Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@mircova ty si zlatá 🙂 🙂 🙂 odporúčam karfiolovú polievku a do toho trocha MM a ovsené vločky - ale pozor z karfiolu zober fakt len tie kvietočky - nie stonky - lebo nadúvajú. túto polievku David lúbi veeelmi. Musí to byt ale take trocha huspeninové: cca 250 ml vody, polievková lyžica vločiek a ostantné ako uznáš za vhodné. MM až na koniec, ked sa to uvarí
A musím Davidovi varit niečo dobré lebo ked pojdem do práce tak bude varit moj manžel - on zostáva na materskej - no obávam sa toho - čo mu ten navarí. Tak nech sa napapa aspon teraz ked som doma 🙂 🙂
@ela2710 ach jaj - to je tá dan tých malých miest. Ja som z dediny pri Detve a v BA byvam odvtedy ako skom študovala VŠ-teda aj skôr. V BA je práci kolko chceš - no ale zase drahé bývanie. U nas v dedine pri Detve je robota nulová ale bývať možem aj v piatich domoch ked si ich postavím na naších poliach 🙂 🙂 🙂
@mircova nie..mne povedali na personálnom, že stači ked napisem papier, že v mojom prípade: od 29.4.2011 do 23.10.2013 ostávam na RD.Prípadný skorší nástup do zamestnania včas oznámim. to je všetko, malo by sa to podať 2týždne pred nastupom na rodičák..aspon u nás v robote a pošli to doporučene..alebo prvou triedou.. 🙂)
@slavuska30 aha, dobre, že si to spomenula, mňa by to vôbec nenapadlo, že treba aj do prác 😕
@mircova ..no ved ja som tiež na to pozabudla..xixix
...ešte že tu človek kadečo prečíta 😉
..včera hrozný deň, od 5tej do 10tej bol hore, len na rky a reval ako tur..dnes sa polepšil..od 5tej do 8mej..už sladko spi v kočíku..ináč sa nedalo 😖 sem tam pomrnkáva asi sa mu dačo sniva 😀 a o 10tej rýchlo von 😀 nech je navzduchu, ak nebude zase liať ako včera 😠
ahojte ženušky,čitam že sa pomaly mordujeme s tými našimi zlatíčkami 🙂 my máme zajtra poradnu tak sa budeme vážiť,som zvedavá kolko bude mať lebo príkrmy nám chutia veľmi a zo všetkého najviac banán z jablčkom 😝 zuby ešte nikde,a snaží sa štvornožkovať len ešte neprišiel na to že treba aj hlavku hore dať a potom to pojde 😀 zatiaľ len ritku pučí 😀
a tu su moji šuhaji švárny 🙂 velký ma zabije ked zistí že som ho sem dala 😀
@adrika202 akí sú zlatí všetci traja..ani moj najstarší sa nechce dat fotiť.. 😀 😀
@adrika202 krasny ste... 🙂
ahojte zienky... 🙂 🙂 🙂 ...konecne som si nasla cas sem nakuknut...nieze by sa mi nedalo kvoli malemu..ten je nastatie este stale dobry chlapcek,ktory necha maminku si aj poriadit,navarit..porobit co treba..ale este aj cvicit..asi vie ze mama sa musi dostat opat do formy...no chodi ku mne kamoska,ktora caka kym sa skonci skolka lebo spoj domov..a spat do skolky nema tak aby jej to vyhovovalo..co uz musime si pomahat...aj alesko si na nu zvykol..ked ju vidi uz jej ruky natrca.. 😉 😉 😉 co mate noveho s deturencami..my este zubok nemame aj ked si stale dava rucky do ust,slinka..stale nic ☹
@mona777 no ano to mozem potvrdit kedze som z detvy... 🙂 🙂 🙂 ale myslim si ze kto sa snazi si pracu dokaze aj tu najst..ved aj pps opat priberala-nie je to sice bohvieco ale lepsie ako nic si myslim...a ako sa mate?co prikrmy-chutia?
ahojte babule, moj syn ma dnes zvysenu teplotu, nosim ho v satke a davam homeopatiu, vyzera to na zuby. Ak sa pohorsi a horucka bude nad 38 stupnov, tak mam pripraveny cipok. Zatial este nie je potrebny. Drzte mi palce, aby sa to nezhorsilo a ten zub zubaty coskoro vysiel.
@kristinagregorova to mas dobre, ked Ti chodi kamoska pravidelne a syn si na nu zvykol 🙂 . A co cvicis?
