Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
my cez den len tri krat zato v noci aj 7-8 krat
baby davate uz aj ryby? file a pomazanku rybaciu?
@vejinka
@alex1983
@me ja to nechapem stale z coho je taky, lebo normalne jedlo nechce, vsetkeho iba omrvinku , fici stale hlavne na MM, a stale z neho pribera.....a pritom je aj strela , hybe sa, stvornozkuje, je v pavuku lieta.....a stale je taky poriadny chlapisko..... 😉 Ryby ja som nedavala, ale myslim si ze uz deticky mozu vsetko s mierou....
@magali Uplne suhlasim, Nas maly je kojeny, a kedze nechce cumlik, v noci sa hocikedy zobudi a hlada cici, aby sa uistil, ze nie je sam a znovu zaspi. Ked mu idu zuby, je to horsie, no vobec mi to nevadi. Spime tiez vsetci spolu, pretoze manzel odmontoval bok postielky a pripevnil k tej nasej, takze je to pre nas pohodlne. Netlacime sa a cici je stale po ruke.🙂 Urcite z toho raz vyrastie. A ja nie som ochotna to nijak urychlovat na silu....
Ahojte baby. Ja mam uz skoro rocnu dcerku. Este pred 2 tyzdnami spala 2 krat cez den, teraz uz asi presla na spanie raz cez den. Ako su na tom vase rovnako stare deticky?
@dasa2804 Mne to viac vyhovuje ze spinakiba raz denne, lebo ked to bolo dva krat, tak duhy krat sa budil aj okolo pol 7 vecer a spat isiel nocny spanok aj po 22,00...... Teraz Okolo 8 rano vstava a ide spat okolo 12,00 a spinka tak 2 az 2,5 hodky.....a vecer o pol 8 ideme kupat a spat....
@tanija133 No to mas dobre. Moja mala sa asi len prisposobuje novemu rezimu, lebo sa stava, ze v noci chodi spat aj o pol jedenastej. Inak vzdy chodila okolo 20.00. Vcera napriklad sa poobede zobudila o pol tretej a isla spat az o 11.00 vecer. Dufam, ze to takto nebude pokracovat, lebo clovek nebude mat cas ani trochu na seba 🙂
Ahojte baby, my mavame teraz katastrofalne noci, budi sa hocikedy - dnes na priklad par krat kojenie, potom o stvrtej nie a nie spat dalej... minuly tyzden bol 2 hodiny hore od 0:00 do 2:15 😝 , to som uz nevedela co s nim, tak sa hral po tme v kuchyni a ja som sedela pri nom. pritom som ho cez ten cas asi 3 x kojila a dufala ze zaspi... uz ma to nebavi...
a my uz chodime.. tesime sa z nasho sikovnicka
@tanija133 Uspavam najcastejsie na prsniku. Alebo ked nepomaha, tak si ju pritisnem k sebe, chytim jej nozky aj rucky, tak aby sa nemohla moc hybat a spievam jej a hladkam ju. No vcera, ked sme ju dava lahnut uz o 20:00 tak nic nepomohlo. Musela sa sama unavit pobehovanim a hranim sa. A preto zaspala az o 23.00. No hruza des. V noci sa budi asi 4-5 krat. Od 3.00-4,00 rano kazdu hodinu. Uz ani neviem, ci so unavena🙂
Ja vás Zdravím diavčatá, neviem či si ešte pamätáte, dakedy som sem písala, trošku som si vás počítala a je pekné že som si vás tu ešte našla. No pozerám že detičky rastú a maminky su krajšie a krajšie, tak ja prajem všetkým oktobrovím detičkám veľa zdravia, šťastia v živote, lásky od všetkých kto ich postretne a hlavne aby vás tešili celý život. mám vás rada 🙂
@dasa2804 Ja tiez uspavam na prsniku vzdy a ked uz aj to zlyha tak vtedy pomoze kocik, hore dole, musim robit , ale samozrejme musi chciet spat...... 😉 Al etiez tento tyzden mame spopliky a nejaku zaspavame tiez az okolo 22, 00 v to az v tom kociku...A tiez s ami niekedy budi v nooci, je hodinu hore, dzgam mu stale prsnik, lebo dufam ze zaspi....a aj tak nakoniec zasa v kociku....No su to radosti... 😉
@tanija133 to ho kocikujes aj v noci 😕 , na to som este neprisla, aj ked to u nas nepripada do uvahy kedze spalen je hore na poschodi a kocik je dole v chodbe. aj ja ponukam cicik viacej krat v noci ked je hore, ale nie vzdy zabera, ako to bolo dobre ked zobral cicik vzdy ked bol maly 🙂
Jaj, tie vecne problemy so spanim, ze? 😒 Sme na tom podobne, v noci pravidelne vstavame, na ukludnenie tiez len prsnik zabera. A tiez mame sem-tam nocne pauzy v spani(od malicka). A dostavame sa prave z tazkej virozy s vysokymi horuckami, tak to spanie sme mali este horsie 😅
A to spinkanie raz denne - to som sa tu na fore pytala ja uz pred 3 mesiacmi 😀 . A pamatam, ze sme neboli ojedineli 😉
@dasa2804 Ahoj, my uz skoro mesiac spime len raz denne...Mala vstava okolo 8mej, okolo 12 sa naobeduje a ideme haji .....Spavat chodi o 20:00, niekedy aj neskor, ked je velmi rozbujdosena 😀 Stake ju uspavam na rukach, je to na nervy, uz je tazka ako kon, v noci sa budi, ide k nam do postele, a spi akoby nic ...pri posteli mame stolicky aby nespadla s postele ...stale sa odhodlavam, ze uz zacnem nieco robit s tym spanim ...hmmmm
@nicky182 aj nas je na tom tak ako Simonka, uz cez dva mesiace nam spinka len raz denne, ale tak tie 2-4 hodinky, ako kedy, niekedy aj menej, a cely den je velmi akcny 😀 vecer potom od unavy krasne sam zaspava, a spinka celu noc 😎 sem-tam sa mrvi okolo tej druhej, mame postielku hned vedla postele tak si ho len prelozim ku mne a haja dalej, ale toto sa stava malokedy, ze sa v noci budi, tak mozno 2 krat mesacne, uprimne vas obdivujem, mozno aj mna raz pri druhom budu cakat tieto ,,nocne" nas maly sa tiez iste obdobie nechal uspavat len na rukach, ale tak on je dost tazky, teraz ma cez 12 kil, ale nastastie to bolo len take ,,prechodne obdobie". Moja krstna ma 2-mesacneho synceka, ale ten v postielke nespinka vobec, cely den sa necha nosit na rukach a zaspava len pri kojeni, na krstnej uz vidno unavu 😒 ale tak myslim, ze sa to casom zmeni

@tanija133 waw riadny valibuk..moj nema ani desat kil..lenze on je hrozne aktivny nesedi ani sekundu len lozi stavia sa a beha za ruky