Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
aj u nás fúúúha aká hmla, no super
začínam dobre nevedela som ani otvoriť máme nejaký nový čistič na wc - ka 😖
krivka torecan, ja ich tiež mám, ale reku kým neskapem radšej si nič nedám
ja som aj tak hlavne rada že včera cez deň mi bolo ok, lebo som sa strašne bála toho cestovania autá, autobusy, celý deň, aj tam ako mi bude, dnes to už nejako musím zvládnuť
ale keďže ti nezaberajú ak máš tie isté nemusím ľutovať 🙂
Dobre ranko babulky! Konecne stvrtok! O chvilu idem na poradnu! Drzte palceky!
Ahojte ranovstajky...
Bamb, ty kokino,... to mas ake chute z rana? 😀 jaka si ty fajnotka 😀 😉
Renatka, veru mojina, setri sa... predsa sa neoplati takto riskovat... 😉
Silvika... tak to teda uvidime, ako velmi sa budeme gulat na jesen 😀
Ja dnes nahusto den.... napiect cokoladkovu torticku, muffinky, umyt vlasky, poriadit na rychlo, pobalit handrare a vyrazame k nasim aspon na 2 dni... postradam zmenu vzduchu za dedinsky a tesim sa na malych rodinnych sibacov - 2, 3 a 4 roky... 😉 😀 to bude srandy... este zbehnem dakych zajacikov kupit, nech sa im rata, ale aj ocinovi, bratovi a drahemu teda aspon po vajci dam 😀 😉
Svet, drzime palce a ocakavame krasne spravy 😉 drzim palce...
ja som zvedava ako dopadla fiorea.. ci ju mudr. babjka zobral a co a ako.. hadam sa dnes ozve...
marodikom prajem nech im je cim skor lepsie, svet.. drzim palceky, neboj budes vytesena 😉
lenok.. hmm.. ano presne na pugingovu zmrzlinu som mala chut .. chuti to divne, necitim si zuby a po pol hodine som v polovici pudingu 😀
ahojte babulky, tak konecne posledny den v praci...no teda niektore dostali poobede volno, tym teda je 🙂)))
ja sa vytesujem dnes vyslo nove cislo mama a ja, tak si kym ej tu pokoj, citam co nas caka
Ahojte kocky!
dnes robime tiez len do 12,00!!! Huraa 🙂 . Potom idem za kamoskou, ktora v utorok v noci rodila. Tesim sa na jej malu, ze ju uvidim aj na kamosku, dufam, ze jej je uz lepsie 😉
A potom uz naplno sviatkujem! Zajtra pridu nasi, cez vikend aj segra s drahym, bude plny byt, ale nemozem sa dockat! Maminecka moja navari, konecne nemusim ja a cez vikend pobehame trochu po okoli. Dufam, ze sestru aj mamu vytiahnem aj na tehu nakupy, lebo samej sa mi nechcelo a posledny tyzden nikto poriadne nemal na mna cas...
Ale bola som sa mrknut do toho ma-ma na Bajzovej a kupila som si tehu riflovu suknu - baby taka pohoda ako nikdy. Konecne som mohla vypucit brucho tlacene predtym v rifliach 😉
ahojteee...tak toto nie je fér...vy tu niektoré dneska robíte lendo obeda a ja musím ešte aj zajtra prísť do práce na pol dna ☹
ros... ale aka budes bohata, to my, tie co flakame ti budeme zavidiet, ze si za vodou a my len o slanej vode 😉 😉 ..ale nie, to taram, preco musis aj zajtra.. si sa obetovala?
