Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
pusinqa vidim ze mas vsetko pod kontrolou my sa zachvilu ideme chystat a vyrazame 🙂
tak riadne nakúpte ja som včera chcela malej v tescu v TT nohavky ale boli o ničom a tričeno ale to už nemali, tak som aspoň pre seba jedno narýchlo objavila a malej šľapky k vode, tak sa z nich tešila
no uzasna si najlepsia a kam na dedinu idete? az na vychod jak cela republika alebo len kustok
🙂 jaaaaj... silvi... dakujem ti... mastim si brusko 😉 😀
neeee... ja som z Dudiniec, takze len cca 80 km... 😉
sa ti tuším lenok vydarilo
lenok...chválim ťa....vyzerá to fantasticky 😉 a teraz nesrandujem 😉
lenok... vyzra to paradne a lakavo, mnam 🙂
andrea ja robim do pol 5 a potom ma este caka cesta busom z blavy do TT tak dufam ze nebudu plne cesty...a ja by som moc neriskovala, co ked si to nahodou rozmysli? 🙂
rose tak to tam mate veselo taky babinec a chudak sef, 6 na jedneho 🙂
askorka trnava je dobre mesto, ani velke ani male, mam ho rada...a inak byvate v BA? no ak keby ste sa prestahovali do TT tak sa urcite pri kocikovani stretneme
magdalenocka - tak aspon ktosi, ja tu tu pol hodinku uz nejak vydrzim potom 🙂 a autom to mam domov 5min, takze budem doma skor.
magdalenocka...no ale on sa nesťažuje 😀 ...jemu je tu s nami dobre...zvykli sme si ráno tak sadnúť všetci a pokecať ešte pred robotou a zvykol si aj on sadnúť ku nám a pokecať... 🙂
ja už len polhodinka a padám domov....no len škoda, že vy budete zajtra doma, ale ja budem musieť prísť na polden do práce ☹
bozeeee ja uz tu nevydrzim....uz neviem co so sebou....ale musim mysliet pozitivne ze mame pred sebou 4 dni volna...teda rose len 3 a pol ☹
ja tu tiez nevydrziiiiim, prvy april, vsak to je skoro sviatok, dnes by malo byt normalne volno!
magdalenocka...no ja to nejak vydžím...už len 20 minút ale už ma mrle žerú 😀....a ten zajtrajšok ubehne ako voda...ani nebudem vedieť ako a už budem doma 😉 😎
baby, možno aj tie čo odišli domov na obed tak si šéf chcel z nich len vystreliť a oni aj naozaj odišli 😀
ja by som kludne brala aj neplatene volno a aj na cely buduci tyzden 🙂
andrea...no to aj ja... 😀
mohli by ti nasi politici vymysliet nejaky zakon ze tehotne by mali robit len polovicu casu za ten isty plat...ved nosime dalsieho cloveka a mame vsetko zvladat ako ostatni? bamb uz len 5 min. 🙂
rose nie bamb...ja si tie nicky stale pletiem...hlavne ze som ucila 4 roky,...chudata decka tie som stale premenovavala
magdalenocka - hram takuto hru... je to hovadina, ale ide pri tom cas http://www.onlinehry.sk/hra.aspx?play=ok&game=6692 😎
andrea dakujem za tip, ale ja uz som taka znechutena ze sa mi ani do PC nechce pozerat...a tusim su uz fakt vsetci doma, to je najhorsie ked si predstavim ze uz len par individui musi byt v robote....
a ked vidim vonku tych ludi ako sa bezstarostne prechadzaju... v tenkych bundickach po slniecku.... uz len hodinu a cosi a koncis 😉
a tusim sme tu uz len my dve, kde sa vsetky vyparili? Ja som teraz objavila ze existuje aj stranka modrastrecha tak idem kuknut co tam najdem, ked uz staviame ten domcek
ano, ja som konika poznala odtial, najprv sme len na modru strechu chodili, minuly rok sme dostavali domcek... tak som tam cerpala namety, vymienala skusenosti... 😀
😀 tak ja som najprv chodila na svadbu, odtial na kona a aj na strechu.... 😉 😀
secko zmapovane 😉
sice, aj na svadbu som chodila, ale nie vela, len fotky kukat...
andrea a mas tam aj nejaky album? ze by som pozrela ako vyzera ten vas domcek...no ja som o tej stranke netusila, az teraz som si hore vsimla odkaz...vidim ze vy uz mate viac skusenosti s mpdrymi strankami 🙂

a to čo som stvárala s oknami ani nie je že okná umyť, ale okná pošmátrať nech cez ne vidno 🙂