icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

lucikan
26. mar 2011

@gabina84 @majka1981 dobru noc zienky, lucim sa, uz klipkam...

gabina84
26. mar 2011

@lucikan aj tebe dobru noc a nezabudni si prehodit hodinky 🙂

majka1981
26. mar 2011

@lucikan dobruuu

gabina84
26. mar 2011

@majka1981 idem asi aj ja, este pokukam co dobre davaju v telke a pojdem aj ja do hajan... pekny vecer

majka1981
26. mar 2011

@gabina84 pekny vecer 🙂

gabina84
27. mar 2011

Dobre ranko vsetkym 🙂 ako sa vam vstavalo s jarnym casom?? my sme spinkali az do 9,00 uz noveho casu 😀

majka1981
27. mar 2011

@gabina84 😀 tak to mas dobru princeznu, ked Ta naha tak vyspat
nas bol o pol siedmej hore ako rybicka (takze vlastne pol siestej 😝 )
ale neva, bola som s nim v kociku sa prejst a pekne buval 😅

mona777
27. mar 2011

@snowella žiješ? kde si? 🙂

lucikan
27. mar 2011

ja nechapem normalne - moje dieta prave zaspalo same 😨 ale mne je to luto, ja si chcem svoje drobatko uspavat 😒 isli sme klasika podla nasho scenara obvykleho - to jest uspavanie na prsniku, ale vrtel sa, vyskal si tam pre radost, proste ako dive vajce, toto trvalo asi 30 minut, normalne som nadobudla pocit, ze mama zavadzias mi tu, tak reku ze idem prec, ze hadam sa do 5 minut uvedomi a rozplace sa, ze je tam sam a potom sa stastne nacucne a necha uspat. No a naopak, on si tam este vyskal, potom nieco brblal, zrazu ticho, no a on uz spi....aj som rada, jasne, fajn ze aj takto to dokazal, ale mi je aj luto 🙂 ☹

majka1981
27. mar 2011

@lucikan jej gratulujem, ze sam zaspal 🙂 . Viem ako sa citis, mne tak tiez uz par krat zaspal, ale do kopy mozno 5x 😒 , naposledy minuly tyzden tiez vecer, stacila mu uspavacia muzika 😅 . Je to dobre, ked to nesilis 😅 😅

kristinagregorova
27. mar 2011

@gabina84 ahoj

kristinagregorova
27. mar 2011

@lucikan kanavit sa vraj dava kojenym detom...my ho uz neuzivame

lucikan
27. mar 2011

@majka1981 hej to je pravda, silit sa to neda, a tiez to zajtra moze byt uz zas uplne inak, ze ano 🙂

lucikan
27. mar 2011

@kristinagregorova to by sedelo s tym kanavitom, bo my sa kojime...

me
27. mar 2011

KANAVIT sa dáva kojeným deťom, po dobu výhradného dojčenia, to znamená že ked začnete dávať prvé zeleninové príkrmy tak kanavit už nie, lebo tie vitamíny dostáva už v tom jedle

lucikan
27. mar 2011

babule, linknem vam tu nad cim momentalne slintam: http://cgi.ebay.co.uk/NEW-BABY-TODDLER-BOY-GIRL...
no nie je to rozkosne?

alex1983
27. mar 2011

@me ked sa mozem zapojit, ja malu len kojim a Kanavit mi dokina kazala uzivat len do prvych troch mesiacov a potom davat uz len kazdy den Vigantol

me
27. mar 2011

@alex1983 - no veď to je klasika, každý lekár inak vraví, napr. vejinka nedávala vôbec,vraj netreba, ja som sa mojej teraz v piatok pýtala a povedala mi toto, že do prvým príkrmov, tak aby si človek vybral 🙂

alex1983
27. mar 2011

@me no inak ja som vas citala ked ste rozoberali ze kazdej dokina inak povedala ze kolko kvapiek davat Vigantolu. Mne napr.kazala davat tri kvapky. Taketo zakladne veci by mali byt jednotne, nie? 😲

lucikan
27. mar 2011

@me my ideme v stredu k doktorke, tak sa aj ja opytam, som zvedava na jej verziu, ze dokedy, lebo mne naposledy vravela ze kanavit jednu kvapku mesacne, ale klasika, kazdy doktor inak...