baby, niektore z vas maju take pekne tehotenske preukazy - ruzove s babatkom na prednej strane. Je to len obal, ci? Ja mam taky obycajny a neviem, ci vam davali ten ruzovy obal priamo s tehotenskou knizkou alebo ste si to niekde kupili alebo ako? Ta moja tehotenska knizka vyzera uz teraz ako keby som ju mala 30 tyzdnov, musim nieco vymysliet, lebo sa mi uplne ponici
😖
bamb...no ja robím ako mzdová účtovníčka a tento mesiac to tak blbo vyšlo s tou veľkou nocou že ani v piatok a ani v pondelok sa nerobí, tak musíme prísť aspon piatok do obeda...a nebudem velmi bohatšia, nám nadčasy neplatia, len výhoda, že v tom, že si môžem potom zobrať náhradné voľno 😉 a to potom vy budete závidieť mne 😀 😝
andys...ja som dostala tehotenskú knižku v takom inom obale, na prednej strane sú mená chlapcov a na zadnej strane sú mená dievčať ale celý ten obal je robený na tému darovania pupočníkovej krvi... 😉
andys... moja knizka je snad este z minuleho rezimu 😅 ..som sa dobre bavila ked som si citala, ale ma plastovy obal, to mi dala sestricka (sa smejem, ze to je moje zrkadielko ako v 1. triede) ..taky ruzovy s babatkom, zo zadu je reklama na calibrum 😵
takú mám aj ja ale kebyže rosannar nenapíše ani som si nevšimla že to tam sú mená chlapcov a dievčat 😀
ros, nieee.. nebudeme ti zavidiet... my ti ten oddych doprajeme, aj ked to ze je sviatok si aj tak len tazko nahradis niektory bezny den 😉 😉
bamb...no ved to...ale nevadí...ved ja si to nahradím, ked mužík bude doma, tak si vtedy zoberem voľno a apson budeme spolu 😉 🙂
bamb ako ide pudingová zmrzlina? to máš dobrú náplň dňa a mňa ešte čaká kuchyňa, kúpelňa, okná, vysávať ☹
pusinqa...ty si si nevšimla že sú tam mená? ja som si to všimla ako prvé 😀
Rosana.... Aj ja mam taku. Mna na to doki upozornil, ze mozem studovat a vyberat mena 🙂
renatka...no ja som si asi predvčerom pozerala tie mená, ale ked mne žiadne ešte nepadlo do oka 😀
my sme si sa drahym minule zobrali a zacali skrtat... nedokazeme sa zhodnut.. som zvedava, ako to nakoniec skonci... 🙂
ale bolo mi poradene, nech ide so mnou ku porodu a potom bude suhlasit so vsetkym.. 😀
Rosannar - mame tusim rovnaku tehu knizku, len ja ju mam v takom plastovom obale, ktory je na tu knizku trochu maly a vrch vytrca a ten sa mi furt spini a uz sa mi na dvoch miestach aj natrhol 😒 ... tak neviem, asi sa nabuduce opytam sestricky, ci nemaju na to ten peknucky ruzovy obal - uplne zavidim, ked to nejakej babe vidim 😉
andys...ja sa zase bojím, že mi to vypadne, lebo ten obal je väčší ale dobré je že sa mi tam zmestila aj malá obálka v ktorej mám fotky krpca a aj tehu testy 😀
pusi, dik za opytanie, s pudingovou zmrzkou som dobojovala... nebola to ziadna delikatesa, no ale dalo sa to prezit, ale teraz uz spekulujem co idem obedovat ...
ros to mas fajn, vsak s muzom si doma vystacite aj bez sviatku 😉 ... to zas ten moj ma tolko prace, ze mi ujde do roboty aj cez sviatky niekedy... ale napriklad v utorok nam obom vysla sluzobka do BA, tak mozeme ist spolu.. juuu, dufam ze bude dlhsie ako ja a aspon stihnem prebehnut avion
bamb...no ten môj zase chodil teraz na nočné a túto noc prišiel o polnoci domov, lebo sa im tam niečo pokazilo tak ich pustili...tak sme aspon spinkali spolu 😉
jeeej, no ako pekne, inak to by som asi tazko niesla, mat muza na nocnej... ja som si strasne zvykla, ze spinkame spolu, omotani .. mne sa bez neho zle spi, a je mi zima 😅
bamb...noo ja som to volaked tiež ťažko znášala...ale potom im to zmenili, že robili na 8čku a mal len ranné a pobedné a potom zrazu im to zmenili a dali im 12ky a robí aj nočné...ale voľakedy som sa bála...ale teraz je to v pohode....zvykla som si na to, a dúfam, že to nebude na dlho...

pusinqua...ja sa uz tyzden chystam na jarne upratovanie a nie anie zacat 🙂 vcera som bola na poradni a dokina mi predpisala take cipky na nevolnost. aj som si vecer jeden dala, ale nepomohol. to uz asi musi prejst samo. mne nic nepomaha ani tehu lizatka,ani tabletky,ani zazvorovy caj ,nic 😒