Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
Dobre ranko vsetkym 🙂 ako sa vam vstavalo s jarnym casom?? my sme spinkali az do 9,00 uz noveho casu 😀
ja nechapem normalne - moje dieta prave zaspalo same 😨 ale mne je to luto, ja si chcem svoje drobatko uspavat 😒 isli sme klasika podla nasho scenara obvykleho - to jest uspavanie na prsniku, ale vrtel sa, vyskal si tam pre radost, proste ako dive vajce, toto trvalo asi 30 minut, normalne som nadobudla pocit, ze mama zavadzias mi tu, tak reku ze idem prec, ze hadam sa do 5 minut uvedomi a rozplace sa, ze je tam sam a potom sa stastne nacucne a necha uspat. No a naopak, on si tam este vyskal, potom nieco brblal, zrazu ticho, no a on uz spi....aj som rada, jasne, fajn ze aj takto to dokazal, ale mi je aj luto 🙂 ☹
@gabina84 ahoj
@lucikan kanavit sa vraj dava kojenym detom...my ho uz neuzivame
@kristinagregorova to by sedelo s tym kanavitom, bo my sa kojime...
KANAVIT sa dáva kojeným deťom, po dobu výhradného dojčenia, to znamená že ked začnete dávať prvé zeleninové príkrmy tak kanavit už nie, lebo tie vitamíny dostáva už v tom jedle
babule, linknem vam tu nad cim momentalne slintam: http://cgi.ebay.co.uk/NEW-BABY-TODDLER-BOY-GIRL...
no nie je to rozkosne?
@alex1983 my len dne..to je teda..kazdej vravia inac...ved to by malo byt rovnako..
@lucikan nad tym sa netrap... ono je to aj dobre si myslim, ked narastie nebude si vyzadovat az tak tvoju osobu.nebude az tak moc naviazany... (mam bratranca ,ktory spaval s rodicmi az do 10rokov, lebo sa sam bal a nechcel sam zaspat a kedze rodicia zaspaliskor ako on, tak uz ho tam nechali do rana)
@kristinagregorova ahoj 🙂
my tiez bereme len vigantol 1kv denne a sme plne len kojeny.... ved cele zdravotnictvo si robi z ludi srandu si myslim... ja som sa uz parkrat popalila a ono je to asi aj tak, ze kym clovek sam nepovie co mu je tak doktor to ma takpovediac na haku.... ☹
@mona777 jéééj, ty si si na mna spomenula? Naposledy som Ti pisala v (marnej) snahe utesit ta v odsavani... Ja celkovo prispievam malo, ale vacsinou vecer sem aspon nakuknem. A pozeram, ze v poslednej dobe je tu nejako velke "ticho" - po staliciach (teda babach, ktore tu zacali prispievat uz ako tehotne), vratane teba 🙂 ani stopy... hromadne ste prec...Ja ze ste si zalozili nejake ine sukromne uzavrete forum 😉 Ci nejake ine vysvetlenie? Zeby tym, ze v zapadnych, menej veternych koncinach (malo veternych), odkial Vas je vacsina, mate uz ozajstnu jar a ste teda viac vonku? Alebo deticky cez den menej spia, tak uz nie je cas na internet (popri inej robote)? A vecer sme vsetky utahane, tak ideme spat? 😀
Moj Danko, ako som posledne pisala, je nadalej "zacickany", budieva sa uz vecer a fakt ho ukludni len zivy cumel 😅. A nekona sa ziadne spanie bez zobudenia az do rana...) A nadalej nocne prestavky v spani alebo super skory budicek... Bez ohladu na to, ako spava cez den, noc sa nam zatial velmi neupravuje, z neho asi fakt nebude velky spachtos
Kupili sme napokon novu autosedacku (od 0-25 kg, ale nie Isofix, a jked nase auto ten system ma...), kedze sme mali problem zapnut vajicko na prednom sedadle. Na Velku noc ideme na dlhsiu cestu - do Blavy, tak som zvedava, ako to malicky zvladne. A myslim, ze od svokrovcov budeme na vas vidiet, zakyveme Davidkovi 🙂.
Musim koncit, moj Pavarotti sa uz zobudil..
problem zapnut vajicko na zadnom sedadle...
Ahojte
veru, uz tu vela bab nepise 😒 , asi si kocky zalozili sukromnu temu a neprispievaju sem. Skoda.
Baby tu v Rakusku vobec nedavaju Kanavit detom, iba jednu davku hned v porodnici a potom uz nic.
@snowella aj mne sa Sebastianko vecer vela krat budi a uspi ho len zivy cumel 😅 . To aj kazdu hodku ho kojim pokial nejdem aj ja do postele 😀 takze on ma vola ist spat 😀 . Ale potom ked som v posteli je uz dobre, to sa uz potom zobudi len medzi 2-4 nad ranom a to je uz dobre, to som vybuvana.
@gabina84 to mas dobre, ked Ti spinka celu noc 😵

@gabina84 @majka1981 dobru noc zienky, lucim sa, uz klipkam...