@majka1981 drzim palce 🙂 nas maly teraz zaspinkal, je mu zle, inokedy spinka len poobed do tej tretej a je hore do osmej, dnes zaspal uz teraz 😒 zabudli sme, ze malemu varime zemiacik a mrkvicku a uz len citime aky smrad - samozrejme nam to zhorelo, maly vstal, nestihla som robit novu tak som dala tu kupovanu vyzivu - jablko, banan - uz tieto ovocia jedol ale prvykrat som mu dala kupovane - a tak to aj dopadlo, tri hodiny bolo dobre a potom to cele vygrckal ☹ sahnevam sama na seba, ze som mu to dala, mala som dat radsej mliecko 😒
@majka1981 nas spinka od osmej bud celu noc, alebo raz vstane aj to sa len napapa a haja dalej, no nam zas psinka len dve-tri hodinky cez den 🙂 a spi do tej siedmej rano. No my uz ani malu lampu nenechavame na noc svietit malemu vyhovuje skor tma, dokonca ked ideme hajat na obed musime zastriet zaluzie 🙂 inak nezaspi, on ked vidi, ze je svetlo tak spat v ziadnom pripade, i ked ocka uz cervene, pretiera si ich, ziva, este aj vonku mu musime dat na kocik plienku alebo decku aby mal tmu 😀
@ela2710 tak to je teda pribeh...nas bol neplanovany.cista nahoda,zabudla som si zobrat 1 tabletku antiky.ale uz by som ho nedala za nic na svete.moji rodicia boli za potrat a nechceli povolit.takze som z domu odisla a byvali sme u svokrovcov a teraz uz mesiac konecne sami.boli sme spolu asi 4mesiace ked som otehotnela.to ste mali super ze ste boli od zaciatku sami
@monca1991 my sme od mojich 17-tich byvaly u svokrovcov 😖 hrozne na to len spominat, neznasam ich, a hlavne jeho matku, samozrejme do mna tlacili, ze mam ist na potrat, pokazim si zivot a podobne dristy - no ja jednym uchom dnu´, druhym von 😀 moji rodicia su zasadne proti potratom, a ja by som si maleho nedala ani keby boli vsetci proti mne, ja a moj priatel sme sa na maleho tesili, a reci svokrovcov sme si nepripustali, uz sa to u nich nedalo vydrzat, maju velky motorest, kde na prizemi byvaju, my sme boli na poschodi, takze sme sa skoro vobec nestretavali, no aj tak mi to tam liezlo na nervy - ale to je na dlho, tak sme sa zacali obzerat po nejakom najme, cca. v 6.mesiaci sme si nasli a hned sme ho sli kuknut, do tyzdna sme tam uz byvali 🙂 moji rodicia chceli aby sme boli u nich, maleho ozaj miluju, ale maju len 3-izbovy rodinny dom - este nepoorbili podkrovie hoci sa nato uz chystaju, ale ja mam 2 sestry, iba by sme sa tam tlacili, a asi by mi aj vadilo, keby sa mi plietli ,, do roboty" 😀

@mona777 ale zas robis to aj pre maleho 🙂 s mojou najmladsou sestrou nebola mamina dlho na materskej a je to jej najvacsi maznak 🙂 a peniaze - to asi kazdy riesime, ja roznasam letaky, ale uz sa obzeram aj po inych brigadach, maleho mi bude strazit priatel alebo mamina, lenze teraz mam skusky v skole, takze nepripada zatial brigada do uvahy, mozno neskor 🙂 no a v Blave je ,,drahy" zivot, ja by som ta zit nevedela, ja mam radsej take tichsie mesta, ale clovek nikdy nevie kam sa nakoniec dostane, ak Tomasa vyhodia z prace tak budeme musiet hladat aj dalej, nie len u nas, on robi na poste, a je spediter, posta si objednala daku expresnu firmu na dorucovanie a pracovanie - hoci vyjde postu drahsie nez zamestnanci a teda vyhadzuje 1000 zamestnancov z celeho SR, od nas zo ZH 9, u nas su dvaja spediteri Tomas a Robo a ide sa medzi nimi rozhodovat, no kto potom bude robit druhu smenu som zvedava, lebo spedicia funguje u nas od 5:00-21:15 + v pondelky od 4:00 teda som zvedava...ale svine su to, radsej vezmu pracu slusnym ludom, co robia naozaj ako zadarmo ale prerobit na expresnej firme im nevadi 😖