icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

alex1983
6. aug 2011

@emily327 a nemaju aj internetovy obchod? Ja som z TT

monca1991
6. aug 2011

@snowella ahoj my sme pouzivali spaci vak a aj sme prestali.zda sa mi ze sa v noci castejsie koli tomu budi ze sa nemoze koli tomu vaku dobre otocit tak ho to samozrejme prebere normalne je hore cca 4-6x a teraz aj 10 a viac tak som to radsej vyradila

monca1991
6. aug 2011

@snowella velmi dobry clanok dakujeme len dufam ze ten plac sa nevztahuje aj nato ked drobec spadne a zacne plakat...to my ho nebereme hned naruky a nemojkame ale sa tomu zasmejeme a maly hned s placom prestane

emily327
6. aug 2011
monca1991
7. aug 2011

ahojte baby ako udrzite pozornost svojich deticiek??ja sa pokusam maleho ucit hladat zvieratka v knizke a casti tvare ale jeho to vobec nezaujma a ma kopec inej roboty.vyskusala som uz vselico.nejake napady?

snowella
7. aug 2011

@monca1991 hm, tiez si myslim, ze tie spaci evaky musia robit problem detom pri otacani... moj by tiez zuril, ze co mu to zavadzia 😠

monca1991
7. aug 2011

@snowella ja to zacinam riesit dupackami ked je zimsie aj ked spinka pri nas ale mame zimu v byte lebo este nemame zatepleny barak

snowella
7. aug 2011

@emily327 jej. tak vy sa "stare" oktobrovky aj stretavate? Ved vas bolo dost z Blavy a okolia, to mate fajn 🙂.

emily327
7. aug 2011

@snowella ano ano stretavame 😉 veru, sme super partia... skoda,ze nebyvas blizsie ;-/

ela2710
8. aug 2011

@monca1991 ahoj, no ja malemu citam rozpravky, ked precitam, napr. ze slniecko tukam mu do knizky na slniecko a pomaly mu vyslovujem to slovo, bavi ho to tak par stran, potom ho pustim, on sa hra a ja mu este zo dve rozpravky citam len tak, oni su este dost maly, nemusia este vediet podla obrazku pomenovat veci, citaj mu len tak, aj pri jeho hre, potom pomaly zacne vyslovovat slova, ktore sa mu podobaju na to, co vravis ty 🙂

monca1991
8. aug 2011

dakujem za radu vyskusame to ja mu sice citam ale vobec ho to nezaujma

uzu17
8. aug 2011

ani mojho nezaujima, ked mu citam. a uz vobec nie obrazky. jedine co robi, berie mi knizku z ruky a snazi sa ju "znicit". a vase deticky uz hracky aj vkladaju do bedniciek alebo ich len vytahuju? a ked sa nieco naucia, tak uz to robia stale alebo na to akoby zabudnu? davidko sa napriklad naucil "aky bude velky", par dni to ukazoval a zrazu nic.

monca1991
8. aug 2011

zienky, uz ste skusali davat detickam normalnu neprevarenu vodicku??

monca1991
8. aug 2011

@uzu17 presne toto sa dejej aj u nas...no my sme sa takto naucili tap tap a uz to nejako zabuda aj ked to precvicujeme kazdy den

vicsstef
8. aug 2011

@monca1991 ano uz dlho davam normalnu vodu z vodovodu

monca1991
8. aug 2011

@vicsstef ale neprevarenu,nie?

horalka777
8. aug 2011

no ja teda už dávno nepreváram 😅

emily327
8. aug 2011

@monca1991 ja este nie, stale pouzivam Lucku alebo Drobceka ale toho prevaram.

vicsstef
9. aug 2011

@monca1991 neprevaram nic 🙂

vejinka
9. aug 2011

@monca1991 ja mu davam od 8 m. Chuti mu.. caje davam len vynimocne ten pre kojace matky lebo ho musim minut a ja by som mala mlieka po oci takze ten caj davam detom.

