Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
dnes bol krásny deň..prvý jarný..a na mňa ide nejaká jarná únava a aj na našho Samka 😲 dnes bol cely deň urevaný,asi to budu zubky ☹
Ahojte dievčatá,
nemám čas sem ani nakuknúť, noci máme horzné, malý sa budí s revom a neviem ako ho utíšiť, už nám idú zúbky 😖 😖
A cez deň ho nemôžem ani na chvíľku spustiť z očí, lebo sa začal pretáčať a keď ho nechám v postielke a nevidí ma hneď sa rozplače. Najlepšie je keď sme vonku, tak krásne spinká 😉 Dúfam, že toto čudné obdobie rýchlo prejde.
@malemimi diky dius,,instruktorka vezme nachvilu kazde babo do ruky...robi snim take vlnky 😉 ..voda bola prijemna...len ku koncu uz sa mi zdala chladna...nabuduce mrknem kolko mala C....inak ako som pisala na fb..prva hodina bola iba taka zoznamovacia....vo vode sme boli asi 15min...iba sme sa hrajkala s detmi a recitovali
dobre rano my sme zasa od 5 hore kurnik vyzera to ze sa presunul na letny cas keby aspom v noci spal ale prd makovy kazdu hodinu.som zvedava kedy sa zrutim.inak vcera som s nim doobedu nespala a vecer ani oka nezazmurila.mozno je to tym slnieckom nabija ma energiou.ale teraz si idem zdriemnut zasa sa ma pokazit ku koncu tyzdna pocasko treba si urobit zasoby spanku.esteze mi erika maju kazde rano svokrovci do 10 hodiny.no ked zacnu v zahrade robit tak sa to uz nebude dat.ale to budem cele doobedie vonku s detmi.joj nenormalne sa tesim na jar.
@jana_toky my tiez este grckame..prestali sme a teraz asi druhy tyzden opat grckame ☹ mame mat kontrolu geru 8.4,tak som zvedava co nam povedia..lebo kamoskin maly ma uz vyse roka a stale ma ger,uz berie aj lieky,a vraj ak mu to neprejde musia ho operovat..tak bojim 😒
@kristinagregorova
co je ger???? 😲
Aka operacia, normalne si ma vystrasila ☹ .
ahojte..pobavte sa pri citani tak ako ja..
Rodičia sa delia na dve časti: matku a otca. Matka sa ešte rozdeľuje na ženu v domácnosti a v zamestnaní. Doma sa potom ešte skladá z manželky, matky, kuchárky, upratovačky, práčky, nakupovačky, účtovníčky, vychovávateľky ..., ostatné si nepamätám, ale mama toho vie vymenovať viac, ako napr. slúžka, otrok a iné. Matka sa vyznačuje tým, že sa zázračne nachádza na viacerých miestach naraz, vie v jednej chvíli myslieť na sto vecí, pričom desať vecí robí súčasne. Vidím na vlastné oči, ako po návrate zo zamestnania dá variť vodu na sporák, zatiaľ čo zamiesi cesto na rezance. Pritom jej ide práčka, do ktorej chodí vymieňať bielizeň, mne vymýšľa vety oznamovacie, rozkazovacie, opytovacie a našu Olinku skúša z veľkej násobilky. Že potom prebalí malého Karolka a zarobí mu na Sunar s krupicou, to ani nezbadám. Dve oči mi na to nestačia. Lebo keď potom zasadnem k večeri, už je namletý mak aj orechy na varené rezance a ja mám na kolenách teplákov zašité nové diery. Olinka má umyté vlasy a bielizeň je rozvešaná na balkóne. Darmo si mamu potajme obzerám. Mama má naozaj len dve ruky ... a predsa, keď príde domov z roboty, má v jednej veľkú tašku a malú kabelku, v druhej dve sieťovky s nákupom a v tretej ... nie, veď som už povedal, že má len dve ruky, ale nesie aj Karolka s fusakom.
Otec sa neskladá ani nerozdeľuje. Nachádza sa v zamestnaní a doma, ale doma ho nájdete málokedy. Okrem raňajkovania a večerania, keď sedí pri stole, vyskytuje sa obyčajne v kresle, alebo na gauči a býva zakrytý novinami. Zanecháva po sebe vždy tie isté stopy: roztvorené, prevrátené noviny a cigaretový popol, niekedy aj v popolníku. Na rozdiel od mamy, hoci má tiež dve ruky, prichádza domov s rukami prázdnymi. Či vie násobilku neviem, ale písať asi nevie, lebo žiacku knižku mi ešte ani raz nepodpísal. Ani to ešte nie je preskúmané, prečo patrí do skupiny rodičov, keď na rodičovské združenie vôbec nechodí.
Pán učiteľ povedal, aby sme sa pri písaní tejto úlohy zamysleli nad prácou svojich rodičov. V škole prideľujú žiaka, ktorý riadne nepracuje, čiže neučí sa, k dobrému a usilovnému žiakovi, aby sa pri ňom niečo naučil. A tak si myslím, že pri sobáši prideľujú mužov ženám, aby ich ženy niečomu dobrému naučili a mali na nich dobrý vplyv. Mojej mame sa to zatiaľ žiaľ nepodarilo.
@jana_toky ger..oni volaju reflux..no vraj preto lebo mu reflux este nezmizol..a to uz ma rok a 5 mesiacov,tak berie na to lieky,lebo on jej nemol pit mlieko nitril.ar,lebo ma aj alergiu na laktozu,tak sa mu to memalo ako zlepit,lebo tieto mlieka ze pomahaju tomu...ale jemu ani tie lieky nezaberaju na to.
@jammka nooo ta prva hodina bola nic moc..uvidime dalej...bol tam aj moj drahy..povedal ze viac uz nepojde...stiesnene...blby system....divne mamicky s oteckami chodia do tej nasej skupiny..majstri sveta---myslia si ze im to tam vsetko patri---uplne trapni...SPZ Dolny kubin...jebnute jak tacky....ale co 😠 😅 ...maly bol uplne pasivny vo vodicke....nevadilo mu to ale ani sa nejak netesil..on je celkovo taky flegmos...ked som mu davala plavky pri bazene...vsetko im totam omocil 😀 😀 😝
ahojte, tak my sme dnes papali prvý krát a chutilo 🙂
@malemimi len dnes som citala tvoju otazku pre kamosku. mozes ju upokojit - aj moj Sebastianko bol takyto, presne tiez v 2-3 tyzdni po porode - ja som sa cudovala, ako dlho vydrzal byt hore, on bol hore aj 4-5 hodin cez den a samozrejme sa chcel len varovat pri mne... Ja som bola z toho uplne hotova, nic som nemohla spravit, ani sa ist vytoto... nehovorim o sprche... najest... Mne vtedy pomohlo, ze som ho dala do satky a aspon daco spravila na par minut. A ked som uz velmo musela ist na wecko, tak som ho dala do maxicosi (lehatko som este nemala) a siel so mnou na wecko, tam som si ho postavila a rozpravala mu, aby ma pocul.
Raz som citala, ze deti, co su narodene pred terminom, si dospia ten spanok co by mali v brusku... A deti co su po termine, tak su "vyspate" a nepotrebuju tolko spavat. U nas to platilo. Sebastianko sa narodil 6 dni po porode.
nie po porode ale po termine to malo byt 😀

juuuj..konecne je po tych uprsanych dnoch pekne... 🙂