Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
heeej... to ked mi zasibe, tak aj takuoto semtam vypotim 😀
bamb, aj ja mam v zalohe par flias 😀 , ale olivovy olej som tam nenasla 😀 😉
ten sme na svadbe nepili 😀 😀 😀
no vidis lenok, jaky to ma na teba blahodarny vplyv.
ja som dnes pozerala nejaky casopis s malym a bola tam pecena kacica, tak jasne ze uz po nej slintam, len co ked uz nam po dvore nebehaju a mrazak nist neponuka. mozem slintat
lenok, nic si nerob z toho ze si bezbrucha... vsak mi ti o par tyzdnov propomenieme, ked nam budes hovorit kde vsade si s nim naburala, ako sa do nicoho nezmestis a podobne 😉 😀 😀
haha, lenok.. tak aj tych inych flas mam v zalohe aj ja par, ale tymi sa nejdem natierat... zbohom vecerne seansy a taraniny pri pohari vina 😀 😀 ... myslela som ze ako mi to bude chybat, ale je to ok... len minule niekto v telke pil vecer vino, tak som si spomenula ze jeeeej, ved to aj my sme takto kedysi
bamb, taky maly rodinny tank budem 😀
silvi, nemam ta rada... 😀 to jakoze si mam cil tu kacku kupit? ci co? kurna! 😀 sak gebry mi po pc tecu 😀
hej, to v panelaku si furt livaju... a ja len spominam 😀 skoncili notoricke veceri 😀 😲 😉
nie lenok, mas ist na kacicu k cinanom, ako sa dneska vybrala manee... vo dverach ta zvrne od smradu a budes spokojna 😀 😀 😀
tak tomu ver, ze by som hodila spaaaatecku 😀
no ked ti to pomoze ma aj oznac.... ja len viem, ze mi sculeky ten vtak bude lietat po rozume
vidis hej, v panelaku... uz odementievam asi, ale to mam preto ze zaspim cez spravy a zobudim sa cez panelak a potom neviem co sa to deje kurnik 😒 😅
no ja by som k cinanovi ani nedosla, ja mam chut ana taku tu s kozu chrumkavu taku peknu masnu prinajhorsom do Grobu by sme mohli dofrcat aj ked teda neni zrovna sezona 😝
silvi, ale nie je vtak ako vtak, ze? 😀
ja som si vcera kupila novy cas - velkonocne varenie a pecenie - mokre strany su docilku 😀
treba poslat muza bo ten puch fakt sila, mne moj nosi z ciny nosi secuansku kacku 😝 😝 .......
boze baby, inak mne sa take blbosti snivaju, nema to sice este na moje prve tehu ku koncu , ale takym to tempom 😖 Ja vam niekedy vyrozpravam moj sen, to ked aj vam sa budu blbosti snivat pred porodom 😀 ja tu v nejakej teme drzim s nim rekord v blbosti 😀 😀
a ten mame aj my tusim a neni tam ta kacica? sak to v takom nejakom k velkej noci bolo
preboga, zeny.... ale, vypnem vas? 😀 dajme daku inu temu, ako zranicu.. ved ja trpim, jak jedno hovado 😀
lenok kazdy vtak neni taky nedostupny aach jaj. uz aby aspon nejake rajciny a marhule boli nech sa ich naglgam ked budem vymyslat....ne len pomaranc a zavarane
silvi - hej, kacica s pomarancmi, strana 38 😝
jaj normálne tu cítim lokše a pečenú kačku a pečienku. normálne som oslintala pc 😅
co si nejedla? ja som aj kokosovy kolacik dotlacila, za gulasom...ze ked mi ma byt zle nech viem z coho? niecoho sa natiskaj aby si si aspon brucho osalila. ale ti hovorim, ten ftak z mysle nezleti aj ked budes fucat.
no jaaa som pomarance asi prehliadla, ja lubim len taku osolit a tri hodiny piect, ja som na nich ficala od malinkeho malinka. das ist chruuuza.
zeny a co teda tie stie a pupaky .... 😝 nech uz nepecieme tolko 😀 😀 😀 😀
lenok mas pravdu, o vtakoch mozme ale n ie o tych na jedenie 😅 ... no a mna osobne by zaujimaly tie tonickine sny 😉
mne sa zatial nic extremne nesniva, iba bezne blbiny.. ale minule som zaspala s nohami zamontovanymi do muza na gauci, a tak som vykopla nohou, ze mal stastie ze som ho minula chudiatko, by bol asi bezzuby.. takze si to odniesol len stolik 😀
bamb ty si jaka nebezpecna?
ze? ...ale to je este dobre, uz som mu chudakovi urobila aj psychicky sok, ked som sa uprostred noci zobudila s vykrikom 😅 😅
a co tie pupaky a strie teda?? 😵
tak mi tu vrthol sef, som to musela zduchnut z netu, ale uz je het. Diky, za rady kolo torty, budem to musiet postuodvat, marcipan je teda dobra supa, ked ho pojdem kupit take mnozstvo a robit ho ani napad! Este som pocula cosi so suseneho mlieka... no musim pogooglit.
A ta pecena kacena.... 😝 😝 😝 fuuuu, tak to by mohlo byt rovno na stole 🙂
A tiez sa tesim na cerstve ovocie z trhu... prve by mohli byt ceresne, tak uz ladim chute 🙂
u nás bude na obed vianočná kapustnica z mrazničky a k tomu taký sladký maslový chleba z billy. mnam ako to tu krásne vonia.
dnes ideme k našim som zvedavá čo varili 😀
nestiham...
a co tie pupaky a strei? 😀
baby, tak dobre sa vas cita, ale musim frcat, za chcilinku mi zacina hodina.....aaaaaaaaaaaaaa

jaaaj len treba potom aj degustovat, nee len skupovat