icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

fiorea
31. mar 2010

bamb, niekedy napisu len poz. alebo negativne, niekedy laboratorium napise aj presne cisla. V kazdom pripade treba si pozriet, ci ta hodnota bola IgG alebo IgM. A aby som mala nastopro pokoj, radsej by som zavolala dr. Ja vsak fakt verim, ze rubeolu by riesili a robili by poplach.

fiorea
31. mar 2010

ake je dnes divne rano, az ma k zemi tlaci ☹ ale trochu si robim naladu, ze dnes pobezim na sono a pojde aj moj muz. hadam konecne uvidi nasho drobca 🙂 len dufam, ze ma ten lekar vezme, ked som mala ist k inemu. No... a aby to NT dobre dopadlo....

fiorea
31. mar 2010

baby, co idete piect na Velku noc? hodte nejaky tip 🙂 my sice pojdeme k nasim a mama urcite zase povypeka, ale nieco chcem aj ja, nech trosku zamachrujem 🙂

alenkam.
31. mar 2010

fiorea, nezabudni ist skor a zapisat sa.. potom sa este mozte ist flakat.. ale fakt, ak tak nechces byt do osmej veceer.. odporucam.. zeleznicna poliklinika, 2. poschodie.. sono miestnost c. 220.

fiorea
31. mar 2010

dakujem, alenkam 🙂 a je to cez brucho, vsak? nemusim sa tam dufam vyzliekat 🙂

ikon
31. mar 2010

tak ja tam idem radšej zavolať.

alenkam.
31. mar 2010

fiorea, pohoda.. pekne cez brusko... 🙂
vam zavidim, ze vasi chlapi chodia s vami.. moj je v BA, tak dufam, ze najblizsie sa bude moct utrhnut, pride a pojde so mnou....

stojdulka
31. mar 2010

dobré ránko 🙂 u nás je dnes pod mrakom a taká je i moja nálada...dnes nebude asi ľahký deň, myslela som si že nevoľnosti sú už preč, no omyl....a pritom mám dnes strašne veľa roboty... 😵

fiorea
31. mar 2010

alenka, aspon na 3D ho potom zober, to sa aj tak objednava dopredu, tak si to hadam zariadi 🙂 bude mat z toho kino 🙂 ale este musim zistit, kam zilincanky na 3D chodia. jedno je vraj v MT v heliose, ale mozno je nejake aj priamo v ZA. nevies nahodou?

fiorea
31. mar 2010

vyhepeny kolega mi prave v PC ukazoval foto synovceka, co sa jeho svagrinej v noci narodil. take je to krasne, az mi slzicky skoro vyskocili. ona to uz ma za sebou 🙂 dobra motivacia na rano 🙂

rosannar
31. mar 2010

dobreee ráánko, to aj vy ste sa zobudili do takého pochmúrneho počasia? u nás prší asi aj celú noc lebo všade je plnooo vody ☹ ..ja chcem slniečko a teplúčko ☹

petra269
31. mar 2010

U nás tiež straašne zamračené a poprcha. Nevadilo by mi to keby som mohla byť doma pod perinou. A nie v praci, kde si musím zápalkami oči podopierať aby som nezaspala.
Ale dnes o druhej prcham domov. Už sa teším, už nech sú dve

renatka9
31. mar 2010

krásne upršané ránko vám prajem 🙂
u nás teda prší poriadne, za chvílku asi gumáky budeme musieť vytiahnúť 😀

ja mám dnes takú výbornú náladu, že dúfam, že mi ju nič a nikto nepokazí. už aj posledný veľký klient mi písal, že má daňové úspešne odovzdané, tak mi spadol kameň zo srdca, nepočuli ste? 🙂 takže už len jeden malý živnostník mi na dnes zostáva a jednej klient, čo si príde už iba dokončené veci zobrať. takže super 😀

rosannar
31. mar 2010

no ja som na tom podobne...tiež ma drží pri živote len svetlo čo máme v kancelárii zapnuté, inak by som už spala...a ja si musím počkať do tretej a tiež idem domov... 😀

nanulik
31. mar 2010

dobré ránko no pekne renatka tak to ty si ma zobudila 😲 krásne sa mi spalo ako takému medvedovi a zrazu som počula takú strašnú ranu 😀

ludia ja by som prespala asi celý den. neviem si predstaviť že by som mala ísť do roboty 😕

lenok
31. mar 2010

Ahojte kukulienky 😉

U nas je uz po dazdi, ale spat sa mi teda uz vobec nechce 😲
Dnes mam na plane umyt vlasky a skreckovi bejvak, a ak sa bude dat a nebude liat, zbehnem na trznicu mamine kupit cesnak. Mam rada trznicny zivot, davno som ho neocekla 😉 😀

Bamb, zase vycinalp podsvetie v BB? 😲 Budete v spravach? 😉 Ja taketo situacie neznasam! Raz horel dom nasmu susedovi na ulici a to bolo hrozne. Taky strach som v zivote nemala. Zobudila som sa na to, ako starky (cca 70 rocny) krical: "Ludia dobri, pomooooc... horiiii.... ludia pomoooooc... horiiii... pomooozte miiii.... Ratujte maaaa...!" Bolo to uplne ze hrozne, on tam uz sam byval. Vsetci z ulice sa v noci o 2-3tej pozbierali a utekali v pyzamach starkeho ratovat. Nastastie mu horela len nejaka kolna za domom, asi nejaky skrat, ale vela nechybalo, aby mu to nechytilo cely dom... No hroza!

