icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

stanka02
13. mar 2011

@mona777 skus sa informovat v autorizovanom servise, pokial sa to bude dat urcite ti to radi namontuju

mona777
13. mar 2011

@stanka02 moj mm je autorizovaný servis 🙂 - teda pracuje v nom

lucikan
13. mar 2011

Tak my sme to dnes uz skusili s jesenno/jarnym fusakom a bolo to ok. Na hlavu uz iba taka tenka ciapocka + kapucka od bundicky. Tak verim ze uz spat na zimne nepojdeme. Prosime si uz jar definitivne!
Inak asi aj my zainvestujeme do isofixu k tej dalsej sedacke. Nejak som nad tym zacala uvazovat, ked ste to tu nadhodili a myslim ze je to hodne tych prachov. Vajicko mame bez isofixu, ale predsa v tej dalsej sedacke uz nebude v protismere jazdy a bude v nej hodne dlho, ratam ze tak do 3 rokov minimalne...A hadam sa tie isofixi beru aj z druhej ruky, potom by som to predala.

emily327
13. mar 2011

@tanija133 za max. aj s postovnym 270 eur 😉

tanija133
13. mar 2011

@malemimi To tiez neviem ake sa daju pozivat v protismere, a ty chces taku? To ju chces mat na prednom alebo zadnom sedadle?

yvett14
13. mar 2011

@snowella ahoj moja no ja neviem ale botasky su dobré a oplatia sa tam kupiť, ja som kupila Lee copper dvoje z 19,90 na 5 libier , umbrá z 29.90 na 10 a Fili Dvoje tiež z 29 na 10 libier a su fakt superné, aj umbrá si syn velmi chváli. ale ako mysliš, az by niekto objednával alebo by som to vedela zaplatit cez moju kartu tak by som si znovu určite objednala. 😉

yvett14
13. mar 2011

@snowella na strane 1028 su veci čo som kupila na tom spotrdirecte papa

yvett14
13. mar 2011

@tanija133 http://natankuj.sme.sk/c/5266137/deti-na-mieste...

zlatíčko tu máš napisané ohladom autosedačky na prednom sedadle, ja som to tiež zhánala papa

lenkaoravcova
14. mar 2011

@tanija133 no jasne neni problem on ma dobre ceny, len nezabudaj nato ze na maxi cosi autosedacky sa caka tych 6-8 tyzdnov vacsinou 🙂

lenkaoravcova
14. mar 2011

@mona777 isoxif maju aj 6 rokov dozadu stare auta 🙂

mircova
14. mar 2011

Ahojte dievčatá,
ja mám za sebou druhú hroznú noc, malému už asi pôjdu zuby (lebo inak si to neviem vysvetliť) v noci zo spánku mrnčí, až sa niekoľko krát za noc hrozne rozplače a pchá si ruky do úst. Najhoršie na tom je, že ho neviem utíšiť, on mi reve akoby zo spánku, tak ho vezmem na ruky a keď už tak strašne neplače tak mu dám prso, ale on z neho nepije len ho podudle a spinká, akoby sa nič nedialo. Ja to nechápem. Pozerala som mu aj do ústočiek, ale nič nevidím, ani zdurené ďasienka, no prťoste nič. Mám aj trochu strach, aby to nebolo niečo iné. ☹
V noci je kľud iba od 1,00h. do 3,30h. vtedy má asi najtvrdší spánok, ale inak hrôza stále som hore a pozerám ho čo sa deje. Ráno o 5,00 si ho dám ku mne do postele a 15min, pospí 1/2h poplače a tak dookola. Teraz konečne zaspinkal.
Dúfam, že sú to zúbky a čoskoro bude dobre.

mircova
14. mar 2011

@jana_toky Adamko je strááášne zlatučký a ako je krásne vyobliekaný 😉

mircova
14. mar 2011

@me... a koľko meriate, že sa už do vaničky nezmestíte??? náš malý keď je vo fusaku tak má ešte miesto, takže zatiaľ šporiak neriešim 😉

mona777
14. mar 2011

@lenkaoravcova ano maju niektore

malemimi
14. mar 2011

@tanija133 na zadnom... ale som videla tie zábery keď náhodou dôjde k zrážke a teda by som bola oveľa radšej keby je v protismere

holky som bola vonku a som sa skoro roztopila sme boli skoro 2 hodky vonku je 16 stupňov a malá bola len v overaly a teda sa potila aj v tom ... 😀 takže je super a holky využite to dnes lebo sa ma oškarediť teda má pršať a tak tak dnes šupky von ...boli by sme vonku keby nie je hladná ale poobede ak bude takto peknúčko tak ideme von opäť 😉

me
14. mar 2011

@mircova meriame cca 71-72 cm

@malemimi aj my sme boli vonku, malý sa mi zobudil po 45 minutách, asi mu bolo teplo, lebo aj bol spotený ked sme prišli domov, a to sme nemali ani fusak, len deky a vetrovku 🙂

malemimi
14. mar 2011

@me no krásne dnes je...bolo nejak sa zatiahlo 😉 tak sme šli domov je 20 stupňov 🙂

tanija133
14. mar 2011

@mircova Mozno s amu nieco snivalo , a preto plakal, alebo chce s tebou spinkat...skus si ho dat do postele k sebe, co to bude aj tak, bude ta citit a mozno bude pokojnejsi... ☹ Ale mozno su to aj zubky... ☹

tanija133
14. mar 2011

@malemimi Ale ako pripojila ten clanok Ivett, tak ked bude Sofi kusok dlhsia, tak kde si da nohy? a keby si soferovala ty sama, a budes ju mat chrbtom k sebe? Neuvidis ju....Jasne ja to chapem ze mozno je to bezpecnejsie, ale take dost neprakticke mi to pride...

