka nočnym spankom..teda do tej 22 hej ato sa napapa a spi do 2 až 3...no cez den žiadna sláva a posledne noci tiež nie leo po polnoci sa budi kazdu hodinu alebo dve..

malemimi
4. mar 2011

@tanija133 jee si zlatá ďakujem 😉
@lenkaoravcova ja som počula že po roku sa má chytať 😉

malemimi
4. mar 2011

a o babách sa nechcete baviť? že im treba tiež šušku pootvoriť že aby flajtríky nezarástli

adrika202
4. mar 2011

@malemimi ja by som sa aj rada bavila o babách,ale ani na tretí pokus mi to nevyšlo 😀 a ďalej skúšať nebudem,nechcem mať fotbalovú jedenástku 😀 počkám si už na vnučky 😀

me
4. mar 2011

@malemimi - kludne zlato, ja mám aj babu, ale o tomto som teda fakt nepočula, to si robíš srandu, že?

malemimi
4. mar 2011

@adrika202 hihi no á treba aj babu 😉
@me noo som čítala a jedna čo má holku jej to pedi povedala

me
4. mar 2011

@malemimi to fakt? no je to pre mna novinka, ale našťastie nemáme nič zrastené 😀

malemimi
4. mar 2011

@me hihi ono je to asi také podobné ako s tým pipíkom...

me
4. mar 2011

práve som zistila, že nám vyšiel zúbok, je to ešte strašne malilinké, ale lyžičkou mi zacvengal, ja odpadnem 😀 ,

mona777
4. mar 2011

baby nejdete nieko z BA na výstavu Nábytok a bývanie v Nitre? http://www.agrokomplex.sk/zobraz/clanok/2158/NA...
chcela by som z tade jednu deku
http://www.deky.sk/products.aspx?id=27&product=63
k nej nejaké obliečky na vankúše

jammka
4. mar 2011

@me super gratulujem 🙂 ja sa tiez stale vytesujem, ked jej ich vidim 🙂 priebezne ich kontrolujem kazdu chvilku, ci su tam este stale 😀

mona777
4. mar 2011

@me jeej tak ste nás predbehli s tým zúbkom - u nás sú stále len tie dve biele bodky

jammka
4. mar 2011

@malemimi ja som tiez nic podobne nepocula, mne pedi vravela, ze jej mam susuku po kupani len jemne vycistit, odstranit zbytky kremu cistou vodou...

lenkaoravcova
4. mar 2011

@malemimi no co clovek to iny nazor 😀

lenkaoravcova
4. mar 2011

@mona777 my ideme Monika buducu sobotu 🙂

adrika202
4. mar 2011

koláčik pre dnešnú návštevu hotový aj odstaty..mnamkovy..diky @mona777 za tip 😝

malemimi
4. mar 2011

ja som teraz pred chvíľkou došla domov 3 hodky sme boli vonku 😀 😀 😀 bolí ma celý človek

adrika202
4. mar 2011

@malemimi aj ja som bola dve hodiny,a bol by malý aj spal ale u nás na námestí je nejaký čurbes že fašiangy,a akurat ked som tade prechádzala začalli vyhrávať tak mi ho zobudili...vrrr tak sme už išli domov potom...u nas je dnes nádherné počko,teplúčko a slniečko... 🙂
no idem ja lebo MK je ako droga a mne o 18 tej príde navšteva a je tu ako po výbuchu 😠

mona777
4. mar 2011

@adrika202 jeej a chutil?

mona777
4. mar 2011

@lenkaoravcova ak nepresvedčím mojho mm mohla by si sa mi na to pozrieť či sa pod tým dá spať a či k tomu majú obliečky na vankúše? - ta firma čo som ten linka dala tam bude volala som tam - kedy idete ráno?

adrika202
4. mar 2011

@mona777 no nám chutí veľmi🙂 a uvidíme či aj návšteve bude 😠 za hodku prídu...ale je fantastický,David by bol schopný aj celý na posedenie zjesť 😝

mona777
4. mar 2011

@adrika202 mnaam tak by som si dala - viem že je dobrý - tam sa nedá nič pokaziť 🙂 😀 😀

adrika202
4. mar 2011

@mona777pošlem ti ??? :D a ja som si ho ešte ulahčila 😀 nepiekla som cesto ale kúpila hotové medové pláty 😀 a len orechy som zapiekla 😀