Renatka, fotecku pyzamka poslem neskor... 😉

A tu ti pridavam link, tam su tiez pydzamka krasne
http://www.mimibazar.sk/bazar.php?album=31336

Fiorea, my ideme na par dni k nasim, takze piect bude urcite mamina so starkou, ale nepridem tam predsa s prazdnymi rukami, takze urcite vykuzlim nejaku torticku / cokoladovu alebo mandlovu/ pre potesenie a oblozenu misu s velkonocnymi zabiakmi 😉 . Mam novy cas pre zeny - Velkonocne varenie a pecenie ... je tam kopec zaujimavych jednoduchych receptikov. Este ho maju aj v stankoch, vcera som ho videla, tak si ho kup... len 0,53 evri 😀

petra269
31. mar 2010

jaj baby tak nám držím palce, tým čo sme v práci, nech nám to rýchlo ubehne.

Inak ja som dnes zistila že mám problém s podprsenkami a budem musieť ísť nevyhnutne nakúpiť, lebo aj keď sa ešte objemovo do nich narvem, ale obvod mi je na všetkých malý. Napr. dnes ráno som zapla podprsenku, a jak ma to stiahlo a pritlačilo na okolie žalúdka hneď som sa utekalal rozprávať so záchodovou misou...

stojdulka
31. mar 2010

aj ja som si kúpila Veľkonočné varenie a pečenie, už mám i vyhliadnutý jeden recept...tak uvidím čo z toho bude, inak nie som ktovie ako dobrý pekár 🙂 , až sa bojím pomyslieť čo urobia tieto sviatky "prejedania sa" s mojou váhou... 😀

petra269
31. mar 2010

jeee lenok tie pyžamká sú nádherné, aj ja chcem také

stojdulka
31. mar 2010

baby nieviete prečo mi nechce pridať foto do albumu?????????, ked kliknem na pridať....tak sa nič nedeje ☹

fiorea
31. mar 2010

tak ten novy cas si kupim 🙂 uz len kvoli obrazkom 🙂 lebo velkonocnych zabiakov si neviem predstavit, ale pacia sa mi taketo kadejake velkonocne zjeditelne dekoracie. tiez chcem aspon symbolicky k nasim nieco neokukane doniest

fiorea
31. mar 2010

ikon, este nevies ako s tou rubeolou?

fiorea
31. mar 2010

pyzamka vyzeraju krasne 🙂 ale su to teho? gate sa natahuju, to hej, ale ten vrch sa mi zda taky akurat... ked si kupim M, tak mi asi dlho dobre nebude. ci ako?

bamb27
31. mar 2010

No tu je tma a hmla, fakt len radsej do postele skocit, lebo neviem...

lenok, neviem co to tu vycinalo, ale nahoda to isto nebola... takto ma doplasit a zobudit, krepani jedni 😖 ..co su to velkonocne zabiaky? ...je to chutne?

peti, ja existujem uz len s jednou podprdou a cakam kym sa nezmestim nacisto a potom si pojdem kupit, ja neviem co nerobia nejake viaccislove, prisposobive 😒

nanulik
31. mar 2010

tie pyžamká su super na taký štýl si aj ja kupujem. všlijaké mackové, alebo žirafkové 😀 ale to M by som neobliekla ani za stev. to by som musela týžden držať hladovku 😒

fiorea
31. mar 2010

mas pravdu, nanu, rovno kupim XXXL, nech mozem spokojne rast 😀 neva, ze teraz v tom budem ako strasidlo 😀

nanulik
31. mar 2010

ja mám pocit ako by mi brucho splasklo, ale večééér to som ako pavúk

magdalenocka
31. mar 2010

alenkam utz by sa mal robit az v 20.-tom tyzni takze neviem ci ti bude robit aj teraz....niektori robia vynimku. A pohlavie sa na ked budes mat stastie visiet aj teraz v 14.+4...teda ak ta bude pozerat

ofinka
31. mar 2010

bamb27, lenok, dakujem za povzbudenie. v utorok na ultrazvuku budem mudrejsia. 😕
majte sa vsetky, pekny dnik, napriek dazdu. 🙂

lenok
31. mar 2010

Fiorea - nie su to tehu pyzamka. Je sice na gatiach guma, ale nie je pevna a je tam aj snurka. ja nosim XS, S, ale cil som si kupila M, je mi trochu vacsie, ale ved narastiem 😉 Mali tam aj tehu pydzama, nad prsiami to bolo take nariasene a boli tam aj otvory na cecy 😀 ze ako na kojenie, tak to som sa dost na tom zabavala, vyzeralo to cudesne 😀

Velkonocni zabiaci su:
4 vajcia, 1 uhorka, 8 klincekov, pazitka, mlete cierne korenie, mleta sladka paprika, zerucha a petrzlenova vnat.

Vajicka uvarime natvrdo, schladime studenou vodou a olupeme. Olupane vajcia na hrubsej strane trosku odrezeme,aby sa nekotulali. Uhorku nakrajame na kolieska, v strede vajca urobime zarez a do kazdeho vlozime platok uhorky (akoby jazyk v ustach). Do vajicok vpichneme klinceky ako oci a posypeme pazitkou, korenim a paprikou. DOzdobime petrzlenovou vnatou a zeruchou. Podavame ich s tatarskou alebo jogurtovou omackou, zeleninou, chrenom.

Ani mne sem nechce davat fotky, tak pridam neskor... 😉