tanija133
14. mar 2011

@malemimi Ja som sa dnes v paperke a vkozusinovych topankach upiekla a o Miskovi ano nehovorim, mal fuska aj so zimnou vlozkou, tensi fleecovy overal a nastastie iba bavlnennu ciapku...a vydrzal 2 hodky spinkat nastasie...ale ked sa zobudil bol uuuuplne spoteny...tak som ho asi hodku vetrala iba v bodycku...sa vytesoval.... 😉 No zajtra budem mudrejsia...Bolo KRAAASNE...no ale treba sa podla toho aj obliect, inac nervy znicene.... 😀

mircova
14. mar 2011

@me tak to ste už pekne veľký 🙂 a vaničku nemáš 80cm? keď už má nožičky zohnuté? či to keď ho naobliekaš tak sa nezmestí 😝 Veď ak už bude takto pekne bývať tak môžete skúsiť aj športiak nie?

mircova
14. mar 2011

@tanija133 ja som si tiež najprv myslela, že sa mu niečo zlé snívalo, ale keď bol umrnčaný 2 noci po sebe a aj ráno keď si ho dám ku mne do postele.............a tiež si pchá tie ruky do úst a aj všetko čo mu príde do rúk, tak si myslím že to budú zúbky, no uvidíme dnes v noci 😖

.........náš drobec spal vonku 2 a pol hodiny u nás nebolo tak strašne teplo a bolo zamračené, ale aj tak bolo 12 stupňov, čo je super 🙂 hneď by som sa sním vymenila a tiež si pospinkala

me
14. mar 2011

@mircova - no vanička je 75 cm dlhá, tak ked je fusak je to otras, ale už ho nedávam, dúfam že sa tak neochladí 🙂

aj moj malý je dnes otras umrnčaný a ruky stále v puse, tak tipujem že to bude druhý zub

mircova
14. mar 2011

@me a prvý zub za koľko vyšiel, ja tam ešte nič nevidím 😉

majka1981
14. mar 2011

Ahojte
dnes bolo nadherne von 🙂 , ja som Sebastiankovi nedala ani vetrovku, mal len body a mikinku + tenku bavlnenu ciapocku a zakryla som ho fusakom. Ked sa zobudil bol dobre naladeny a nereval, to sa mi uz velmi davno nestalo, ze som ho nemusela vybrat von a ist hned domov. Takto sme boli este dalsiu pol hodinu von 🙂

Sebastianko je este v hlbokom kociku, ked ho teraz nebudem davat do overalu, tak sportova cast este pocka, moznoze to dokazeme este do aprila v hlbokom.

@mircova aj Sebastianka uz trapia zuby, poznam to aj v noci, ale nam celkom dobre zaberaju homeopaticke lieky- dala nam ich nasa pediatricka, ked je to akutne tak davam "Bella Donna D12" a do 10 minut sa mu ulavi a zaspinka pekne. Bella Donna sa moze davat na priklad pri horucke, ked nespi dobre pre zuby, ked ho bolia zuby... Dnes som kupila aj "OSANIT" to su tiez homeopaticke lieky na zuby, tie som este nedavala, mam ich pripravene ak by daco uz bolo.

malemimi
14. mar 2011

@tanija133 ja nemám auto mm mi nechce požičať...teda mi ho nechať radšej on nás vyváža 😀
no mala mala len overal ten tenší a aj tak bola spotená tak som ju s toho vyzliekla len ruky som jej tam nechala a aj tak jej bolo horko 😀

malemimi
14. mar 2011

@majka1981 ja som cez vík skúšala šporťák ako vyzerá a je tam písané že sa nemá dávať dieťa skôr ako6 mes do šporťáku

majka1981
14. mar 2011

@malemimi no zalezi to aj od velkosti dietata, lebo moj Sebastianko ma uz 8 kg a okolo 66-67 cm, ked ma aj fusak tak kuz jednoducho miesta nie je... to uz potom neostava ine ako dat sportak 😉 , samozrejme na lezato maximalne na pololezato ked mrnci

me
14. mar 2011

@malemimi
@majka1981 ja som tiež pozerala ten moj šporťák a bolo mi divne že by som ho tam už mala dať, predsa nie je to vanička je to plytké a tie traky, nuž ale nebudem mať na výber, tým že som vybrala fusak a nedávam overal tak sa ešte dá, tak hádam ešte marec vydržíme, ale v apríli sa tam na 100% už nezmestí 😒

me
14. mar 2011

@mircova - nenormálne slintá od 2 mesiacov, posledný mesiac si strašne škrabal ďasná a niekedy sa tak rozjedoval až výskal, pišťal, no a 4 marca mu vyšiel, zbadala som to ako takú čiarku v ďasienku, je to taká priesvitná sklovina, teraz to má už vonku ale asi len 2 mm, ked sa ti bude zdať že tam niečo má tak skús poklopkať s lyžičkou ak je to zub tak zacvengá 🙂 inak asi týžden pred som cítila ked som mu tam s prstom zatlačila akoby taký hrbolček v ďasienku 😉