Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@ziza55 zuzi netusim ake cislo...6-12 mesiacov nemaju,maju 6-9 to uz teraz by mu bolo dobre a potom 9 -12 mesiacov,lasi tie, ale neviem akym tempom bude stale rast...a 9_12 kg, nie, lebo 9 uzu mame teraz , a najhorsi je pas, on ma tak ytucnucky pas, tak neviem ci ta guma ho nebude velmi stahovat, ja si pockam do maja a az potom ich kupim...
ahojte.ja este neprikrmujem a tak skoro nebudem.staci mu moje mlieko a mam ho tolko ze zasobujem aj starsieho.a stale grcia je to ovela menej ale grcia.takze az ked prestane tak potom.ved nam nic neujde.
Ahojte dievcence co nove?? dlhsie som tu nebola ale ked bolo take pekne pocasie tak sme byvali cely den vonku... a musim sa pochvalit...dneska mame 5.mesiacikov, krpec uz toho dost dokaze... pretaca sa hore dole z chrbta na brucho a opacne, dneska som sa az zapotila kym som ho prebalila co sa tolko vrtel...a uz sa taha do sedu...dokonca ked ho posadim a opriem sedi...ani nepada do stran... sikovnicek moj 😉
holky kamoška má problém kopírnem sem už som to písala ale potrebujem rýchlo poradiť...Diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik
holky kamoška má 9 dňové mi a nechce jej spať napr dnes od 10tej nespal do 14 možno ešte je hore neviem čo je hore tak papá potom keď tak si len trochu dá mliečka , trošku keď tak poplačka a tak aj sa pučil ale že už potom nie a nevie ho uspať ani na rukách ani v kočíku viete poradiť?
Aj vás tak kúšu do pŕs?
@malemimi - strašne a to máme už zub tak si vieš predstaviť, aú
@mona777 - no ja som myslela že akú dalšiu zeleninku, napr. o cukete som počula prvý krát 🙂
@cukruska1920 šikovný, ani môj neostane ani chvílu na chrbte, hned sa pretočí a dnes sa začal akoby plaziť
@malemimi fúúú neviem ohladne toho mimi, keby to bolo bruško zvýjal by sa a plačkal, ale čudné ved také malé by malo furt spať 😕
kocky ako znasali vase babatka ockovanie? my este niesme stale zaockovany ale uz sa nam to blizi ...ako reagovali? a nepytali ste sa doktoriek na vedlajsie ucinky...pre mna je to dost velky strasiak 😒
@cukruska1920 - tak my sme nemali žiadnu reakciu našťastie ani teplota nevyšla ani to nemal podráždené ani umrnčaný nebol / ale pri očkovaní plakal strašne /, teraz v utorok ideme na druhé a tiež je mi z toho zle ked si predstavím ako bude strašne plakať 😢
@cukruska1920 prve ockovanie lahoda pohoda druhe strasny plac 😔

@mona777 ja nevažim,meriam na polievkové lyžice aby som mala aky taky prehlad kolko zje..a bežne spapa tri polievkove lyž.no dnes cukety zjedol asi 5 lyžíc,ale ja mu ku každej novej zelenike dam aj vareny zemiak..tak to ma rad