Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@dzanka25 ja by som to par dni sledovala a pockala ked ten zubok trosku podrastie. Ak jej to nekrvaca, tak to bolo mozno len take rychle vybehnutie zubka, a ked jej viac narastie, dasienko by sa malo stiahnut. Ale ak by sa jej to nezlepsilo a bolelo ju to, tak by som potom asi zavolala doktorke.
ahojte baby ja by som sa len chcela opytat ci aj vase deticky sa uz same postavia o nabytok a ci sa vam uz aj pustaju???mne uz ano a tak som musela preorganizovat celi byt aby sa mu nahodou nieco nestalo....tak som zvedava ako su na to ine oktobrovciatka 😀 😵
ano,ano,my sa pustame uz dlhsie 🙂 ,uz sa poprechadzame aj po obyvacke ked mame naladu,ked je unavena-zvykne viac padat 🙂
@monca1991 naša sa iba tento týždeň začala stavať, ona je taká pohoďáčka celkovo 🙂
@horalka777 no sak to bolo tiez tak ze 2 dni sa len staval a potom sa zacal pustat...prajeme vam vela uspechu
ahojte 🙂 no tak vidim, ze tu sa vo velkom chodi uz 🙂 my mame diagnozu "pohodlne dieta", takze zatial sa len uspesne plazime po celom byte a chcela by sa uz vytiahnut hore, ked sa chyti noh alebo gauca,ale este nevie, ako na to 🙂 ved ona sa nauci.. baby, ale chcela som sa vas opytat, ze ci aj vase deti v poslednych dnoch tak malo jedia.. teda lepsie povedane, lenka neje skoro nic, esteze ju kojim, lebo inak uz by som stresovala odusu.. asi to bude z tych horucav, ale aj tak..
Ahoojte, baby ako uspavate svojich drobcov??? Sofi najprv zaspavala sama, potom v posteli a naposledy na rukach ale uz ju to omrzelo a posledne 3 dni sa nevieme uspat, vcera vecer zaspala v hojdacke 🙂 Je to taky boj o spanok.... Mozno je to aj tym, ze jej idu zubky - 8 uz ma a dalsie 2 su v dohladne.... Papkame tiez strasne malo, ale Sofi nikdy nebola velky jedak, takze z teplot to urcite nebud 😝 A uz mesiac stoji sama - v poslednej dobe sa pusta aj chodit, ale nejde jej to akoby si predstavovala.. 😀
@dzanka25 ahoj, aj mne moj syn nejedol skoro nic - trvalo to par dni a potom sa rozhodol zase papat. Som rada, ze kojim 🙂 . Nestresuj sa, dieta same vie, co potrebuje 🙂 a treba kojit na poziadanie. Ja som snivala o tom, ze cez leto uz bude "starsi" a odskocim si na par hodin od neho prec a eh eh nie nie, nemozem... som stale pri nom, do 2 hodin naspät, aby som mohla kojit, ak by nahodou zase potreboval. Aj ja si myslim, ze ked bude jesen, ze bude menej vyzadovat prsnik.
@donatoni ja kojim, potom sa este hra, naberie po kojeni novu energiu, ukaze co vie, trva to 20-30 minut, ked ma to uz nebavi, tak ho zase schmatnem a nakojim a potom zase zaspi 😀. S nosenim si to urcite nezacnem, kedze ho navlacujem cely den a on uz vazi 9,5 kg, takze este aj na uspavanie - dakujem, nie! 😀 😀
Fiha, 8 zubov a 2 dalsie 🙂 , moj syn ma zatial 4 a 1 je myslim na ceste 😎
@slavuska30 ved to je sikovny, na svoj vek, chodit este nemusi 🙂 . Je sikovny, ze sa uz vie aj sam posadit 🙂 . Moj sa plazi, sediet vie ale len ked ho posadim, sam este nevie. A tiez sa este nepostavil, ale to ma casu...
Baby vcera mi prvy krat syn spadol z posteli 😢 😢 , taky rev, na cely cinzak 😲 . Na stastie sa dal ukludnit, napapal a zaspal. Dnes ma malu modrinu a ja davam väcsi pozor... Manzel mi vynadal, moja mama tiez ale ukludnili ma, ze tak deti rastu...
