icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

me
17. mar 2011

@ziza55 - pre seba nič, zase malej tenisky, lebo tie sú jej ešte velké - budú na jesen, tak som jej nateraz menšie, a tričká pre drahého 🙂 , teraz som spravila menší nákup 🙂 😉

tanija133
17. mar 2011

@ziza55 A ake plavky si kupila? Ja sa uz nemozem dockat, ake plavky kupim na leto.....Uz som videla jendy krasne v Mark spencer, al enekupila som ,lebo netusim aku velkost bude mat maly v lete... 😉

me
17. mar 2011
ziza55
17. mar 2011

@tanija133 ja som kupila imse vimse 9-12kg ale su mu uz dobre

ziza55
17. mar 2011

@me jeeeeeeeeeej kraaaaaaasny fesacik

ziza55
17. mar 2011
emily327
17. mar 2011

@ziza55 ja hladam malej prechodnu bundicku 🙂 Ozaj a pod tie plavky budes davat klasicku ci tu plienku do vody? Sonicka ma uz asi rok plavky kupene :D

jammka
17. mar 2011

@me wau, riadny chlapisko 😀 zlaty je

emily327
17. mar 2011

@jammka no asi to budu zubky, ale nam sa toto vsetko super zmenilo po prvom ockovani fnuk no dufam,ze to prejde. Drzim na palce, nech to vydrzime a nech mame pevne nervy. Ja ich nejako nemam ☹

ziza55
17. mar 2011

@tanija133 oni su vtom dobre ze maju naboku take 2cvocky...mozes mu ich pohodlne obliect..

ziza55
17. mar 2011

@emily327 pod tie plavky sa uz plienocka nedava 🙂

ziza55
17. mar 2011

@emily327 emily t y objednavas cez ebay obcas vsak?rozmyslala som ze odtial objednam autosedacku...su tam urcite lepsie ceny ako tu u nas..len neviem ..tym ze je to taky velky kus ci to poslu...nevies?

jammka
17. mar 2011

@ziza55 to myslis vazne, ze sa pod to nedava plienka??? ja si myslim, ze hej, len nemusi byt ta plavecka...

me
17. mar 2011

@jammka
@ziza55 díky baby, to som snowelle ukazovala čo sme kúpili cez sportsdirect

ziza55
17. mar 2011

@jammka zevraj su specialne nepremokave na plavanie a pod ne plienocku netreba davat...ved keby sa podto dala normalna plienka pamperska...by sa to rozmocilo...

lucikan
17. mar 2011

@jammka ano, ako pise ziza55, uz sa nedava pod to plienka, ziadna. Tiez som take malemu objednala a ked dosli mi to nedalo, lebo nikde nie je na nich ziadny igelit citit, tak som neverila ako to moze zadrzat ciku...tak som otestovala 😀 , vyzliekla maleho, do 5 minut bol v tom pocikany a fakt nadherne to drzi, nic nevytieklo

snowella
17. mar 2011

@me OK, pekne- vsetky tie deticky v tych supravickach a tenisockach su frajeri 🙂

emily327
17. mar 2011

@ziza55 zlatko ja som to minule uz pisala, mam predajcu v Anglicku od ktoreho kupujem pre celu rodinu sedacku s isofixom a mam s nim velmi dobre skusenosti a sme velmi spokojni a ma najnizsie ceny... A poslu to v pohode, pride velka krabica a v nej dobre zabalena autosedacka 🙂 Takze v pohode objednaj nie je problem 😉

A pod tie plavky nic nejde? To mozes zobrat dieta na plavanie bez plienocky? hm som myslela,ze ta je povinna...

emily327
17. mar 2011

@ziza55 zlatko urcite pod to plienka musi ist, nema to kde ten obsah udrzat ked sa maly vytoto 😀 a pamperska sa nerozmoci 😀 A su take specialne plienocky do vody alebo su aj take plavky s plienockou 😉

emily327
17. mar 2011

takto vyzeraju tie plavky na kurz plavania 😉 alebo do vodicky 😉
http://kojenecke-plavanie.zubrienka.sk/sub-page...

ziza55
17. mar 2011

@emily327 ahaaa...a nemohla by som cez teba objednat keby sa mi nejaka pacila?

emily327
17. mar 2011

@ziza55 mohla len ja nemam aktivovanu kreditku ☹ zrusili sme vsetky ucty v Dexia lebo teraz mame zadarmo v inej banke. Ale mozem si to znova obnovit tusim to stoji do 2 eur aby som mohla zase platit novou kreditkou. Dohodneme sa 😉 cmuk ale rozdiel cien je cca 50 euro menej ako na Slovensku. Ja urcite budem kupovat cez tuto firmu v anglicku, dokonca aj ked svagor mal nehodu a potreboval spatne 2 roky dozadu od nich fakturu do poistovne v pohode mi ju poslali mailom, som s nimi spokojna 😉

ziza55
17. mar 2011

kocky akurat som volala s kamoskou ktora chodi v tychto dnoch na kurz plavania do alvy a ze maju tiez plavocky bez plienky...plavky plavacie z tesca za5eur 😝 😀 ..ze dokonca instruktorka doporucala skor plavky lebo plienocka drobca zatazuje a taja ho dole 😉
takze pod plavocky sa plienocka nepouziiiiva 😉

ziza55
17. mar 2011

@emily327 super.. zaplatili by sme nasou kreditkou 😉 a kolko stoji u neho postovne?das mi prosim nejaky kontakt ako ho najdem cez Ebay?mrknem..diky moja

ziza55
17. mar 2011

@emily327 tie plavky su podsite takymi hohavickami..takze pripadny obsah sa zachyti tam

ziza55
17. mar 2011

@lucikan diiiky moja 😉 za utvrdenie

jammka
17. mar 2011

@lucikan @ziza55 no to som teda nevedela, ze aj take su 🙂 a ked sa nahodou pototo, tak v tom bude celu hodinu? 😉

emily327
17. mar 2011

@ziza55 aha no tak sme mudrejsie 😀 Ale ked sa drobcek pokaka? 😀 no dobre hlavne,ze to bude pre babatko pohodlne 😉 tak potom nejake foto poprosime a info ako bolo na plavani 🙂

emily327
17. mar 2011

@ziza55 jasne poslem ti link 😉

slavuska30
17. mar 2011

baby a čo hovoríite na tietio plavky pre babatka? http://www.brendon.sk/Products/List/plavky_493/...