icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

manee
1. apr 2010

zeny, ja tu od smiechu porodim, este ze som doma sama...

andreaerdna
1. apr 2010

manee - klidek, my sme tiež nejak nestihli poupratovať. V sobotu nám boli robiť nábytok na mieru do dvoch izieb a niečo im nesedelo, tak ešte včera boli dokončovať, odišli o deviatej večer, všade pilín, prachu.... tak sme to akurát vládali povysávať, a potom sme sa ešte balili na predĺžený víkend. Ani okná umyté, nič. Ale však... umyjeme budúci týždeň.

lenok
1. apr 2010

Maneee.... pacholiatko 😀 😀

Ze Roletaaaaa.... 😀 😀 😀 a syn Kredenc 😀 😀 😀

normalne mam zachvat smiechu.... 😀 😀 😀 😀

askorka23
1. apr 2010

😀 mne sa paci napr.Saskia,Zoe,Sara,Lara a najnovsie sa mi zacala pacit Vanesska 😀 ja kym porodim manzel moze zabudnut na Saskiu 😀 😀 😀

bamb27
1. apr 2010

hahaha... maneee... no Pasko, a keby neposluchal tak by bol Pach! 😀 😀

ja tiez menim doteraz vybrate mena na Mansvet a Meluzina

manee
1. apr 2010

askorka, no neviem, nechcem urazit, ale moj brat ma labradora - Zoe 😒

andreaerdna
1. apr 2010

ze roletaaaaaaaaaaa 😀 😀 😀 😀 😀

bamb27
1. apr 2010

lenok ... hahaaaaaaaaa.. Kredenc, alebo Pokrovec 😀 😀 😀 ...mne je smiesneeee, musim sa ist na zachod vyrehotat

petra269
1. apr 2010

bamb myslím že si najlepšiu zábavu na dnešný deň s tým kalendárom vymyslela. No ale už sa musím krotiť s tým smiechom lebo zase na mňa pozerajú že iba blbec sa smeje bez príčiny pri pozeraní do PC...

manee
1. apr 2010

si pozrite 24. 12. - ze vraj GEJA, viem si presne predstavit akeho pohlavia by boli rodicia...

andreaerdna
1. apr 2010

ZOE si pamätám z jedného seriálu, čo sme v Írsku kukali, taká zlatá tínoška 🙂 V pohode, len ako to chcete vyslovovať, čo "zoe" alebo "zoii".... to druhe je dost tazke na vyslovnost

askorka23
1. apr 2010

jaj baby dnes ideme nakupovat a kam?3krat hadajte do Trnavy zase mi maly bude spat v aute lebo mi to tak vychadza ked chodi o 11 spavat(dodobeda)dufajme ze pri dialnici nebudu zapchy 😖 ☹ 😠 Ideme kupovat sibacom,na dnes,zajtra no proste jedlo 😉 a ideme do obchodu pozret pre Philipka quinny zapp 😉 Mozno kupim nieco mojmu dievcatku 😉

askorka23
1. apr 2010

tieto bodynka cherokee som kupila minuly tyzden 😀

lenok
1. apr 2010

Bamb....kokosiiino... ja sa tu valam po gauci, esteze som sama domaa...
ale maaaas 10000 bodov za tuto zabavku..... 😀 😀 😀

askorka23
1. apr 2010

krasne 🙂

silvika
1. apr 2010

askorka a ty vies odkial uz ze cakas dievcatko?

manee
1. apr 2010

inak, co ma sokovalo, pri Adele su vsetky mozne varianty, len Anděla tam nieje. Tak bola krstena moja mamka - v cechach, ale vsetci ju volaju Adela. TAk to ma fakt sklamali

askorka23
1. apr 2010

manee ne neurazila si 😀
bamb dakujeme za tuto zabavku 😀 😀 😀 az Sofinka sa tu bola pozret co sa tu deje 😉

manee
1. apr 2010

zeny frcim upratovat, bo zase nic neurobim...

bamb27
1. apr 2010

manee... mozno aj cesi maju takyto rozsireny kalendar... mozno by stalo za to ho najst 😅

bamb27
1. apr 2010

fuuu 😅 ... no dobre klud uz... tak som rada, ze som vas pobavila 😉

askorka23
1. apr 2010

manee tak teda upratuj 😒 ja mam nastastie uz vsetko porobene len Philipkova a Sofinkina izbicka vyzera ako po vybuchu 😀 ale teda nech sa hraju 😎

askorka23
1. apr 2010

veru 🙂 😀 😎 😵

bamb27
1. apr 2010

askorka.. v detickovskych izbach to vyzera divne ked je tam uhladny poriadok... po vybuchu je uplne autenticke, okrem toho.. ak nahodou upraces, ako dlho to vydrzi?

andys11
1. apr 2010

baby ja tiez ficim pomaly na obed. Este nieco porobim, lebo som sa zabavala tym kalendarom 😀 ... a padaaaam!
cafte 🙂

askorka23
1. apr 2010

no mozno 10 minut 😀 😀 😀 ale ked nekam ideme tak Sofinke poviem nech si to aspon nahadze do boxov 😀 😀 😀 a niektore mimi hracky vzdy berieme do auta zo sebou 😀

nanulik
1. apr 2010

ahojte babule 🙂 aj ja sa už pomali chystám variť. u nás bude zase taliansko, lebo máme radi cestovinky. dnes asi špagety so smotanovou omáčkou s cuketou, slaninkou a syrom

tie mená sú super, aspon sa nemusíme obmedzovať 😀 😀 😀
ale konečne prvý kalendár kde nemám zhovadené meno. lebo aj moji rodičia vymýšlali sprostosti a ludia si myslia že sa volám podla mena kedy slávim meniny ale ja mám len odvodené od toho

dnes sme sa boli predbežne pýtať na úver a po sviatkoch pôjdeme už podať žiadosť nech to vyrátajú. máme vyhliadnuté nejaké dva domy a uvidíme kolko dajú podla toho sa budeme rozhodovať, ale ja už pozerám zariadenie. juj tak sa teším 😵 😵 😵 😵

idem sa pokúsiť vás dočítať zo včera, ale to je strašné kolko vypisujete

nanulik
1. apr 2010

nečítala som to celé ale osobne som poznala ludí ktorí mali dcéru Žalúziu

askorka23
1. apr 2010

nanulik 😀 😀 dala si mi inšpiráciu 🙂 🙂 🙂

nanulik
1. apr 2010

lenok 22€ stáli vitamíny? 😒 ved zbankrotujem asi prejdem na inú značku pre pokročilé. a nemajú sa náhodou užívať dve? šak to aby som išla do banky so striekacou pištolkou.

idete na výstavu bocian do NR? ja som mojmu už povedala aby si nič neplánoval. povedal že ešte uvidí či sa mu bude chcieť. reku dobre moj zlatý ked nepojdeš ty pojde niekto iný so mnou.