icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

adrika202
18. mar 2011

@mona777 ja nevažim,meriam na polievkové lyžice aby som mala aky taky prehlad kolko zje..a bežne spapa tri polievkove lyž.no dnes cukety zjedol asi 5 lyžíc,ale ja mu ku každej novej zelenike dam aj vareny zemiak..tak to ma rad

mona777
18. mar 2011

@adrika202 aj ja davam varený zemiak ku každej novej zeleninke - chutí mu to tak viac 🙂 5 polievkových lyžíc - no ja som dala asi 12-15 malinkých lyžičiek pre detičky - tie umelé ale polka je aj tak okolo - lebo mi to chytá do rúk a prsty do toho pchá 🙂

tanija133
18. mar 2011

@ziza55 zuzi netusim ake cislo...6-12 mesiacov nemaju,maju 6-9 to uz teraz by mu bolo dobre a potom 9 -12 mesiacov,lasi tie, ale neviem akym tempom bude stale rast...a 9_12 kg, nie, lebo 9 uzu mame teraz , a najhorsi je pas, on ma tak ytucnucky pas, tak neviem ci ta guma ho nebude velmi stahovat, ja si pockam do maja a az potom ich kupim...

emily327
18. mar 2011

@nicky182 my sme mali 26.2. = 6900g to mala mala skoro 5.mesiacov 😉 Takze ma dobru vahu, neboj 😉

tanija133
18. mar 2011

@adrika202 Jaj, to vyzera super, tie kupele, miliujem taketo veci a soom zvedava ako sa bude Samkovi pacit...daj vediet potom, ja by som uz tiez chcela nieco take absovlvovat.. 😉

tanija133
18. mar 2011

@mona777 ano to poznam, uz som o tom pocula.... 😉

me
19. mar 2011

@adrika202 júj, vy ste väčší, ja tipujem že bude mať 7,5 kg, lebo naposledy pribral za mesiac len 400g, ale doki povedala že je to OK, tak som zvedavá 🙂

me
19. mar 2011

@adrika202
@mona777 - hodte nejaké recepty, inak po brokolici a karfiole zvykne bolieť bruško, aj kamošky spomínali, ale len 1-2 krát, tak pekne papkajte, šikovní sú

vejinka
19. mar 2011

ahojte.ja este neprikrmujem a tak skoro nebudem.staci mu moje mlieko a mam ho tolko ze zasobujem aj starsieho.a stale grcia je to ovela menej ale grcia.takze az ked prestane tak potom.ved nam nic neujde.

me
19. mar 2011

@vejinka - ani ja ešte nie, ale na bud. týžden asi skúsim, a ked nebude ešte chcieť tak to nechám tak a skúsim po 6 m

nicky182
19. mar 2011

@emily327 no fajne, ja sa nebojim, praveze som cakala, ze bude vazit viac, lebo na vyzor je riadna tucina 😀 😀

emily327
19. mar 2011

@vejinka napodobne, ja tiez este neprikrmujem a zacnem asi az po ukoncenom 6.mesiaca, asi ako ty 4.4. 😉 cmuk

vejinka
19. mar 2011

@me
@emily327 maturovat s cickou nebudu takze naco sa ponahlat.

mona777
19. mar 2011

@vejinka a ja mam mlieka dost - ale moje dieta nechce mlieko - stále ho pije menej a menej a kebyže vidíš ako ho krmím tak umrieš - lačím donho - ledva vypije 800 ml a to by mal pit minimálne 1200 😠 kebyže to naneho nechám tak vypije 100 ml za 24 hod

cukruska1920
19. mar 2011

Ahojte dievcence co nove?? dlhsie som tu nebola ale ked bolo take pekne pocasie tak sme byvali cely den vonku... a musim sa pochvalit...dneska mame 5.mesiacikov, krpec uz toho dost dokaze... pretaca sa hore dole z chrbta na brucho a opacne, dneska som sa az zapotila kym som ho prebalila co sa tolko vrtel...a uz sa taha do sedu...dokonca ked ho posadim a opriem sedi...ani nepada do stran... sikovnicek moj 😉

mona777
19. mar 2011

@me ziadne recepty nemam - idem tak ako sa má - podla odporúčaní - nasjkôr 3 dni mrkva potom som dala zemiak a zemiak s mrkvou a každú dalšiu zeleninku varím so zemiakom - potom to roztlačím a troška tej vody v ktorej sa to varilo

malemimi
19. mar 2011

holky kamoška má problém kopírnem sem už som to písala ale potrebujem rýchlo poradiť...Diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik

holky kamoška má 9 dňové mi a nechce jej spať napr dnes od 10tej nespal do 14 možno ešte je hore neviem čo je hore tak papá potom keď tak si len trochu dá mliečka , trošku keď tak poplačka a tak aj sa pučil ale že už potom nie a nevie ho uspať ani na rukách ani v kočíku viete poradiť?

vejinka
19. mar 2011

@malemimi nemozu to byt zastavene prdiky? Ako casto kaka?nech si ho prilozi k prsiach aby citilo jej teplo ja som tak a doteraz tak uspavam ked uz nechce cicku tak schovam a pritulim a jemne pohupujem

malemimi
19. mar 2011

@vejinka diky opýtam 😉

malemimi
19. mar 2011

@vejinka a vravela že on len kuká je ticho a pozerá a že nič kofeinové si nedáva

malemimi
19. mar 2011

Aj vás tak kúšu do pŕs?

vejinka
19. mar 2011

@malemimi tak je zvedavy
Hej hryzie uz ani bradavky nemam len vyschle susene hrozinky velkosti xxl

malemimi
19. mar 2011

@vejinka strašne to bolí a aj mi ich mačká a keď zvýšim hlas alebo na ňu škaredo pozriem usmieva sa

vejinka
19. mar 2011

@malemimi vilko zas reve ako zasypany banik

me
19. mar 2011

@malemimi - strašne a to máme už zub tak si vieš predstaviť, aú
@mona777 - no ja som myslela že akú dalšiu zeleninku, napr. o cukete som počula prvý krát 🙂

@cukruska1920 šikovný, ani môj neostane ani chvílu na chrbte, hned sa pretočí a dnes sa začal akoby plaziť

@malemimi fúúú neviem ohladne toho mimi, keby to bolo bruško zvýjal by sa a plačkal, ale čudné ved také malé by malo furt spať 😕

cukruska1920
19. mar 2011

kocky ako znasali vase babatka ockovanie? my este niesme stale zaockovany ale uz sa nam to blizi ...ako reagovali? a nepytali ste sa doktoriek na vedlajsie ucinky...pre mna je to dost velky strasiak 😒

mona777
19. mar 2011

@me mrkva zemiak cuketa tekvica zelená fazulka brokolica kaleráb petržlen karfiol špenát kel 🙂

me
19. mar 2011

@mona777 -ty kokso to vážne, aj ste to už všetko papali ?, no ja som veru dávala pred 6r malej len mrkvu a zemiak, potom žltok a mäso, ale teraz by som sa rada vyšantila s tolkou zeleninkou, len dúfam že mi to bude chcieť 🙂

me
19. mar 2011

@cukruska1920 - tak my sme nemali žiadnu reakciu našťastie ani teplota nevyšla ani to nemal podráždené ani umrnčaný nebol / ale pri očkovaní plakal strašne /, teraz v utorok ideme na druhé a tiež je mi z toho zle ked si predstavím ako bude strašne plakať 😢

vejinka
19. mar 2011

@cukruska1920 prve ockovanie lahoda pohoda druhe strasny plac 😔