vejinka
9. aug 2011

a toto je vyskereny Viliam tesne pred spankom teda dufam ze spat bude lebo uz dva tyzdne ho marne davam spat doobedu.zatial je na cicke a zatvara oci

snowella
9. aug 2011

@emily327 tak pozdravujem aspon ostatne kocky 🙂.

ela2710
10. aug 2011

@monca1991 ja neprevarenu vodicku ako celok nedavam, ale ked privelmi zohrejem prevarenu, tak to zriedim z obycajnou, aby to maly nemal horuce.
Baby, inak som zacala objednavat z avonu a keby ste niektora mali zaujem, mozem vam poslat link na aktualny katalog online, keby ste si nieco vybrali, poslala by som vam postou, s tym, ze by som postovne zaplatila ja 🙂 😉

uzu17
10. aug 2011

ako podavate detom lieky? maly ma malo zeleza, tak mu musim davat viac druhov vitaminov. doteraz som mu to podavala z takeho mini poharika, zelezo som mu zacala davat striekackou lebo to su take tmave kvapky a zacali sa mu farbit zubky z toho. celkom pekne to vzdy vsetko popapal a posledne tri dni to odmieta. brani sa tomu a ked sa mi podari to do neho dostat, tak to vypluva 😒

majka1981
10. aug 2011

@monca1991 ano, od 6. mesiaca sa voda nemusi prevarat 😉
a co sa tyka kniziek, tak ja mu necitam, ja mu len ukazujem toto je macicka, tuto ma ocko, tuto nostek atd a takto obzerame knizku, on ide raz do predu, potom zatvori, potom otvori, dozadu atd. Vie si ju aj sam pekne obzerat.
@vejinka aj moj uz nespava doobedu, velakrat ten doobednajsi spanok vynechava. Je to ale este o nicom, lebo dnes sa mu driemalo od pol deviatej, o deviatej som ho nakojila a myslela ze bude spat, do pol desiatej nebolo nic, tak sme sli von a on nespal, o jedenastej som mu dala obed aby bol ako tak este hore lebo inak odmietne, o pol dvanastej na odpadnutie, o tri stvrte na dvanast teda rezignoval a zaspal. A pomedzi mrzuty...
no a tvoj Vilko je rozkosny ;)

vejinka
10. aug 2011

@majka1981 tak nejak to mame aj my.nadludske sily ho uspat.do deviatej skusam potom o pol 10 by aj spal ale nedam o pol 12 uz obed a odkvecne dedovi na rukach alebo cestou hore schodami do spalne.davam spat obe deti naraz a po uspesnom uspani padam od unavy vacsinou zaspim skor ako oni.

majka1981
10. aug 2011

@vejinka o pol 10 by som ho aj dala spat, lebo spava len pol hodinku doobedu, vynimocne dlhsie ked prsi atd, ale on nie a nie zaspat a potom si myslim, do kelu doobedu prec a nikde som nebola, takze zbalim rychlo dieta - dala som mu moznost spat, ked nechce tak nechce, sme na prechadzke aspon hodinku a ptom rychlo obed podavam...

vejinka
10. aug 2011

@majka1981 mne spava so starsim od jednej do pol stvrtej.a vecer okolo deviatej

snowella
10. aug 2011

@majka1981 Nerozumiem, preco musi obedovat pred spanim ... Chce ti jest, ked byva uz taky unaveny? Alebo este nie je po desiate ani hladny. Neskusis ist kludne von, potom len desiatu, a obed potom po spani ?( No a co, ze ze budu aj 2-3 poobede...🙂. Je mozne, ze potom vypadne jedno jedlo do vecera, ale ked to takto zatial vychadza.Postupne vekom, ked vydrzia v klude este dlhsie hore, to bude spanok poobednajsi.
Vejinka pri 2 detoch mozno potrebuje zosuladit ich spanie...

monca1991
10. aug 2011

@uzu17 daj mi to so stravou ja tak davam malemu.normalne nakvapkaj na lyzicku kolko potrebujes a pridaj trosku stravy ani nebude vediet ze volaco spapal