icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

silvika
10. mar 2010

jaaaj len treba potom aj degustovat, nee len skupovat

lenok
10. mar 2010

heeej... to ked mi zasibe, tak aj takuoto semtam vypotim 😀

lenok
10. mar 2010

bamb, aj ja mam v zalohe par flias 😀 , ale olivovy olej som tam nenasla 😀 😉
ten sme na svadbe nepili 😀 😀 😀

silvika
10. mar 2010

no vidis lenok, jaky to ma na teba blahodarny vplyv.
ja som dnes pozerala nejaky casopis s malym a bola tam pecena kacica, tak jasne ze uz po nej slintam, len co ked uz nam po dvore nebehaju a mrazak nist neponuka. mozem slintat

bamb27
10. mar 2010

lenok, nic si nerob z toho ze si bezbrucha... vsak mi ti o par tyzdnov propomenieme, ked nam budes hovorit kde vsade si s nim naburala, ako sa do nicoho nezmestis a podobne 😉 😀 😀

bamb27
10. mar 2010

haha, lenok.. tak aj tych inych flas mam v zalohe aj ja par, ale tymi sa nejdem natierat... zbohom vecerne seansy a taraniny pri pohari vina 😀 😀 ... myslela som ze ako mi to bude chybat, ale je to ok... len minule niekto v telke pil vecer vino, tak som si spomenula ze jeeeej, ved to aj my sme takto kedysi

lenok
10. mar 2010

bamb, taky maly rodinny tank budem 😀
silvi, nemam ta rada... 😀 to jakoze si mam cil tu kacku kupit? ci co? kurna! 😀 sak gebry mi po pc tecu 😀

lenok
10. mar 2010

hej, to v panelaku si furt livaju... a ja len spominam 😀 skoncili notoricke veceri 😀 😲 😉

bamb27
10. mar 2010

nie lenok, mas ist na kacicu k cinanom, ako sa dneska vybrala manee... vo dverach ta zvrne od smradu a budes spokojna 😀 😀 😀

lenok
10. mar 2010

tak tomu ver, ze by som hodila spaaaatecku 😀

silvika
10. mar 2010

no ked ti to pomoze ma aj oznac.... ja len viem, ze mi sculeky ten vtak bude lietat po rozume

bamb27
10. mar 2010

vidis hej, v panelaku... uz odementievam asi, ale to mam preto ze zaspim cez spravy a zobudim sa cez panelak a potom neviem co sa to deje kurnik 😒 😅

silvika
10. mar 2010

no ja by som k cinanovi ani nedosla, ja mam chut ana taku tu s kozu chrumkavu taku peknu masnu prinajhorsom do Grobu by sme mohli dofrcat aj ked teda neni zrovna sezona 😝

lenok
10. mar 2010

silvi, ale nie je vtak ako vtak, ze? 😀
ja som si vcera kupila novy cas - velkonocne varenie a pecenie - mokre strany su docilku 😀

retkvicka
10. mar 2010

treba poslat muza bo ten puch fakt sila, mne moj nosi z ciny nosi secuansku kacku 😝 😝 .......

tonicka
10. mar 2010

boze baby, inak mne sa take blbosti snivaju, nema to sice este na moje prve tehu ku koncu , ale takym to tempom 😖 Ja vam niekedy vyrozpravam moj sen, to ked aj vam sa budu blbosti snivat pred porodom 😀 ja tu v nejakej teme drzim s nim rekord v blbosti 😀 😀

silvika
10. mar 2010

a ten mame aj my tusim a neni tam ta kacica? sak to v takom nejakom k velkej noci bolo

lenok
10. mar 2010

preboga, zeny.... ale, vypnem vas? 😀 dajme daku inu temu, ako zranicu.. ved ja trpim, jak jedno hovado 😀

silvika
10. mar 2010

lenok kazdy vtak neni taky nedostupny aach jaj. uz aby aspon nejake rajciny a marhule boli nech sa ich naglgam ked budem vymyslat....ne len pomaranc a zavarane

lenok
10. mar 2010

silvi - hej, kacica s pomarancmi, strana 38 😝

nanulik
10. mar 2010

jaj normálne tu cítim lokše a pečenú kačku a pečienku. normálne som oslintala pc 😅

silvika
10. mar 2010

co si nejedla? ja som aj kokosovy kolacik dotlacila, za gulasom...ze ked mi ma byt zle nech viem z coho? niecoho sa natiskaj aby si si aspon brucho osalila. ale ti hovorim, ten ftak z mysle nezleti aj ked budes fucat.

silvika
10. mar 2010

no jaaa som pomarance asi prehliadla, ja lubim len taku osolit a tri hodiny piect, ja som na nich ficala od malinkeho malinka. das ist chruuuza.
zeny a co teda tie stie a pupaky .... 😝 nech uz nepecieme tolko 😀 😀 😀 😀

bamb27
10. mar 2010

lenok mas pravdu, o vtakoch mozme ale n ie o tych na jedenie 😅 ... no a mna osobne by zaujimaly tie tonickine sny 😉
mne sa zatial nic extremne nesniva, iba bezne blbiny.. ale minule som zaspala s nohami zamontovanymi do muza na gauci, a tak som vykopla nohou, ze mal stastie ze som ho minula chudiatko, by bol asi bezzuby.. takze si to odniesol len stolik 😀

silvika
10. mar 2010

bamb ty si jaka nebezpecna?

bamb27
10. mar 2010

ze? ...ale to je este dobre, uz som mu chudakovi urobila aj psychicky sok, ked som sa uprostred noci zobudila s vykrikom 😅 😅

a co tie pupaky a strie teda?? 😵

andreaerdna
10. mar 2010

tak mi tu vrthol sef, som to musela zduchnut z netu, ale uz je het. Diky, za rady kolo torty, budem to musiet postuodvat, marcipan je teda dobra supa, ked ho pojdem kupit take mnozstvo a robit ho ani napad! Este som pocula cosi so suseneho mlieka... no musim pogooglit.
A ta pecena kacena.... 😝 😝 😝 fuuuu, tak to by mohlo byt rovno na stole 🙂
A tiez sa tesim na cerstve ovocie z trhu... prve by mohli byt ceresne, tak uz ladim chute 🙂

nanulik
10. mar 2010

u nás bude na obed vianočná kapustnica z mrazničky a k tomu taký sladký maslový chleba z billy. mnam ako to tu krásne vonia.
dnes ideme k našim som zvedavá čo varili 😀

andreaerdna
10. mar 2010

nestiham...

a co tie pupaky a strei? 😀

manee
10. mar 2010

baby, tak dobre sa vas cita, ale musim frcat, za chcilinku mi zacina hodina.....aaaaaaaaaaaaaa