Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
fuha, že 6 zubov..to my možme len snivať...xi..mame 1apol zubu 😀 😀 😀 😀
ahojte, tak nase pokroky su taketo: stvornozkujeme uz uplne v pohode, mala sa stavia popri vsetkom (najnovsie sa postavila tak ze sa zaprela o krabicku z Pampers plienok), uz si vie aj sama sadnut. dnes sa sama prebavila asi 10min bez toho aby si vyzadovala moju pozornost (to je teda asi najvacsi pokrok 😉 ) mame uz prerezane 4 zubky - dobre, ze ste zacali tu temu o umyvani zubkov, mna by to asi ani nenapadlo 😅 a hovori najnovsie: vavava, bababa,mamama.
aj vase deti davaju este stale UPLNE vsetko do ust?
ozaj baby, kolko vazia vase deti? moja mala bola vazena pred 2t: 8400g 😎
my vazime tak do 8.5kg, viac urcite nie, ale teda sunky a faldy ma riadne ;)))
inak s tym cistenim zubkov.. my nasej malej este zubky kefkou necistime, ale tak, ako aj predtym, kym nemala tie svoje dva tesaky, tak vzdy pri kupani jej vytriem celu pusinku mokrou handrickou.. dasienka, jazyk a teraz uz aj zubky.. to vazne uz mame mat zubnu kefku?
@slavuska30 jaaj no tak to teda mate dobre aspon vam dala paradnu keficku...a to je aka kefka?aby sme vedeli com mam kupit ked uz teda konecne narastu
tak som kúpila pastu elmex a kefku oral peknučkú, nechala som tam síce skoro 6 eur no ale čo človek nespraví pre zúbky a pre radosť 🙂 🙂 😉
@monca1991 no inak ju maju v lekárni, je to elmex pre deti od 0-3 roky, ma jemne štetinky a je ix tam pár..xi..aj v časaku Mama a ja su reklamy na tie kefky..
@monca1991tu je link, čo som našla aspon na nete 🙂 http://www.gaba.sk/htm/1305/sk_SK/elmex-vyucbov...
@slavuska30 no takze kefkumame vybratu uz len staci aby nam zubky narastli 😀 ...dakujeme
ahojte ... ideme sa troska pochvalit po dlhej dobe... coskoro z nas bude stvorzubec 🙂 lozime a uz sa aj stavame na nozky,cele dni by len hopsala a chodila.... no to bude teraz radosti... ale sme stastni ze ju mame 🙂)))
baby co je na tom pravdy, ze cajiky od Hippu vobec niesu dobre lebo obsahuju vela cukrov a konzervantov a dlho na trhu uz ani nebudu?lebo moj drobec vodicku nechce tak lenô tieto cajiky od Hippu mu robim...
Naše vrchné zúbky sa rozhodli že vyjdu spolu a naraz,a tak máme už 4 🙂 radosť kojiť 🙂
@monca1991 pravda je, že obsahujú vela cukrov, ale neviem o tom, že by to stahovali z trhu..ja tiež dávam malemu ten čaj, ale skor len tak na zafarbenie vody 😀 😀 😀 pár zrniečok, ja mam jednu pikslu čaju už druhy mesiac 😀 😀 😀 striedam to s čistou vodou..ale inak dobre su aj v lekárni detske caje v sackoch.. 🙂 nie su prisládzane
@slavuska30 sak toto mi povedala kamoska a tiez som pozerala ako puk ze sa maju stahovat moc tomu neverim.neni s tymi sackami vela roboty?no aj ja som zo zaciatku davala len par zrniecok no potom som si precitala ze do 3 mesiacov od otvorenia sa maju spotrebovat tak som zacala davat trosku viac
@me my sme mali zatial iba od Hippu ake su tie od hami?
@monca1991 ne není 😀 , preleješ vriacou vodou, nexaš 7min vyluhovat a je to 😉 a sú rôzne druhy..
Ahojte, moja mala ma 2 zubky a tiez sa chystam kupit kefku, rozhodujem sa medzi CURAKID od Curaprox a švedskou TEPE MINI. Mate s nimi niektora skusenost? Ktora je lepsia? A ja som citala, ze do 2 rokov nie je porebne pouzivat zubnu pastu, az vtedy, ked vie dieta vypluvat, tak neviem, s nou asi pockam. 😒
taaak a dnes som nas zapisala do plavacieho kurzu 😀 😀 uz sa moc tesime na vodicku a deticky 🙂
http://detske-plavky.heureka.sk/splash-about-ha... co na tieto hovorite?
@sasa123 ja som kupila Curakid a je v pohode. podla mna obe su fajn, i ked druhu som neskusala. Viac-menej som rada ak jej nou viem aspon troska pretriet zubky, lebo ju hned chce zuzlat a strka tam jazyk 😀 takze u nas to je mensi boj. Pastu by som urcite este nedavala, pytala som sa aj zubarky a vravela, ze cista voda a kefka uplne staci.
dnes sme boli v poradni a doki mi vravela, ze mozem davat malej uz aj biely jogurt a chlebik natrety syrom, takym bez chuti... a az ked som od nej odisla, tak som rozmyslala, ze to je aky? Davali ste uz aj Vy drobcom nieco podobne?
@jammka ahoj, toto by aj mna zaujimalo, maly zatial papa len cisty chlebik, syr sme este nedavali.... ale jogurtiky davame uz dlhsiu dobu ale nie biele, biely malemu nechutil, tak sme sa poradili s doki a ta povedala, ze mozme skusit dat napr. zvolensky alebo lovcicky vanilkovy alebo marhulovy, a uz vyskusal oba a chutia mu velmi 🙂
@jammka ahoj ja som už dala activiu obyčajnu bielu, ale aj marhulovu a s vlajkninami..pri bielej ho striaslo raz, ale potom jedol...a ochutene..to jak do studne do neho..hahahah

dokelu to vážne, my máme tiež už 6 zubov, tak budem musieť nabehnúť zajtrá a kúpiť niečo, som zvedavá ako sa bude tváriť 🙂