me
28. mar 2011

@alex1983
@lucikan -- my sme brali kanavit prvý mesiac raz týždenne 2 kv, potom každý mesiac 1 kv, a vigantol berieme denne 1 kv, sranda 🙂

kristinagregorova
28. mar 2011

@alex1983 my len dne..to je teda..kazdej vravia inac...ved to by malo byt rovnako..

gabina84
28. mar 2011

@majka1981 tak ona spava celu noc staale, od narodenia sa mi zo zaciatku stavalo asi len mesiac a pol ze sa budila raz na papanie odvtedy spinka celu noc 😀

gabina84
28. mar 2011

@lucikan nad tym sa netrap... ono je to aj dobre si myslim, ked narastie nebude si vyzadovat az tak tvoju osobu.nebude az tak moc naviazany... (mam bratranca ,ktory spaval s rodicmi az do 10rokov, lebo sa sam bal a nechcel sam zaspat a kedze rodicia zaspaliskor ako on, tak uz ho tam nechali do rana)

gabina84
28. mar 2011

@kristinagregorova ahoj 🙂
my tiez bereme len vigantol 1kv denne a sme plne len kojeny.... ved cele zdravotnictvo si robi z ludi srandu si myslim... ja som sa uz parkrat popalila a ono je to asi aj tak, ze kym clovek sam nepovie co mu je tak doktor to ma takpovediac na haku.... ☹

snowella
28. mar 2011

@mona777 jéééj, ty si si na mna spomenula? Naposledy som Ti pisala v (marnej) snahe utesit ta v odsavani... Ja celkovo prispievam malo, ale vacsinou vecer sem aspon nakuknem. A pozeram, ze v poslednej dobe je tu nejako velke "ticho" - po staliciach (teda babach, ktore tu zacali prispievat uz ako tehotne), vratane teba 🙂 ani stopy... hromadne ste prec...Ja ze ste si zalozili nejake ine sukromne uzavrete forum 😉 Ci nejake ine vysvetlenie? Zeby tym, ze v zapadnych, menej veternych koncinach (malo veternych), odkial Vas je vacsina, mate uz ozajstnu jar a ste teda viac vonku? Alebo deticky cez den menej spia, tak uz nie je cas na internet (popri inej robote)? A vecer sme vsetky utahane, tak ideme spat? 😀
Moj Danko, ako som posledne pisala, je nadalej "zacickany", budieva sa uz vecer a fakt ho ukludni len zivy cumel 😅. A nekona sa ziadne spanie bez zobudenia az do rana...) A nadalej nocne prestavky v spani alebo super skory budicek... Bez ohladu na to, ako spava cez den, noc sa nam zatial velmi neupravuje, z neho asi fakt nebude velky spachtos
Kupili sme napokon novu autosedacku (od 0-25 kg, ale nie Isofix, a jked nase auto ten system ma...), kedze sme mali problem zapnut vajicko na prednom sedadle. Na Velku noc ideme na dlhsiu cestu - do Blavy, tak som zvedava, ako to malicky zvladne. A myslim, ze od svokrovcov budeme na vas vidiet, zakyveme Davidkovi 🙂.
Musim koncit, moj Pavarotti sa uz zobudil..

snowella
28. mar 2011

problem zapnut vajicko na zadnom sedadle...

snowella
28. mar 2011

@mona777 a objednala som zo sportsdirectu, tak dam vediet, ako som spokojna. Len tie drevaciky Lee Cooper, co ziza55 tak chvalila a ktore su aj podla mna suprove, uz nemaju 🙄 🙄 🙄

majka1981
28. mar 2011

Ahojte
veru, uz tu vela bab nepise 😒 , asi si kocky zalozili sukromnu temu a neprispievaju sem. Skoda.
Baby tu v Rakusku vobec nedavaju Kanavit detom, iba jednu davku hned v porodnici a potom uz nic.
@snowella aj mne sa Sebastianko vecer vela krat budi a uspi ho len zivy cumel 😅 . To aj kazdu hodku ho kojim pokial nejdem aj ja do postele 😀 takze on ma vola ist spat 😀 . Ale potom ked som v posteli je uz dobre, to sa uz potom zobudi len medzi 2-4 nad ranom a to je uz dobre, to som vybuvana.
@gabina84 to mas dobre, ked Ti spinka celu noc 😵

me
28. mar 2011

@snowella
@majka1981 tak občas sem ešte niektoré skočia a napr. ja som tu každý deň, len nie vždy aj píšem, strašne veľa tvári sa tu vystriedalo a veru kopa tých spred roka čo sme kecali tu už dávno nie su ☹