@majka1981 z toho si nic nerob, ja uz ani neratam kolkokrat sa malemu podarilo spadnut 😅 on je taky az prilis akcny, vsade sa splha, lozi kade tade, z postele nam padol zatial dvakrat, a to vzdy ked spinkal s ocinom, posledny pad mal pred tyzdnom a to padol rovno na nos, teda ho mal cely oskrety, ja najskor, ze mozno aj zlomeny, lebo teda mu to napuchlo riadne, boli sme na pohotovosti a vsetko bolo ok, inak maly spinka vo vlastnej postielke, ale zaspava na nasej a nas ocino uz dvakrat zaspal s nim bez toho aby ho ulozil do jeho vlastnej postele
ahojte baby....pripajame sa k vam oktobrovym 🙂)
@majka1981
@monca1991 kocky dakujem 🙂 len ste mi potvrdili moje domnienky, ale ja som "vaha" na tisic percent, tak potrebujem pocut tu istu vec od milion ludi, nech som kludna ;) dnes sa trosku viac napapkala, aj ked je pravda, ze jej viac chuti zeleninka z obchodu, ako domaca zo zahradky :( z toho som trochu smutna,a le idem jej to pomalicky miesat a postupne pridavat viac domacej stravy do hippka, hadam sa mi ju podari osalit 🙂 mam mi nejest, tak to radsej jej kupim, no nie? 🙂
@donatoni ahoj, no my asi nebudeme ten dobry priklad, lenka zaspava na prsniku.. ostalo jej to z nemocnice, kde sme boli 4 dni hospitalizovane a teraz mi inak nechce zaspat.. predtym mi zaspinkala pekne pri mne, len tak lezkala a dala som ju do postielky.. a najnovsie sa mi v spanku pretaca na brusko, z toho place ako najata, lebo nechape, ze co sa to stalo a musim ju pretacat a samozrejme pri tom uz aj nakojime ;)
Ahojte, chcem sa vás spýtať, akú vodičku deťom prevárate na pitie. Ja stále varím Lucku a ide to dosť do peňazí. A neviem, či už môžem variť aj takú normálnu z vodovodu? Ako to robíte vy? Ďakujem za rady 🙂
@miroslavazh ahoj, pokial ja viem Lucku nemusis prevarat ....ja davam malej prefiltrovanu vodu z kanvice alebo aj cistu ...ved uz je velka 😀
@dzanka25
@majka1981 Baby aj ja kojim, ale niekedy ked tak vystraja a po 1,5hodine jej dam opat, tak zase grckame... 😒 Mala reflux a dost dlho nam trvalo kym sa z toho dostala...aj tak este sem-tam grcne.... Dnes mi spala na obed 1,5hod to po 2hodinovom boji 🙂 A potom zaspala v aute, kedze sme boli na vylete - trosku sa zobudila, dala som cicu a zaspala, ale to je nahodicka 😝 Pri kojeni zaspi malokedy... No uvidime ako to pojde dalej, ale zavidim ked niekomu zaspi babatko samo - ja ked necham Sofi samu v postielke, tak vystraja - postavi sa, posadi, ohryzava postielku krici na mna, takze bez sance na spanok 😀
@miroslavazh Ahoj, aj ja davam lucku ale neprevaram... a ked nahodou dojde lucka, tak prevarenu vychladenu vodu - kedze caje namame rady 😝
@donatoni ahoj, ani mi nevrav o zaspavani, lebo mi je az do revu 😝 sisinka moja zlata sa mi uz pekne naucila po polroku zaspavat pekne v klude so mnou v posteli (dovtedy na rukach alebo na ciciku) ....len sme si lazkali otocila sa ku mne a spinkala ...a teraz ???? akonahle vidi ze uz idem k posteli zacne plakat, ked ju polozim na vankus zacne sa obracat na brusko, lozi po celej posteli .....mrnci ...ak nezaspi vecer na flaske, uspavam ju na rukach ☹ ☹ ☹ uz mi je tazka, neviem co mym s nou robit, lebo aj na rukach sa mi stale mece, revci chuda ..a este tieto teploty - nezvlada to dobre, je cel spotena a o sebe ani nevravim 😝 😝 verim, ze je toto len nejake prechodne obdobie (inak trva uz mesiac) ...skusali sme kadejake metody v postielke - ani bohovy, uz si vstane a "skace" a krici kym ju nevyberem.....jaaaj 😠
@majka1981 no ved ano vpodstate 😀 ..tušim sa mu aj jazýček začína rozväzovať 🙂 🙂 už je velky človek 😉

baby, mam otazku.. lenke sa predrali vrchne dva zubky.. ale jeden je taky zvlastny.. zubok nevidim, lebo ho zakryva dasno, ktore normalne visi. najprv som si myslela, ze to ten zub uz ma taky velky, ale ked som chytila, tak to bolo makke. a je na to dasienko citliva.. to moze byt, ze sa to dasno tak natiahlo, az pretrhlo by som povedala? sa jej to zrastie? akoze viem, ze jak blondina sa teraz pytam, ale ma to nemilo prkvapilo, ked som to zbadala v pusinke :( dakujem